dimarts, 21 de setembre del 2010

Dues cares del Racing Rocafort, pero debut a casa amb victoria.

Jornada 2 del grup 25 de 3era regional

Racing Rocafort : 5
Baix Gaià: 4

Alineació Racing Rocafort: Oscar Vives, Toni Garganté (min.45 Pep Ninot), Sergi Andreu, Arnau Farré, Carles Soberano, Lluis Fernandez, Joan Rovira (min. 60 Arnau Bori), David Valls (min.89. Ramon Oliveira), Roc Farré, Arnau Miró (min.20 Alex) i Omar Oliveira.

Gols: 1-0 min. 20 Roc Farré. 2-0 min.30 Arnau Farré. 3-0 min.35 Alex. Descans. 3-1 min.55. 3-2 min.60. 3-3 min.70. 4-3 min. 80. Sergi Andreu (pen.) 4-4 min.85. 5-4 min.88. Roc Farré.

Poca gent diria, que amb un gol antològic al minut 88 de partit, fent el gol de la victòria, deixaria un equip amb un mal regust de boca després del partit. Aquest va ser el cas del Racing Rocafort aquest cap de setmana passat.
Després del debut amb victoria a domicili davant el Llorenç del Penedès, el Racing, debutava el passat diumenge davant de la seva afició al Municipal de les Forques contra el Baix Gaià. Molta gent va acudir al camp, i les coses no van poguer començar millor per l'equip de Josep Maria Calavera. La primera part es podria resumir en poques paraules: control del joc i el temps del partit, i eficàcia davant la porteria contraria. I es que l'equip local va marxar al descans amb un clar 3-0,resultat que reflectia l'actitud i el joc de l'equip local. Els gols; el primer de Roc Farré després d'un gran contra cop, el segon d'Arnau Farré despres de jugada d'estrategia, i el tercer d'Alex, trobant recompensa en la seva lluita constant i enviant al fons de la xarxa un rebot dins de l'area.
La segona part, no tingué res a veure amb la primera. El Racing va sortir apagat, sense ritme.I es que entre les decisions arbitrals (que tregueren de pollegera la parròquia local) , la relaxació fruit del resultat, i la també meritoria actitud de l'equip visitant que no va abaixar el cap en cap moment a pesar del resultat va fer que en 25 minuts, temps en el qual el Baix Gaià va anotar tres gols, tires per terra tot el gran treball de la primera part de l'equip Racinguista. Tot i aixi, el capità Sergi Andreu, tornà a donar avantatge als locals, transformant un penal. Però les coses es tornaren a ficar malament pels de casa, quant a falta de 5 minuts, el Baix Gaià va tornar a igualar el partit. La gent local ja firmava l'empat, ja que sumant les expulsions per vermella directa de dubtosa conformitat d'Arnau Farré i Lluis Fernandez, pocs podien imaginar que en un altre magnific contracop, Roc Farré donaria la victoria local sobre la bonzina.
Ara, a la tercera jornada de lliga, el Racing Rocafort juga el proper diumenge el gran derbi davant el Sarral. Sort i anims a tots!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona crònica, tot i que trobo un pèl injust carregar contra l'arbitre (encara que no estés encertat del tot). El partit ens el vam deixar empatar nosaltres solets.

Anònim ha dit...

Buenos días.
En primer lugar quiero felicitar al Racing Rocafort por la victoria. A si mismo también aplaudir en todo momento el comportamiento y respeto hacia el Baix Gaià C.F.B.

Desde mi punto de vista creo que hasta el min. 27 que se abriría el marcador el partido estaba totalmente igualado. A partir de ahí hasta el final del 1º Tiempo dominio total del R.R.
La segunda parte perfecta explicación. Pero como dice el compañero, el Árbitro no tuvo la culpa, ya que los dos equipos tienen motivos para quejarse.

Lo mejor es poder haber disfrutado de un partido vibrante con emoción y buena armonía entre los dos equipos.

Os deseo todo la suerte y que mantengáis el grupo tan majo y unido.

Daniel Giménez
Mister Baix Gaià C.F.B.

Anònim ha dit...

Tranqui mister.... l'arbitre ho te realment dificil en camps "ratoneres" com el nostre per mides i estat.

Arnau_4 ha dit...

Excel.lent crònica, per no variar.

És evident que tenint el partit controlat com teniem no es pot culpar a l'àrbitre de que ens remuntessin. Sincerament,he de dir que a la mitja part, pensava que surtiriem enxufats i en fariem 2 o 3 més. No va ser així, ni molt menys. La remuntada va ser per dos motius:
1. Empanada monumental del Ràcing.
2. EL Baix Gaià va passar de semblar un equip inofensiu i sense "pegada" durant tota la primera part, a mossegar, començar a combinar i no perdonar ni una als metres finals, cosa que penso que te molt mèrit començant la segona part amb un 3-0 fora de casa.

Sobre l'arbit, insisteixo, no és que el culpem de que ens remuntessin sino que evidentment, va "emerdar" un partit en el que ambdós equips havien mostrat una bona actitud i respecte als rivals.

I per acabar, tal i com vaig dir ahir i assumint tota la culpa de la meva expulsió, he de dir que tan sols pretenia "obstruir-li el pas". Tal i com es va aixecar el rival ja vaig veure que no pintava bé, pero asseguro que la intenció per part meva no hi era.

Salut i Força Ràcing.

Carrileé_j19 ha dit...

Merci per la crònica Toni!!!I merci també al comentari del mister del Baix Gaià!!!I res més per afegir perque estic totalment d'acord amb la parrafada del company Arnau (jeje)
Només que recordar que aquest diumenge tenim un altre partit, és igual que sigui derbi o no, i que ens haurem de deixar els ous al camp una altra setmana.

Molts anima a tots!!!!

Forza Racing

ToNi_17 ha dit...

bones a tots rocafortins!!!!!! a mi m'agradaria comentar tres cosetes. la primera, es que no vull que s'interpreti que volia justificar la remontada visitant amb l'arbitre, al contrari. però vull mostrari la disconformitat que hi va haber. en segon lloc agrair el comentari del mister del baix gaià, i donarlsi anims, ja que lo que van fer es digne d'admirar. i sobretot, en tercer lloc, volia donar anims publicament al Lluis i a l'Arnau, i esperar que el comite aquell dia no fumi massa de lo que fumen a vegades i no es passin. I res mes, agraïr tambe les felicitacions per la crònica i molts anims a tots de cara diumenge. com diu el "Cunyao", son tres punts com tots els altres, pero els volem, i mentalitzemnos: PODEM COLLONS!!! força Racing!!

Anònim ha dit...

Primerament felicitats per la crònica, i agrair-te Toni, els ànims cap a l'Arnau i cap a la meva persona.

Donar les gràcies també al mister del Baix Gaià per participar tant elegantment en aquest blog.

Respecte al partit no hi ha més a dir, crec que entre tots heu fet un gran resum del que va se´.

Respecte a la meva expulsió, volia demanar disculpes a l'equip per deixar-vos amb un home menys, però em reitero dient que tant la de l'Arnau, com la meva van ser excesivament rigoroses, no crec que en cap moment hi hagués joc brut o ganes de enmerdar res, tant uns com els altres vam jugar un partit net i en tot moment va haver bon rotllo entre els jugadors dels dos equips.

Sento molt no poguer ajudar-vos en la difícil tasca que serà guanyar al Sarral, però crec que ho podeu fer perfectament tot i les baixes.

Ànims a tots i Força Ràcing.

Lluísfer ha dit...

L'anònim d'abans és el Lluísfer.

Roc10 ha dit...

Joer...bona crónica i grans comentaris tecnics!
La veritat es que dona gust entrar al blog y poder llegir comentaris d'entesos del futbol, tant per part de tots els jugadors del racing (sempre opinant amb sentit i intentant ajudar per millorar dia a dia), com per part dels membres dels equips contraris (en aquest cast, un gran comentari del entrenador del Baix Gaià).
La verita esk sembla k quedin lluny aquells temps en que a aquest bloc hi opinaven uns tipus d'anonims que no volien res de bo per el racing...

Per la meva part, nomes dirvos k estic orgullossisim de poder tornar a estar aqui amb tots vosaltres (despres d'un any a milan...diferent! jeje), compartint vestuari en aquest "peazo" d'ekip k es el Racing!
I com tb podeu pensar, estic content per poder tornar a celebrar gols amb el Racing, i notar el vostre caliu al meu costat!

Saludus a tots i segui a tope!!!