dijous, 2 de desembre del 2010

Dolorosa derrota del Racing a casa davant el Santa Oliva

Jornada 12 Grup 25 de 3era Regional

Racing Rocafort:1
Santa Oliva: 3

Alineació Racing Rocafort: David Moreno, Carles Soberano (min.70 Forel), Ramon Oliveira, Arnau Farré, Toni Garganté, Pere Garcia (min.65 Roger Miró), Arnau Bori, Roc Farré, Alex, Arnauet (Gaby) i Omar Oliveira.

Gols: 1-0 min.35 Alex. 1-1 min. 55. 2-1 min.60. 3-1 min. 80.

Dolorosa derrota del Racing Rocafort aquest dissabte passat a casa ( partit que es tenia que jugar al camp rival, però que per motius del conjunt visitant es va canviar el desplaçament a Rocafort) davant el Santa Oliva, i augmenta la fins ara impensable mala ratxa de resultats cosetxats a casa. 1 punt de 9 possibles en els tres ultims partits com a local.

L’equip racinguista jugà una primera part seria i controlada, però on es veia que petits detalls no el feien un clar dominador del partit. Al minut 35, Alex, rematà de cap una jugada d’estrategia i donà avantatge en el marcador a l’equip de Rocafort.

A la segona part, el Racing no va sortir conectat en el partit i va acabar perdent el control del joc. El partit va passar a ser una constant de joc intermitent, descontrolat, i sense dominador per cap banda. El conjunt visitant, però, va sapiguer fer ús de les seves armes, i marcà els 3 gols en uns ràpids contraatacs que no foren abortats per la defensa local. El Racing ho intentà fins al final, pero sense fortuna.

Aquest diumenge, el Racing rep la visita del Pla de Santa Maria. Un partit que serà complicat i molt intens, però que esperem, serveixi per trencar la mala ratxa acumulada a casa i fer pujar la moral als Racingistes. ANIMS!!!

1 comentari:

AFICIO ha dit...

Llastima nois! aket partit es dakelles ke val mes no comentar massa. Una serie de desancerts ke van ser aprofitats pels altres. Però aixo pot passar als millors ekips. L' Aficio com sempre al vostre costat!
ENDAVANT RACING!!!!!!!!!!!
I aket diumenge ja ho celebrarem!