dilluns, 12 d’abril del 2010

Punt "amarg" aconseguit pel Rocafort al camp del Vallmoll

Jornada 23 del grup 24 de 3ª regional

Vallmoll: 2
R.Rocafort: 2

Alineació R.Rocafort: Òscar, Toni (Rovira '60), Navarro (Calavera '70), Sergi, Ramon, Roger, Miró, Arnau, Carles, Alex i Omar.


El Racing Rocafort es va traslladar, aquest ja passat dissabte , al sempre complicat camp del Vallmoll, conscients de que eren un rival directe en la classificació.

Doncs bé, el matx va començar amb un racing bastant enxufat en el partit, almenys més que el seu rival, i ho va demostrar en bones arribades en els primers minuts. En una d'elles, els homes dirigits per Salva Torres (el qual va ser expulsat "injustament"), van extreure un córner que Roger el va transformar directe en gol. Se'ls hi posaven bé les coses pels de Rocafort, però el rival no li posaria fàcil. El Vallmoll es va despertar i començava a entrar en el partit. Els visitants, tot i gaudir de més oportunitats de gol (recordem les dues ocasions d'Alex), es van fer una mica enrere, i el Vallmoll començava a gaudir d'algunes oportunitats. En una pèrdua de pilota als voltants de l'àrea, el davanter local ho va aprofitar per posar l'empat al marcador i així s'arribava al descans del partit.

La segona part ja va ser una mica més "fosca" pels dos equips, almenys si fem referència al concepte de jugar a futbol. Els locals van sortir molt més agressius en aquest període, fent faltes constants i buscant les pessigolles del rival. Fruit d'això, el racing ja no intentava jugar la pilota i optava més pel joc directe, i les pèrdues de pilota eren constants. El Vallmoll, si durant la primera part va jugar a ben poca cosa, en la segona només es va dedicar a mostrar la seva cara més negativa. Tot i això, en una pèrdua de pilota de la defensa visitant, el davanter local ho va saber aprofitar per fer pujar l'avantatge a 2 a 1. El partit seguia igual i si hi havia algu que tenia o volia tenir la pilota, era el racing. Com ja he mencionat, les faltes eren constants. En una d'elles i escorada a la banda, Rovira la va "transformar" de llançament directe, deixant el marcador definitiu d'empat a dos.

La part positiva es que es va treure un punt d'un camp complicat i es va evitar "perdre" un lloc en la classificació. Com a part "negativa", si es que es pot dir així, és que s'ha trencat la ratxa de mantenir la porteria a cero. La setmana que vé, el racing rep a casa segurament el pitjor últim classificat de la categoria, la Riba. En principi ha de ser un partit "fàcil", almenys els números així ho diuen.

6 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Moltes gràcies Rovira per continuar amb aquesta secció fins al final, estic segur que molts com jo, esperem aquestes cròniques setmana rera setmana, una vegada més, bon resum del partit de dissabte.
Vam donar la talla i ens vam endur un punt d'un camp difícil com és el Vallmoll.

Ànims a tots i a pels nou punts que ens queden.

Arnau_4 ha dit...

Si Rovi, si, constancia!

Merci per la crònica.

Jugar amb aquests camps i aquest tipus de gent es complicat i el punt està bé, tot i així em va fer rabia per com va anar tot.

Ahir no vaig poder venir (vaig surtir de treb a les 21:00h...) aixi que ens veiem divendres.

capi7 ha dit...

ei nois!ja sta be k feliciteu el rovira pero no massa k su creura i voldra cobra mes nkra jeje!gran partit de tots a 1camp dificil,llastima d ls frivolitats dl central jeje!!diumenge a per la riba k vindran m la moral pels nuvols(lluis tindras dificil x marca).ns veiem dma. FORçA RACING!!!!!!!!!!!!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Ei nois!!!Que això ja s'acaba!!!I per això volia demanar una vegada més participació alternativa per fer la crònica.Va que aquesta és molt fàcil de fer!!!!jajaja

Forza Racing

Lluísfer ha dit...

És una llàstima que a falta d'una jornada no rematem la temporada continuant amb aquest blog, desde aquí, animo als cronistes a que facin l'esforç i si més no, parlin de l'última jornada, que se de bona tinta que som uns quants els que ho esperem.

M'agradaria col.laborar amb vosaltres i fer jo la crònica, però creiu-me, no estic capacitat.

Una abraçada a tots i a veure si feu que poguem lleguir tots uns bona crònica com veniu fent avitualment.

AFICIO ha dit...

A nosaltres també ens agrada llegir les cròniques, encara que jas compren que a vegades costa.
FELICITATS!!! pels ultims partits i esperem la rematada final a Creixell!
ENDAVANT RACING!!!!!