dilluns, 25 d’octubre del 2010

El Racing Rocafort tira d’ofici i suma tres punts vitals davant el Creixell

Jornada 7 del grup 25 de 3ª regional

Racing Rocafort : 3
Creixell : 1

Alineació Racing Rocafort : David Moreno, Pep Ninot , Arnau Farré ( Ramón Olivera min.75) , Sergi Andreu, Toni Garganté, Lluis Fernandez , David Valls ( Forel min. 65 ) , Roger Miró, Roc Farré , Omar Olivera i Alex (Carles Soberano min.60 ).

Gols: 1-0 min.10 Sergi Andreu. 1-1 min.25. 2-1 min.35 Sergi Andreu. 3-1 min.70 Sergi Andreu.

Importantíssima victoria del Racing Rocafort davant el Creixell l’aconseguida aquest passat diumenge per 3 a 1.

El conjunt local es presentava al partit amb ganes d’esborrar la mala imatge mostrada l’ultima jornada enfront la Nou de Gaià, i les coses no van poguer començar millor, quan en el minut 10 de partit, el capità, Sergi Andreu, rematà de cap al fons de la xarxa una jugada d’estrategia. A partit del gol, al Racing se li va apagar la xispa amb la que havia començat el partit, i el joc era d’anada i tornada, sense control de la pilota. Al minut 25, una bona jugada a la sortida d’un corner per part visitant, acabà amb la pilota al fons de la xarxa, i l’1 a 1 pujà al marcador. A partit d’aquell instant, i fins a la mitja part, el Racing semblava tornar-se a posar dins al partit, i una falta centrada per Sergi Andreu, la desvià la defensa visitant al fons de la seva porteria, tornant a donar avantatge al conjunt rocafortí abans del descans.

A la segona part, el joc es va calmar, i el partit es disputava molt en el mig del camp, i no va ser fins al minut 70, que un altra vegada Sergi Andreu, sentencià el partit en un magnífic llançament de falta. Era la sentencia del partit, i hat-trick del capità rocafortí. Fins al final, el Racing va aguantar molt bé sense patir, tot i que la única nota negativa va ser l’expulsió del jugador local Roger Miró, injusta en el punt de mira del Rocafort, ja que a falta d’un minut, i per una tímida protesta (tímida respecte a les que hi van haver durant el partit per part d’ambdós equips) es guanyà la segona tarjeta groga.

Ara al Racing li esperen 4 partits consecutius molt complicats en vista a la classificació, ja que s’enfronta als equips punters de la taula. Però seguint la filosofia marcada per l’equip rocafortí, no es fan dos passes sense fer-ne una abans, i s’ha d’anar partit a partit. Així que ara a per totes davant la Joventut Bisbalenca i a intentar treu-re un resultat positiu aquest proper dissabte.

9 comentaris:

Bori ha dit...

Molt be nois, enhorabona per la nova victòria, a veure si podem ser regulars, que ja sabem per experiència lo que costa, és igual els rivals que vinguin ara, perquè com s'ha vist aquesta jornada tothom pot guanyar a tothom, o sigui que a pensar en el pròxim rival que es pot guanyar segur,i no ens comfiem, que lo important no és com es comença sinó com s'acaba, que això és molt llarg!! molta sort la setmana que ve! a seguir igual

Pepako ha dit...

Ostia Sergi! d'aqui 4 dies ja has agafat a Raul Gonzalez Blanco com a màxim golejador semiretirat!jaja ets un crack!
Enhorabona Ràcing! esteu per davant de molts equips que es veien el cul! a seguir aixi!

Carrileé_j19 ha dit...

Bones a tots companys!!!Enhorabona per la victòria del diumenge tot i no ser-hi jo (es broma ;-) jeje)I felicitats pel capi i el seu hat-trick!!!Ara ja podras fardar com ho fa el Pitxi jeje

ToNi_17 ha dit...

bueno... osti, com el pitxi!!: mmmm us e dit mai que vaig fer un hat-trick a goooteborg!! jajaja. pero son 2 i mig eh??? que el segoon... pero bueno, un bon soparet i se li dona a ell! com estas tu bori??? reaparicio???

Lluísfer ha dit...

Una vegada més felicitats a tots, 3 puntets més i anant sumant.

A partir d'ara, és quan hem de demostrar que no anem quarts per casualitat, a veure si som capaços d'afrontar els partits difícils que ens venen, amb la mateixa aptitud que fins ara, es guanyin o es perdin, però que no sigui per falta d'aptitud, que ens guanyin perquè són millors i si perdem, que sigui fruit de la mala sort.

Felicitats al cronista.

Bori, espero que la cosa vagi millorant, et necessitem i aquesta setmana més que mai, una abraçada.

Bori ha dit...

Amén lluis! pos jo porto encara 3 sessions d reabilitació me'n falten 7! xo stic q em pujo per les pareds, aquesta setmana encara no, xo la que ve acabo la reabilitació, i igual passo del metge ia... q em té fins les pilotes, a veure... d totes maneres steu a tope i que segueixi així!

Roger Ollé ha dit...

Sergi, vas fer un hat-trick sense jugar??? El Rovi no t'ha posat a l'alineació, fot-li canya :D

Carrileé_j19 ha dit...

Eh!!!!Que el cronista en aquesta ocasió ha estat en Toni_17!!!Es que no se te'n escapa una eh Roger!!!jajaja Ja està arreglat

Roger Ollé ha dit...

jajajajaj... Us tinc ben controlats :D