dijous, 25 de març del 2010

Gran empat del Racing al camp del Santa Coloma

Jornada 21 del grup 24 de 3ª regional

Sta. Coloma: 0
R. Rocafort: 0

Alineació Racing Rocafort: Oscar, Ninot, Sergi, Viltró (Roger Oller min.45), Ramon (Toni min.55), Lluis (Moreno min.85), Arnau, Ivan (Rovira min.65), Soberano, Roger Miró i Omar.


Gran punt l’aconseguit aquest passat diumenge per part del Racing en un dels camps més complicats de la categoria, el del Santa Coloma.
El partit va ser el que reflecteix el marcador, un 0-0 més que just pels mèrits d’ambdos equips.
En la primera part va dominar el joc en el mig del camp i les escasses oportunitats pels dos equips.
La segona, va seguir la mateixa tònica que la primera, però la necessitat de punts del conjunt local, que recordem va segon i lliuta pel primer lloc de la classificació, va fer que les oportunitats de gol augmentessin. Tot i així, només destacar un parell d’oportunitats locals ben resoltes per la defensa i el porter rocafortí, però també una de molt bona pel conjunt visitant, la tinguda per Omar en els instants finals del partit, que en un ràpid contraatac es va quedar sol davant el porter local, però no va poguer materialitzar l’oportunitat en gol.
La setmana que ve ens visita diumenge el tercer classificat, el Vila-Rodona, a les 17 hores. Partit important per trencar la ratxa de resultats i la sequia de gols (tres últims partits sense marcar). Us hi esperem!

11 comentaris:

Mauri ha dit...

Moltes felicitats per aquest PUNT de PRESTIGI!!!

A aquestes alçades de temporada, plantar-se al camp d'un equip que aspira a pujar i puntuar té molt de mèrit, i a més un 0-0 en un derbi, sempre transmet aquella imatge de "tensió" i capacitat de sacrifici. Aquell "estem aquí" i venim a fer la nostra feina. Chapeaux!

Ara a fer bo el punt a casa davant un equip que no necessita tarjeta de presentació a Rocafort. Tot un clàssic i un rival que mai ha guanyat a Les Forques, però tampoc mai n'ha sortit derrotat (2 empats: 1-1 (07/08) i 2-2 (08/09))... un rival dur i que és dels millors exemples de la competitivitat a la categoria. En definitiva, un altre repte.

També felicitats pel dinamisme al blog, i per les cròniques, així com pels bons articles linkats amb que el Roger ens obsequia cada setmana.. són genials! Enhorabona per seguir fent d'aquest blog un espai tan ple de coses, principalment, de sentiments.

Una abraçada ben forta a tota la família racinguista des de Barcelona!!!

Roger11 ha dit...

Gràcies Mauri,
S'agraeix el comentari sobre el meu blog i, sobretot, saber que el segueixes regularment. Aquest diumenge tinc el pressentiment que farem un partidàs.
T'hi espero!

Arnau_4 ha dit...

Mauri, està bé que ajudis a fer memòria dels partits Rocafort vs Vilarodona; contra el Vimbodí, ens va ajudar el fet de recordar el que va passar a la primera volta per surtir a menjar-nos el partit.

El d'aquest diumenge, es un d'aquells partits que s'ha de donar el 150% i deixar clar, dsd el 1r minut, que puntuar a Rocafort és molt complicat.

Els que portem més anys al equip ja coneixem molt al Vilarodona i els que porten amb nosaltres des d'aquesta temporada tb ja sabem com se les gasten del partit d'anada.

"No hase falta desir nada más".

Fins el vespre figurins!

Carrileé_j19 ha dit...

Mauri!!!Donar-te les gràcies també pels "piropos" al blog!!!Ja veig que ens vas vigilant...jeje Tot bé¿?Espero que sí.
Als que jugaran aquest cap de setmana contra els mal... del Vila-Rodona, només fer-hos memòria del que ja s'ha dit. Que serà un partit molt complicat i que heu d'anar al 150% i més vius que mai durant tot el partit. Que independentment del resultat, els hi donguem una lliçó de ser senyors i de ser més espavilats que ells.

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Roger11 ha dit...

1 a 0!!! Visca el Racing! Els de Vila-rodona s'han quedat amb un pam de nas. Ai si comencés ara la lliga...

Arnau_4 ha dit...

Si senyor, partidas! Pero sobretot una seriositat, concentració i sacifici de 10.

Fins dema catacracks!

ROC ha dit...

Si, si, si....el Racing ja està aki!

Felicitats compays per la victòria d'ahir. Una victòria treballada i marescuda, d'aquelles que et reconforten quan les aconsegueixes.

Gràcies per fer-me difrutar veient-vos! i gràcies tambè per fer-me reviure una mica el sentiment racinguiste......k com tots sabeu, tant enyoro!

Una abraçada tots i ens veiem dimarts! Salut!

aficio ha dit...

Ostres nois! ke bé! Ja sabeu ke no us fallem ni kuan les coses no van massa bé, però es ke ultimament... UAIIIII! kins partidassos ke feu!
FELICITATS!!!!
Vagi bé la mona, i sobretot, continueu aixi!
Fin a Vallmoll!

Lluísfer ha dit...

Felicitats a tol l'equip, sento no haver pogut col.laborar en aconsseguir la victoria per culpa de la lesió, però no ho podieu fer millor, moltes gràcies.

M'agradaria destacar el gran golàs del capi i la gran aportació del señor Calabera, els demés com sempre donant-ho tot, gran esperit de sacrifici.

Roger11 ha dit...

Sí que vas col·laborar, com sempre!

Roger11 ha dit...

Sí que vas col·laborar, com sempre!