dimecres, 15 de desembre del 2010

Derrota merescuda del Racing Rocafort per posar-li les coses massa fàcils al rival

Jornada 14 del grup 25 de 3ª regional

Pallaresos: 1
R.Rocafort: 0

Alineació R.Rocafort: Viltró, Josep, Arnau, Lluis, Rovira, Pere (Toni '60), Roger, Gabi, Arnauet (Alex '45), Valls (Forel '45) i Omar.


El Racing Rocafort va visitar aquest passat dissabte als Pallaresos per disputar un partit en un horari bastant inusual (el partit va començar a les 15:00h) en un camp difícil, tant de trobar com de puntuar.

Va començar el partit amb un racing adormit, sense cap idea clara a l'hora de crear joc i perdent la posessió cada dos per tres. Els locals deixaven jugar a la defensa, però la connexió defensa-mig-atac no va existir. Si algu portava el "control" del partit eren els Pallaresos, però tampoc van avasallar la porteria rocafortina defensada per Viltró, però sí que van gaudir d'un parell d'ocasions. Per part del racing, en una pilota rebotada després d'una penjada a l'area, Arnau no va estar de sort quan el seu remat va sortir fregant el pal. Aquesta va ser l'ocasió més clara pels de la Conca.

Ja començava la segona part, i l'entrenador i l'equip en sí, esperava una reacció per anar pel partit d'una vegada. Però no va ser així. Van sortir altre cop adormits i no se'ls veia amb capacitat de crear arribades a la porteria contrària. Només un xut de falta de Rovira i un d'Omar a destacar que vàren anar entre els tres pals. Amb tot això, Toni va ser expulsat amb vermella directa per tenir una enganxada amb un rival més que conflictiu. Però el partit seguia, i els Pallaresos ni va fer ni feia res, però a sobre, es va trobar amb la recompensa del gol quan el davanter sol de marca, fusila a Viltró després que aquest fes una gran aturada. S'acabava el que havia de ser un partit lleig, molt lleig (en quan a futbol es refereix) de empat a 0, però per posar les coses massa fàcils....

Esperem que la capacitat de reacció que l'equip no va tenir en cap moment al camp dels Pallaresos, la tingui aquest diumenge al Municipal de les Forques davant el Constantí. A banda de tot, fer un incís especial pels germans Omar i Ramon Oliveira, els quals "ens deixen" per un temps per motius personals. Els trobarem a faltar sens dubte, i des d'aquí els hi desitjem molta sort!!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

"Derrota merescuda"??? ho he llegit b??
xò q us està passant als cracks dl rocafort???
ai k neu tirant avall a la taula.. q és on us pertoca! si no fos x el camp d futbol sala on jugueu, nirieu baix d tot!

Carrileé_j19 ha dit...

Si noi ho has llegit bé, "derrota merescuda". Intentem ser objectius quan fem la crònica i som autocrítics quan no fem les coses bé. En canvi tu deus pertànyer a un equip de la "zona alta" per la manera que parles, no¿?Perque només faltaria que fossis d'un equip que va per sota nostre dient aquestes rucades!!!jajaja Així es confirmaria, de totes maneres, el ruc que arribes a ser. Ah i una altra cosa. No és un camp de futbol sala, és un camp de futbol tècnic que és diferent, i en el qual ens hi defensem prou bé. Res més donar-te l'enhorabona per estar en el grup capdavanter de la classificació i recordar-te que el segon classificat és el primer dels perdedors (ho dic per si no pertanys al primer equip classificat, es clar, com que escrius com anònim...). Aqui ni som cracks ni molt menys ens hi considerem, però tenim una cosa que a tú et falta per un tub: humiltat. Almenys la humiltat suficient per no anar escrivint gilipollades als blocs dels equips rivals. Guanyant o perdent, estant a dalt o a baix avui i sempre FORZA RACING!!!

Anònim ha dit...

plas plas plas... ja dormiràs pla avui company!! jajajajaj

1r q tot, la humilitat (amb I entre la L i la T) no té res a veure amb ser realista. En cap moment he dit en kin lloc mereix estar l'equip amb ki tinc afinitat, x tant humil ho puc ser mlt. Xò sí he sigut realista, pq en akest blog objectivitat la justa, q ja ho sap tothom fill meu q escombreu cap a casa (cm és normal, q per algo és el vostre blog)
I ki ets tu per dir ruc a ningú?? Per dir q ara ocupeu el lloc a la taula q us mereixeu faltes al respecte?? Ignorant i maleducat, bon estil el teu! ;)
I tens raó.. no és un camp d futbol sala, el vostre és una mica + petit! Si hi poses unes kuantes barres d ferro travesseres seria difícil de distingir-lo d'un futbolí!! Això sí, moooolt tècnic!!

Apa salut noi!!

ToNi_17 ha dit...

Ostres noi... pobret... T'han dit ruc??? Aix... corre corre, ves a dir-li a la mama!!!
Pero bueno, si ell no es ningú per dir-te ruc, tambe tu dic jo tambe: ruc!!!! I quatre de mes que t'en diria!! Primer, mal educat, ja que quan un entra a un lloc es presenta. Segon, hipocrita. Dient lo que dius i fican-te on et fiques (a casa teva no deus tenir massa feina pel que es veu) et queixes perque et diguin ruc??? Pero no dius que ets realista??? Pues no et contradiguis noi! I tercera ignorant. Com pots permetret el luxe de parlar sobre un grup de persones que pel que dius no deus coneixer?? I de criticar un camp?? quan el que hauries de fer es valorar que un poble com a rocafort faci l'esforç que fa per poguer-lo tenir??? A part de raonament em penso que lo que et falta tambe son valors humans. De camp no en tindrem massa per aqui, pero de valors humans en aquest grup ni a de sobres, pero bueno, cadascu te els seus propis valors.
FORÇA RACING!!!

Anònim ha dit...

aquest Toni és aquell que sempre expulsen?

everest ha dit...

Camp tècnic, això li haurem de comentar al Guardiola pq facin estretir el Camp Nou...

Jordi Ferré ha dit...

Ostres, veig que el blog del Pla no es l'únic que hi ha bullici de comentaris jeje. Nosaltres també anem sobrats d'"anònims". Res amics, ànims, no en feu cas i a lo vostre, que el futbol es el principal!! sort de cara a aquests propers partits, nosaltres afrontarem el tourmalet just tornant de vacances! salut.

Roger Ollé ha dit...

Bones a tots. Crec que la millor solució és no donar tanta importància als comentaris crítics, sinó acceptar-los com una cosa natural de l'esport i de la vida, ja que no hi ha ningú deslliurat de la crítica. Fins i tot, i parlant a nivell professional, que no és el nostre cas, personatges tan impecables com el Guardiola no paren de rebre patacades per tots costats. El que hem de fer és gaudir del futbol, que és el que ens apassiona i ens fa oblidar els maldecaps que tots podem tenir. Ànims, i recordem que tot això és futbol amateur, que fem com a hobby, per diversió, no per barallar-nos ni discutir amb arguments infantils.

Anònim ha dit...

Aquí fas una crítica sobre la primera crònica amb objectivitat q es llegeix i ja insulten i treuen pit.. ai fillets...
Aket del Toni no sé si l'expulsen o no, xò ell solet es retrata de com són alguns de l'equip de cracks (q sempre keden a mitja taula.. deu ser la mala sort..)
Vols presentacions maco?? Ja et deixaré un recadet el pròxim dia q juguem contra vosaltres i sabràs ki sóc, i ja de pas pots plorar tb a la mama o nar a q et moki la padrina. Em poso anònim per la simple raó q hi ha l'opció de ser-ho. D q em serveix posar el nom com tú i dp començar a insultar i donar lliçons morals??
No saps ni el k xerres de contradiccions, realismes, ignorància,.. thas llegit??? No tens ni coherència ni la tindràs, però no penso perdre més el temps amb tu.. k kuan un es posa a discutir amb un tonto, acaba rebaixantse al seu nivell i allí el guanyen per experiència!!

Apa cracks de camp tècnic, q potser tireu més avall d'on us pertoca si encara creieu q sou bons i jugueu al toc (i ara amb les baixes dels germans, amb + raó)!!

Mare meva el q sha de llegir!!

ToNi_17 ha dit...

Ah, aixi procurare de que no mexpulsin, no fos cas q em perdes el recadet. Ja lespero!!! I llavors ja podrem intercanviar cartes de presentacio. I xaval si no entens el que et vull dir, o no o vols entendre, directent: et fots! Pallasso!!! Almenys serveixeis per entretenir el bloc.
Pallasso a banda, equip, dema 3 punts!!

Anònim ha dit...

et felicito fill! ;)

David Balañà ha dit...

Bé gent de Rocafort, he vist l'última ensopegada que heu tingut. Ànims i a seguir treballant, que teniu un bon equip i sobretot un gran grup de persones!! Ara a disfrutar de les festes de Nadal, i l'any que ve a tope!! Per cert, no cal discutir amb els anònims, no s'hi treu res.
Ànims, Bon Nadal, i a disfrutar del futbol com fem tots!!!

jo, que no soc cap anònim ha dit...

Aquests del rocafort perden la força per la boca (o insultant des del blog..) 1-4 contra 4 nens!! juas juas!!

Anònim ha dit...

jo soc el mateix anònim de sempre, xò aquesta jornada no faré llenya de l'arbre caigut (prou mal deu haver fet la derrota).

així q: Bones festes nois!!
(pels q insulten, el tió els cagarà carbó!)

;)

Alba ha dit...

Bones Racing!!!
El sopar de Nadal va estar molt bé!
Molt bon rotllo i molt bon ambient!!!
Deixeu aquest anònim que just té enveja de tot això que teniu, no pas de si esteu + amunt o + avall.
BONES FESTES A TOTHOM!!!

ToNi_17 ha dit...

Com be diu el jordi, o el roger, o el david (e entrat al seu bloc i veig q tambe estan en bona companyia) o lalba, o molts; ja se que el millor que es pot fer amb segons quins anonims (no tots, que ja se sap per qui va), doncs ja se que lo millor que podem fer es no donarlsi bola, pero es que a vegades..... mencantaria saber qui son, en serio, pero quan ho penso fredament millor val mes que sigui aixi i no sabem qui son, que sino... els haurem de deixar aixi. Ara be nadal, i sa de fer feliç a la gent. I si aquest pobre desgraciat es feliç aixi, tocant les pilotes amagat... pues disfruta-ho. Pallasso.
Equip: espero que aquesta aturada ens vagi be per trencar aquesta dinamica de mals resultats, i tot i que ens foti es ara mea que mai quan em destar a totes amb lequip. BONES FESTES, I PORTEU-VOS BE!! FELIÇ ANY NOU!!

Anònim ha dit...

Sr. Garganté... no sigui tan maleducat, q jo he desitjat Bones Festes i vostè només fa q insultar..

És mlt ordinari el seu estil.. millori'l per any nou! ;)

Amb carinyo,

el teu anònim preferit!

Lluísfer ha dit...

El millor que podem fet tots els que formem aquest equip, és solucionar la situació de resultats actual, crec que com a grup seguim estant tant bé com sempre, però que cadascú de nosaltres faci una reflexió interna i que aquesta serveixi per ajudar a l'equip.

Voldria agraïr a l'afició el seu recolçament, ja que han demostrat estar sempre amb nosaltres, en els bons i en els mals moments. GRÀCIES.

Anònims, està molt bé que opineu al respecte, però si algú de vosaltres es pensa que així ajuda a l'equip, està molt equivocat, les crítiques més constructives i la ironia pels pólítics.

Companys, entrenador, col.laboradors, afició, contrincants i en definitiva a tots els que visitin d'una manera o altre aquest blog, bon nadal i feliç any nou.

Pep Ibáñez ha dit...

nois, com alguns sabeu, sempre dic el que penso, així que aquest cop no será menys,

em fot bastanta ràbia que entri gent a rajar i no dongui la cara, més que res perque a tothom li agrada mirar als ulls a la persona amb qui estás debatint alguna cosa, d'això se'n diu transparència, podem estar d'acord o no en moltes coses, de fet jo estic en desacord en moltes coses amb gent involucrada al Ràcing, i ells bé que ho saben qui son, pero en els desacords están els diàlegs i les discussions, que vulguem o no vulguem, formen part del futbol, ja sigui professional, o amateur.

Però el que tampoc m'agrada, és que critiqueu els anònims i els insulteu tan fàcilment, primer perque perdeu tota la raó, i segon perque hi va haver unes setmanes que aquí ningú escribia, i vaig veure dos comentaris o tres, de jugadors del Ràcing, en que trobaven a faltar als anònims.

Espero que ningú es molesti amb el que dic.

Bones festes a tothom