dilluns, 18 d’octubre del 2010

Empat injust del Racing Rocafort al camp de la Nou de Gaià

6ª jornada del grup 25 de 3ª regional

Nou Gaià: 1
R.Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Alex, Toni (Forel '70), Arnau, Sergi, Rovira, Lluis, Roger, David, Carles, Roc i Omar.


El partit es va disputar el passat diumenge a la Nou de Gaià. En principi havia de començar a les 16:30, però un retard del colegiat va suposar que començés sobre les 17:00 hores. A causa d'aquest fet i del temps tan llarg que els dos conjunts van emplear en escalfar, al tèncic rocafortí ja se li va presentar el primer problema. El porter titular en aquest cas, Francesc Viltró, va caure lesionat i Alex, jugador de camp, el va haver de substituïr per la manca d'un altre porter.

Doncs bé, el partit comença amb el Racing ben posicionat sobre el camp, però amb les linies molt avançades. Els locals van llençar el primer contraatac i van aconseguir una falta a vora de l'àrea. Executen el xut, el porter fa una bona parada, però el rebuig és aprofitat pel davanter per fer pujar l' 1 a 0 al marcador. El Racing, tocat, semblava que encara no s'havia començat a despertar, quan en una altra contra dels locals quasi acaba amb el segon gol de la tarda. A partir d'aquí, sí; els de Rocafort es van començar a espavilar, a tocar la pilota, en definitiva, a jugar a futbol. Bones obertures a les bandes i joc interior, i les oportunitats començaven a sorgir. Però no van tenir en compte un factor tan imprevisible i imparcial com la sort, o la fortuna de cara a porteria. Fins a la mitja part, el Racing va gaudir d'un munt d'ocasions clares de gol i cap va entrar. Per part de la Nou, els quals estaven ben tancats al darrere pero sense tampoc oferir l'imatge d'una defensa sòlida, no van gaudir de cap més oportunitat.

La segona part començava amb un Racing decidit a cambiar la dinàmica tan nefasta de cara a gol i aixecar el partit. Però més del mateix. Els de Rocafort dominaven clarament el joc, tocaven la pilota amb criteri, generaven ocasions però no entraven. Per altra banda els locals seguien amb la seva dinàmica; tancats al darrere i sortir a la contra. Tret d'un parell d'oportunitats de falta i alguna arribada, val a dir que tampoc van tenir cap ocasió clara de gol. No va ser fins al minut 80, que els de Rocafort van rebre la recompensa d'empatar el partit gràcies a Roc, que va aprofitar una bona passada d'Omar després d'haver-li "robat la cartera" al porter. Quedava ja poc temps perquè s'acabés el partit però tot i així, el Racing encara va tenir oportunitats per incrementar l'avantatge però per mala sort, per infortuna o simplement, per tenir un mal dia, no va poder ser.

La setmana que ve el Racing rep a les Forques al Creixell. Esperem que l'encert de cara a porteria millori de cara a aquest partit i es segueixi conservant aquesta bona línia que l'equip manté al seu camp.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

perdó per no acaba de quedar clar. Dieu que el porter es va lesionar per calentar massa?

futbolero100% ha dit...

Bones a tothom!
Sóc un malalt del futbol, i seguidor del Rocafort.
Us vull felicitar per aquest bon inici de temporada que esteu fent. He vist uns quants partits vostres, tant de lliga com en pretemporada i sincerament, crec que teniu un equip per estar a dalt donant guerra. Teniu un gran bloc i molta qualitat a dalt.
Us animo a seguir en aquesta dinàmica. Molta sort!

illan ha dit...

Hola soc jugador de la Nou, per començar vull dir que es veritat que dominàveu el partit i que la jugàveu millor que nosaltres, però lo que no entenc es lo de no oferir un imatge de la defensa solida...a la primera part vam tindre 5 ocasions claríssimes davant el vostre porter. Vosaltres vau arribar infinitats de vegades, d'acord, però clares quantes?
Suposo que cadascú mira per el seu interes... Vosaltres us lamenteu de que el bon joc fet no reflexa el marcador final i nosaltres de les oportunitats clares fallides.

Tot això de bon rotllo!!
No es pot menors-precia mai al rival,el nostre blog es: http://www.uelanoudegaia.blogspot.com/

Bona sort!

Carrileé_j19 ha dit...

A veure per aclarir-li a l'anònim...l'escalfament va ser més llarg del normal pel retard de l'àrbritre. No crec que el porter es lesionés per això, sinó per mala fortuna i perquè no és, ni molt menys, el porter habitual.Ok?

Al jugador de la Nou i també del bon rotllo: el que fa la crònica, és a dir jo, vaig estar jugant tot el partit i no tinc suficient memòria per comptabilitzar totes les ocasions dels dos conjunts. El comentari que he fet de la vostra defensa, ha sigut basant-me en el gran nº d'ocasions que vam tenir, més de la mitat claríssimes. Si que també és veritat i depèn del costat que t'ho miris jeje Doncs ara mateix us afegiré a la llista d'amics del blog, apa molta sort!!!!

Anònim ha dit...

Ok carrileé, ara ja ho enetnc una mica més. El problema es que al llegir:
"En principi havia de començar a les 16:30, però un retard del colegiat va suposar que començés sobre les 17:00 hores. A CAUSA D'AQUEST FET i del temps tan llarg que els dos conjunts van emplear en escalfar, al tèncic rocafortí ja se li va presentar el primer problema. El porter titular en aquest cas, Francesc Viltró, va caure lesionat i Alex, jugador de camp, el va haver de substituïr per la manca d'un altre porter. ", m'havia semblat que culpaveu al retard com a motiu de la lesió... he d'apendre a llegir millor.

Carrileé_j19 ha dit...

Potser si que ho hauria d'haver explicat d'una altra manera i no s'acaba d'entendre, però per dir-me això no cal que et posis com anònim!!!Que ja ho he dit molts cops, que accepto correccions de qui sigui si m'he equivocat!!!Ale a seguir disfrutant del blog, que de cada vegada hi ha més curiosos, i això no sé si és bo o és dolent, però esta bé per seguir actualitzant cada setmana!!!

Bori ha dit...

Bueno xavals, no passa res, tot i que potser es podia haver fet més, un empat fora de casa sempre és positiu i la setmana proxima s'ha de guanyar al creixell, a més aquest cap de setmana possiblement hi havia "resaca copera" guiño guiño

Anònim ha dit...

Aquest cronista cada cop escriu millor: "el Racing encara va tenir oportunitats per incrementar l'avantatge"; avantatge és quan vas per davant, si vas 1-1 no pots incrementar l'avantatge pq no portes cap avantatge (pfff...)
Illan de La Nou, si és el primer cop que entres no et sorprenguis, aquests són els reis de la subjectivitat setmana rera setmana...
Lo millor és que ells creuen que juguen un futbol de toc del Barça, quan realment semblen l'Athletic de Bilbao de Clemente.

Bori ha dit...

Aupa Athletic doncs!

Lluísfer ha dit...

Bones a tots, m'agradaria ser just i objectiu, jo també vaig jugar aquest partit i crec que puc opinar amb més objectivitat que alguns dels anònims que ni tant sols l'han vist.
Deixant de banda la qualitat dels dos equips, perquè això seria dir masa i no em crec capacitat per fer-ho, em basaré simplement en les ocasions de gol de cada equip, i crec que tots els participants del partit, d'ambdos equips, estarem d'acord en que aquesta estadística es decanta clarament cap a l'equip visitant, es cert que la Nou també va tindre alguna, però fins i tot parlant amb algun espectador local després del partit, em va dir que no entenia com el partit no havia acabat amb un 1-5.
Reconec que això no justifica res, però jo ho resumiria amb empanada mental general, i estic segur que tots els meus companys saben a que em refereixo.
De totes maneres, com bé diu el Bori, em puntuat fora de casa i he de felicitar a la Nou per saber com es tenia que jugar el partit.

Ànims a tots i el diumenge que ve a intentar guanyar al Creixell.

P.D. Bori recuperat que et necessitem.

Bori ha dit...

Merci lluis en això estem, ia tinc ganes q no em queden ungles ia, però bueno paciència, valtros seguiu així que és un molt bon inici s'ha d'intentar mantenir que jo crec que es pot

Àlex il metronomo ha dit...

Molt bones companys. Us exposaré quatre coses que em pasen pel cap en uns quants punts.´
1.- Gràcies Rovira per anar fent la crònica i tenir tanta paciència en certs comentaris, els que t'apreciem ja sabem que no ets periodista ni falta que fa, així que tranquil amb la semàntica, sintaxis, vocabulari etc, que nosaltres som molt senzills o com li vulguis dir, t'entenem perfectament i valorem molt la teva tasca.
2.- Com esta el Viltró? si algú en sap quelcom, que ho posi al blog
(he trobat a faltar interès pel porter que es va lesionar a l'escalfament) més que saber si es va lesionar per culpa del llarg escalfament he trobat a faltar saber el seu estat, però que hi farem, tothom té uns valors molt diferents.
3.- Sent objectiu i crec que la gent que em coneix aixi ho pot corroborar, crec que en aquest partit tal i com diu el Lluis, era per quedar 1 a 5, en quan a ocasions,sensació de perill, arribades a l'area contraria, corners, faltes laterals, etc, etc. estic d'acord amb l'empanada de l'equip. Però hem de tenir en compte que si jugant així empanats perdonem tant, quan juguem bé serem un equip seriós.(qui no es consola és per que no vol, jaja).A part de l'empanada general crec que en Lluis, el Roger i l'Omar van realitzar un partit molt seriós i pertant els felicito per la seva entrega.També vull felicitar a l'Àlex pel treball realitzat a la porteria, agafant amb voluntat i responsabilitat la tasca que tenia que resoldre i que no és gens fàcil, passar de marcar gols a evitar-los.
4.- Ànonim, aquest és l'últim cop que em dirigeixo a tu directament, només volia dir-te que trobo molt de cobards amagar-se darrera d'una identitat falsa per escriure comentaris incendiaris, critiques destructives, etc, etc, lo teu és com diuen els castellans "rizar el rizo", buscar sempre quelcom a on agafar-te per crear controversia o fotre al personal. Et falta empatia, posar-te a la pell dels altres (com per exemple del que escriu la crònica) i si no estas d'acord amb alguna cosa digue-ho sense haver-te d'amagar darrera d'un anònim, que aqui ningu es menja a ningu ni tindràs cap tipus de represalia. Som tots adults i crec que parlant la gent s'enten, tot i que crec que si t'amagues darrera d'un anònim, tu ets com aquells amb els que parles i no et miren a la cara, ho sento senyor X però d'aquests no m'en refio.
Salut companys i ànims, a veure si el cap de setmana vinent tornem a gaudir del Racing de veritat.
Aupa Racing!!
PD. No som ni els millors ni els pitjors, sóm un equip d'un poble de dos-cents i escaig habitants, que lluitem molt per que hi hagi futbol a Rocafort i aixó té molt de mèrit, no ho oblidem mai, aixó de per si ja és una victòria.

Lluísfer ha dit...

Àlex, gràcies per tot, crec que al voltant d'un equip fan falta persones com tú, estant sempre al nostre costat.

Anònim ha dit...

Alex... a quin anonim et refereixes? jo diria que n'hi ha més d'un. I mentre es pugui opinar com a anonim ho faré, no seràs tu qui m'ho prohibeixi... seria de fatxes. Ja vaig dir que em dic carles, saps qui soc? doncs ja està, o et creus que coneixeu a tothom que segueix una mica aquest "equip" I en quan a l'estat del prter, el primer que no mostra massa interès es el cronista que la tracta només com un problema per al mister. Noi per saber donar lliçons s'en ha de sabr, no noimés creure's que es té la raó absoluta. Quina pena álex, encara em semblaves intel.ligent...

Pepako ha dit...

Nois, a seguir amb aquesta dinàmica, que si mirem la classificació en si i les sensacions que está donant l'equip, tot és positiu, no deixeu que un "mal" resultat us baixi la moral!

Anònim, t'agrairia que no possessis més merda al blog, ja se que és totalment lícit escriure sota la màscara d'un anònim, però també trobo que en aquest blog estem per opinar sobre un equip de futbol i sobre un grup d'amics que cada setmana intenten donar el millor d'ells mateixos, i no trobo just que es pugui criticar amb tanta llibertat i tant gratuitament a uns nois que no ho oblidem, juguen a futbol com un hobbie.
I criticar la crònica, ara parlo a nivell personal, estic molt agrait als redactors de la crònica de cada setmana, perque no tinc la sort de poder anar a veure el futbol cada setmana, i gràcies a ells puc saber com ha anat el partit, evidentment que escombren cap a casa, només faltaria company. Suposo que si ets culé i llegeixes al Roncero no t'agradará i si ets del Madrid, el Sport no será sant de la teva devoció, en aquesta vida i sobretot al futbol, que es del que estem parlant, els sentiments moltes vegades s'imposen a la objectivitat, i espero que això no canvii mai, perque el futbol es un joc de sentiment, sobretot a les categories regionals, i qui hi ha jugat i l'estima sap al que em refereixo.

Jo no et dic que no comentis, i si per les raons que siguin no vols identificarte, no passa res, per això está la opció de escriure com a anònim, pero d'aqui a poder dir coses anònimament que no diries si la gent sapigues qui ets, hi ha molta diferència.
Tot això t'ho dic amb tots els respectes cap a la teva persona.

I una última cosa, per valorar la intel.ligència d'una persona has de posar sobre la taula moltissims valors, i un d'aquests valors és el de respectar a la persona amb qui estás mantenint una conversa o una discussió.
De intel.ligents és demanar disculpes, i crec que seria un bon gest si tu ho fessis cap al Àlex, ja que ell en cap moment t'ha faltat d'aquesta manera al respecte.

Salut a tots.

Anònim ha dit...

Pep, en l'escrit l'Alex em diu cobard, que no miro als ulls de la gent...pero segons tu no em falta el respecte. De veritat creus que he de demanar perdó a algú que em sembla poc intel.ligent?. Potser hi guanyarieu restringint l'entrada, d'aquesta manera estareu més tranquilets... perque "tirant d'hemeroteca" i llegint els comentaris que propineu als anònims en general crec que a alguns se us està fent una enorme úlcera a l'estómac.

Àlex ha dit...

Gràcies Lluis i Pep. La
veritat que les vostres opinions sí que em motiven i fan que estigui encara més convençut de pensar de la manera que ho faig, amb el meu criteri, personalitat, etc. sense caure en provocacions i amb uns valors que he adquirit amb els anys després d'haver compartit vestuari amb gent que veritablement val la pena (al Sarralenc i més intensament al Racing), perque de gent bona n'hi ha a tot arreu!. Salut companys i força Racing!

Bernd ha dit...

De donde era el arbitro???? no hase falta desir nada mas

Anònim ha dit...

Àlex, ets un bon tio. No s'ha posat en dubte en cap moment.

Anònim ha dit...

Una cosa és posar sentiment, però una crònica no està per això, sinó per fer un resum més o menys objectiu. Llegint la vostra i la de La Nou ningú diria que heu disputat el mateix partit (per cert, el redactor s'ha oblidat de parlar del possible penalt visitant...)

Roc10 ha dit...

Venga xatus a tope akest dissabte contra el creixell.
A tornar a jugar bé com akets ultims dies i a matar a davant!
Rovi ets lo puto crak......i tu alejandro andres tb bastant! jeje

Fins divendres ekip!

ToNi_17 ha dit...

Racinguistes!!! bona nit a tots. primer que tot volia aclarir una coseta que va passar en la cronica passada en els comentaris. a veure anonims (tots menys un, que menja a part), el que volia dir-vos es que no es que no volguem que escriviu com a anonims ni res per l'estil. l'unic que volia dir-vos es que si aquest es el bloc del racing rocafort, el més normal del mon es que escombrem poc o molt cap a casa. tot i que ja us dic ara, que si hem de ser autocritics tambe ho sabem ser, sino temps al temps. i podeu escriu-re el que volgueu. faltaria mes! mes punts de vista diferents. a mes, la polemica es la salsa del futbol. i tambe volia aclarir l'article del vallenc. jo nomes se que cada setmana envien del club la cronica del bloc a la nova conca (suplement del vallenc a la conca de barbera), i que nosaltres no vam enviar res al vallenc. en tot cas, aprofitant que el vila-rodona es un conjunt de l'alt camp, i no devien fer cronica, la devien agafar del nova conca.
i a l'anonim que menja a part, el qual espero que sigui la ultima vegada que escric (s'em fa pesadet ja), com pots parlar aixi de l'inteligència de l'alex o de qui sigui precisament tu??? perque et diuen cobard?!???? anem a veure una cosa; cadascú a de ser responsable dels seus actes. tu pots dir el que vulguis, pero si tires la pedra i amagues la ma, una vegada rere un altra... ets un cobard. millor dit, COBARD. es com si jo et digues a tu el que penso de tu, doncs em guanyaria segurament que em diguessin que soc un mal educat. sino vols que et diguin que ets un cobard, no actuis com a tal.
i a l'equip, borron i cuenta nueva, que el passat, passat està, i aquest diumenge hem d'estar a tope per continuar sumant de tres en tres a casa. os lo digo de verdad! ;)
ANIMS!!

Anònim ha dit...

Jo continuo mantenint que el comentari de l'Alex em va semblar de persona poc intel.ligent. De tu Toni... és que ja no sé que dir-te, probablement no et mereixes ni que et respongui pero només et repetiré un incís; si et molesta que no esta bé escriure com a anònim, no ho deixeu fer. (ja t'ho he dit tres vegades, a veure si aquesta es la bona i ho entens...) em continues semblant una mica intransigent. Tampoc espero massa més de tu...

Anònim ha dit...

Toni, creo que por regla general te pasas tres pueblos en tus comentarios. Un escrito de un anonimo no tiene de porque ser cobarde, simplemente no lo conoceis, al igual quew yo no se quien eres tu... y el anónimo seguramente tampoco...

AFICIONAT ha dit...

Els anònims sou uns merdes tots!! Almenys poseuvos un p*** pseudonim perke es pugui parlar amb qui toca i no amb 4 tios qe tenen el mateix nom!

per cert, no sóc de rocafort ni del rocafort, un simple aficionat al futbol... ;)

To ha dit...

hombre, de un anonimo no. ya e dicho que podemos decir lo que queramos. yo no e dicho nada de ningun otro comentario anonimo que no sea ese en especial.

ToNi_17 ha dit...

hombre, de un anonimo no. ya e dicho que podemos decir lo que queramos. yo no e dicho nada de ningun otro comentario anonimo que no sea ese en especial.

Carrileé_j19 ha dit...

Bones a tots companys!!!!Jo aquest cap de setmana no hi podre ser, només dir-vos que aquest és un nou partit amb un nou rival, el Creixell, i que com tots els partits s'haurem de deixar la pell al camp. Una altra cosa es que les coses surtin bé o no. A veure si quan truqui al Calavera el diumenge cap al tard em digui que tenim els tres punts.

Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Ramon_PILES ha dit...

Bé Racinguistes, vec que aquest blog cada any està més viu. Això dels anònims ja sembla com quan coneixes una noia pre internet i quan te la trobes pel carrer, resulta que té un rabo de quatre metres,jeje.
Crec que és bò que tothom pugui opinar, així hi ha més confrontassió i es pot tocar més de peus a terra. Sempre he pensat que les visions exteriors són positives i més les del teu rival, el qual sempre et pot ensenyar els teus punts febles.
Per lu altre, seguiu igual que sou cullonuts. Ens veiem quan torni de Dublin, una abraçada a tots.

PD:I com sempre, a seguir a entrenant, a seguir sumant i a seguir amb el bon rotllo de sempre, que crec que és el més important.

truchillos!! ha dit...

aqueix blog és una mica penosillo no?? jejeje!! aqueixos del rocafort son tan folloneros al blog com "intentant" jugar al futbol!! juas juas!!

Anònim ha dit...

AFICIONAT... tu també ets anònim no??

AFICIONAT ha dit...

...i als jugadors els diria que no tenen ni puta idea de jugar a futbol!!

Lluísfer ha dit...

Una abraçada forta Ramon.

....i en quan al futbol encara som joves per apendren.

ToNi_17 ha dit...

bon viatge ramonet!!!!!!!

Roc10 ha dit...

RAMON!!!!!!
k gran k ets company!
Merci per els anims i espero k et vagi genial x aki dalt.....k no en dubto gens de k així serà!!!!
Força x tots!

AFICIONAT ha dit...

Vale, acabo de veure que un intent de gracioset a posat a nom meu el segon comentari de AFICIONAT, no he estat jo. Qui hagis estat, que sàpigues que ets un cobard de merda, no tinc res a veure amb el rocafort, simplement dir-te que procuris amagar la teva identitat perquè com sàpiga qui ha estat... te n'enteraràs de qui sóc. Vés amb compte.
Una cosa és posar comentaris amb anònim, l'altre és parlar a nom meu, això no ho consenteixo! Estàs avisat.

AFICIONAT ha dit...

Aquest últim comentari no l'he escrit jo.... ja n'hi ha prou amb la brometa!!

AFICIONAT ha dit...

Ets un cobard, i com continuis fent-he passar per mi, vindrem jo i els meus col.legues per arrencar-te el cap... entiendes!! ets un capsigrany i un galifardeu. I tens sort de que no li digui a ma mare, sinó ja et podries anar calçant. snif snif...

ToNi_17 ha dit...

?¿?¿? que feu?¿?¿? es pot saber??

AFICIONAT ha dit...

La gent té massa temps lliure i només sap tocar els collons...