diumenge, 12 de setembre del 2010

El Racing enceta la temporada 2010/11 amb una victòria a domicili

Jornada 1 del grup 25 de 3ª regional

Llorenç C.F: 2
R.Rocafort C.F: 3

Alineació R.Rocafort: Oscar, Carles, Arnau, Sergi, Toni (Josep '75), Lluis (Bori '55), Roger, Rovira (Valls '60), Roc, Arnauet (Alex '45) i Omar (Ramon '85).

Ja ha començat la temporada 2010-2011, la cinquena en la història del Racing Rocafort. Després d'haver efectuat una pre-temporada "curta" segons les paraules del tècnic Josep Mª Calavera, el qual afronta el seu tercer any com a tècnic al capdavant d'aquesta plantilla, ja que el numero de sessions d'entrenament i de partits no ha estat l'idoni per assolir el màxim de la preparació desitjada. Tot i les baixes de cara a aquest nou curs (Richard, Ivan, Roger Ollé, Navarro, Viltró i Ramon), l'equip s'ha reforçat prou bé amb jugadors que ja havien suat aquesta samarreta com Pere, Bori,Roc i Arnauet i amb jugadors nous com Valls i Ramon.

Després d'aquesta petita introducció ja podem començar a comentar el primer "matx" del campionat. L'equip es va desplaçar aquest ja passat dissabte a Llorenç del Penedès, localitat "extranya" com moltes altres en aquest campionat per la reforma de grups que va haver-hi. Extranyes perquè no s'ha jugat mai contra molts equips del calendari i això fa guanyar un plus de misteri i competivitat a aquesta lliga que ara compta amb 18 equips.

Doncs bé, la primera part ja va començar recordant vells fantasmes de la temporada anterior, ja que no havien passat 5', que el davanter local va aprofitar una bona passada interior per batre de vaselina al porter del Racing. Primera jornada, primer partit, primer gol en contra, el Racing semblava que es començés a posar nervios. Tot i això, seguia ben posat sobre el terreny de joc i començava a mostrat senyals de volguer empatar el partit, i així va ser en una bona internada d'Arnauet ber la banda que va superar al porter amb un extraordinari xut-vaselina. El Racing tornava a somriure i començava a creure's que podia guanyar el partit. Però com un gerro d'aigua freda, pocs minuts després els locals es tornaven a posar al davant del marcador en una bona escapada del davanter. A partit d'aquí si que l'equip ja no va baixar els braços i estava decidit, almenys, a empatar el partit. En una sacada de banda en la que es va produir un embolic dins de l'area, Sergi va saber aprofitar el rebot per enviar l'esfèric dins la xarxa.

Així s'arribava al descans i així començava la segona part. En aquest període cap dels dos equips tenia ni volia tenir el control del joc. El joc directe amb pilotes llargues, les faltes, eren constants. D'una banda perque els locals tenien pressa en atacar per no perdre dos punts a casa, i els visitants per intentar defensar com fos el punt que de moment ja donàven per bo. De moment, perque en una bona escapada d'Omar va fer pujar l'avantatge al marcador amb una gran vaselina. A partir d'aqui els locals encara van gaudir d'oportunitats, pero per sort pels de Rocafort, el marcador no es va bellugar i es van poder endur els primers tres punts.

La setmana que vé s'enfronten a casa davant el Baix Gaià (filial del Catllar) en el que serà el primer partit a les Forques i en el qual estrenaran la nova equipació per aquesta temporada així que ànims Racing, que això pinta bé!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

DEL ROBO NO DIEU RES NO!!

Roger Ollé ha dit...

Deixa't de robos... Visca el Ràcing!!! Enhorabona per aconseguir la victòria en l'estrena, que em sembla que mai no s'havia fet. Molta sort en aquesta temporada que es presenta tan llarga i competida. Una abraçada. Roger

Mauri ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots!!!

Té molt de mèrit aquest resultat, l'altre dia parlava amb el Miquel que en el primer any, quan miràvem els resultats a Bp Esports, el Llorenç jugava a 1º Regional... o sigui que tot un clàssic i a domicili per començar està super bé!!!

Tens raó Roger, mai havíem guanyat en l'estrena, adjunto històric:

06-07 Masllorenç-RR- 1-0
07-08 RR-Masllorenç- 2-2
08-09 Pallaresos-RR- 3-0
09-10 RR-Sarralenc- 1-2

Enadavant i a seguir sumant!!!

Una abraçada ben forta!!

Jaume ha dit...

Força Racing!!!!!!!!!

Enhorabona a tots, va ser un partit emocionant i amb un final feliç.
Ara toca el primer partit a casa i a seguir sumant.

Ens veiem Diumenge al camp.

Arnau_4 ha dit...

És ben cert que no va ser un gran partit i que individualment (excepte, considero jo, tres o quatre jugadors que van fer un partidas) la majoria podem donar moltissim més (i així ho hem de fer). De totes formes, crec en aquest joc "espes", hi van influir molt els nervis i el poc ritme de partits que portem (vam comprovar que tot i fer una pretemporada apretant en el tema físic, al ritme dels partits nomès t'hi acostumes jugant partits). Amés, el que considero la lectura més positiva del partit, és que vam demostrar que podem conservar un resultat i que sabem patir, cosa que, malauradament, em temo que ho haurem de fer més d'una vegada aquesta temporada. Tot sigui per l'equip. Força Racing.

Fins demà.

PD: La crònica molt bona, com sempre; sembla que l'hagi escrit una pluma amb "guà".

Carrileé_j19 ha dit...

Es que ultimament sembla que el gua el tingui a la pluma n+ jejeje aveure si va agafant el ritme....

Jordi Ferré ha dit...

Molta sort en aquesta nova temporada rivals de Rocafort!!! esperem que puguem difrutar de derbis intensos com cada any que al fi i al cap es una de les raons del futbol regional! fins aviat.

Anònim ha dit...

Us felicito per la victòria, però crec que va ser un pèl injust el resultat.. després de totes les entrades que hi van haver, personalment, penso que haurieu d'haver acabat el partit amb un o dos menys. I quan la pilota no vol entrar.. però bueno, el futbol és així, no sempre es pot guanyar.
Només felicitar-vos i aclarir que l'equip del llorenç que fa uns anys era a primera, ara ja no hi ha cap jugador. L'equip va començar de nou aquest any passat a la 3a.

RESPOSTA A ANONIM ha dit...

Anònim això d'injust es relatiu...jugant al límit (dins del reglament) l'Inter va guanyar la Champions l'any passat. Et pot agradar o no, pero no crec que "injust" sigui la paraula. Els de Rocafort, com l'Inter, sabem quines son les nostres "armes" i t'asseguro que les intentarem "explotar" al màxim.

Anònim ha dit...

Rovi animat, t'estem esperant,torna'ns a sorpendre amb una de les teves cròniques, Gràcies.

Anònim ha dit...

petita aclaració per si algú no el coneix. ROGER OLLER = LUIS FIGO