diumenge, 21 de novembre del 2010

El Racing tanca el seu particular "Tourmalet" amb un valuós empat

Jornada 11 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 3
Torredembarra: 3

Alineació R.Rocafort: Oscar, Josep (Toni '80), Ramon, Sergi, Rovira, Arnau, Bori, Valls (Carles '65), Alex (Arnauet '65), Roc i Omar.

Temps glaçat i nuvolós el que es va viure aquest passat diumenge al camp de Rocafort de Queralt, les Forques, però ja es començava a calentar l'ambient pel caliu mostrat per l'afició, sempre al costat del seu equip, i en motiu de la visita del líder de la classificació, el Torredembarra.

El partit s'iniciava amb un Racing coneixedor de la qualitat de l'equip visitant, el qual està on està per mèrits propis i ho varen començar a demostrar des del primer minut. Ben posicionats sobre el terreny de joc i amb una línia d'atac ràpida i hàbil, van començar a gaudir de les primeres arribades però la defensa local les va solventar bé. Va ser en un xut "inofensiu" del davanter visitant després de remoure's per l'àrea que es va escolar per sota els braços del porter. El Racing, com no, va quedar una mica "tocat" però tampoc estava disposat a renunciar a res. Val a dir que els dos equips es basaven en pilotes llargues per construir el seu joc, però era el Torredembarra el que tenia les idees més clares de cara a porta. Així ho va demostrar en un bon coontraatac, en el qual el davanter visitant ho va aprofitar per doblar l'avantatge al marcador després de rematar al primer pal la pilota servida pel seu company. Ja eren les acaballes de la primera part, però tot i així el Racing haguera pogut reduïr l'avantatge en una clara oportunitat després d'una sacada de banda.

La segona part començava amb l'equip local conscienciat en aixecar el partit i reconeixent els no tants "mèrits" de l'equip visitant per dur aquell avantatge. Va ser en els primers minuts quan Roc va servir una llarga sacada de banda i després que la pilota botés a dins de l'àrea el Racing va tenir la sort o recompensa de que el porter rival l'introduís a la seva porteria. A partir d'aquí el Racing es va llençar a l'atac, i si algu "dominava" el partit eren els de casa. Sobre la meitat del període i després d'una bona jugada trenada a vora de l'àrea rival, Alex va batre al porter amb un xut que va entrar "plorant" fregant el pal, i que suposava que els de Rocafort empatessin el partit. Tothom estava eufòric, però tanta eufòria es va trencar pocs minuts després quan en una centrada-xut des de la banda va suposar un autèntic golàs i que els de Torredembarra es tornessin a posar pel davant. A partir d'aquí hi havia dos opcions: o abaixar els braços i donar-ho tot per perdut o posar un parell del que s'ha de posar per intentar remontar un marcador. Van escollir aquesta darrera i van tenir la recompensa en un penal xiulat a pocs minuts del final, el qual va suposar l'expulsió del defensa visitant i que el capità Sergi el transformés en gol. Tot i quedar poc temps, ambdós conjunts encara van gaudir d'ocasions. En una a favor dels visitants, el capità Sergi va acabar expulsat en veure la segona groga per protestar a un col·legiat clarament en contra dels interessos racinguistes amb les seves decisions i, casualitat o no, per segon partit consecutiu a casa.

Així s'acabava aquest "match" tant vibrant, amb un marcador final de 3 a 3. La setmana que ve, i per motius del proper rival el Santa Oliva, s'ha canviat el camp i l'hora del partit, el qual es disputarà a les Forques el proper diumenge. Esperem que la plantilla segueixi amb la mateixa actitud i ganes, i que els tres punts es quedin a Rocafort.

20 comentaris:

Bori ha dit...

Bé Rovira Bé, d'això se'n diu crònica exprés! ben calenteta recent treta del forn, bueno bon partit llàstima de no haver-nos endut els 3 punts

Jordi Ferré ha dit...

Felicitats gent de Rocafort! el Torredembarra té un bon equip i un empat té moltíssim mèrit! sort la setmana que vé i fins d'aquí a 15 dies on ens veurem les cares al derbi!! ;-)

ToNi_17 ha dit...

bona cronica gas gas. ja se que tu no ets una màquina, pero 4 ulls i veuen més que dos. al 65 a surtit l'arnauet i no jo. jo he surtit al 80. bon partit equip i força racing!

Anònim ha dit...

Bé Rovi!! només una cosa, has posat que l'arbitre va ser imparcial en la jugada de la expulsió... és ironia o un error de redacció? bé nois!! per que en quan a l'arbitre, i en opinió personal,crec que es va complir la màxima que diu que si tens escola de futbol i camp de gespa se'ls ha d'ajudar per guanyar i pujar a segona...

Anònim ha dit...

no pasa nada en torredembarra hos meteremos 6 nos vemos buena suerte!

forza racing! ha dit...

anònim....6? pues potser si, pero de moment zas!! en toda la boca!! juas juas!!

bori ha dit...

jajajja mira ia ha sortit el cristiano ronaldo del torredembarra

Carrileé_j19 ha dit...

Ei companys!!!Estava tan calenta i recen feta la crònica que hi ha errors. Tens raó Toni i l'anònim també!!!Ara ho arreglo ;-) El Ferré té raó que té mèrit aquest punt, però es que vam acariciar els tres... Però ves què hi farem!!!La setmana que vé un altre!!!

Molts anims a tots!!!

Forza Racing

Arnau ha dit...

Partit correcte i molt bona actitud.

Ara sí, ja em passat el Tourmalet i em de tornar a intentar sumar de tres en tres una altra vegada i més al pròxim partit que és a Les Forques.

Al Cristiano Ronaldo del Torredembarra: Zas! El 85 i de penalti! ¿Jode?

Anònim ha dit...

xD no hace falta que dises nada mas cuando vengas nos haceis el pasillo como campeones ^^ jaja

Roger Ollé ha dit...

12 dies per tornar a les Forques... Bffff :D

Anònim ha dit...

Doncs si, si quan arribem a torredembarra sou campions us farem el pasillo...al igual que si el campió és un altre... per que no?

Carrileé_j19 ha dit...

Algu em pot dir quan juguem aquest cap de setmana¿???¿?¿?¿

bori ha dit...

crec q dissabte JR19

Anònim ha dit...

juguem el dissabte a les 5h de la tarda!!!!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Vale ja me'n he enterat!!!!Podriem promocionar que els aficionats portessin un lot cadescú per fer-nos més llum!!!!jajajaja No fos cas que perdessim "visió de joc".....

Jordi Ferré ha dit...

amb el Pla el dissabte passat vam jugar al camp del Catllar contra el Baix Gaià i en els darrers 30 minuts no s'hi veia absolutament gens, crec que mai haviem jugat amb tant poca il·luminació. Es una marranada haver de jugar partits a les 15h a l'hivern, pel tema de dinar molt aviat, però es molt necessàri perquè a les 17h es fosc. A no ser que el camp tingui una bona il·luminació, que a 3era reg pocs ho tenen...

Carrileé_j19 ha dit...

Ja ho pots ben dir ja Ferre....vindràn aquests de Sta Oliva i s'hauran de posar ulleres "del cerca" per veure-hi a Rocafort...Doncs sino que no haguessin canviat l'horari....

Roger Ollé ha dit...

Ulleres del cerca jajajaja

Roger Ollé ha dit...

Un Rocafort - Pla i això tan poc animat? Espero que sigui un bon partit de futbol. Ja tinc ganes de trepitjar novament les Forques :D