dilluns, 6 de desembre del 2010

El Racing tira d'ofici i aconsegueix un empat en els últims instants contra el Pla

Jornada 13 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 2
Pla de Sta. Maria: 2

Alineació R.Rocafort: Oscar, Carles (Pep '80), Arnau, Sergi, Rovira (Valls '80), Pere (Alex '55), Roc (Lluis '65), Gabi, Roger (Toni '85), Bori i Omar.


El Racing Rocafort va rebre aquest passat diumenge la visita d'un dels equips més forts del campionat, el Pla de Sta. Maria. Tot i haver tingut un inici una mica "irregular", el conjunt de l'Alt Camp es presentava a les Forques amb una ratxa de cinc partits consecutius sense conèixer la derrota.

El partit va començar amb els dos conjunts col·locats sobre el terreny de joc de manera "inusual", degut potser al rival contra el que jugaven uns i per al camp que jugaven altres. El fet era que cap dels dos equips portava la iniciativa, les defenses no treien la pilota controlada des del darrera i les oportunitats venien en comptagotes. Per part del conjunt visitant cal destacar un pal del davanter i un gol anul·lat per fora de joc. Pels locals, un xut de falta de Rovira i un de Gabi des de fora de l'àrea, les millors ocasions. L'encert de cara a porteria no va arribar fins a falta de pocs minuts per a la mitja part, quan Omar va aprofitar una bona passada de Bori i, tot i tenir poc angle, va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un bon xut creuat.

Així s'acabava el primer període i començava el segon. El Racing estava crescut, però era conscient de que, i com es diu en el món del cinema, les segones parts mai són bones, i més encara si tenim en compte alguns partits. Doncs bé, el conjunt racinguista va aguantar bé fins al minut 20, quan en una jugada en la que el porter estava fora de la porteria, el capità Sergi va evitar dos gols cantats sota pals, però aquest últim va ser sancionat amb penal per unes mans més que dubtoses. A consequència d'aquest fet, el jugador local va ser expulsat. Però aquesta vegada la fortuna va estar del costat dels vermells i blancs ja que el llançador de la pena màxima va estavellar la pilota al pal. Aquesta alegria va durar poc, ja que el Pla, aprofitant la superioritat numèrica, es va llençar a per el partit. En una jugada per la banda, un centre-xut que va esquivar la defensa local es va colar pel costat del porter, i el que significava que els del Pla empatessin el partit. Els de Rocafort ja no les tenien totes i acusaven la falta del jugador expulsat per la falta d'efectius a la línia d'atac. Van tenir algunes ocasions en pilotes llargues, que no van entrar. En canvi el Pla intentava trenar més les jugades i arribaven amb més facilitat. En una falta que van tenir a favor a la frontal de l'àrea, el jugador visitant la va transformar en gol amb un xut ras que es va colar pel mig de la barrera. El racing va acabar tocat després d'aquest gol, però tampoc volia donar res per perdut i més quan minuts després de que els visitants remontessin el marcador, el partit es va igualar quan el seu capità va ser expulsat per doble amonestació. Els locals van tenir la recompensa d'empatar el partit a falta de pocs minuts del final, quan en una centrada a l'àrea, Bori la va aprofitar per enviar l'esfèric dins la porteria.

Així concluïa aquest matx tant vibrant, com ja ens vénen tenint acostumats els homes de Josep Mª Calavera al Municipal de les Forques. A veure si segueixen amb la mateixa línia de cara al proper partit al domicili dels Pallaresos. A veure si els de Rocafort es fan valer el factor camp que comparteixen amb aquest equip i s'emporten els tres punts cap a casa.

7 comentaris:

ToNi_17 ha dit...

culloooooo. que apagat u tenim aixo ultimament. no se si es per la "crisis" de resultats o que, pero aixo esta moooolt fluix.
Respecte al partit no ens podem queixar. cada costat tindrà el seu punt de vista, i cada costat tindrà la seva part de raó. ells pels pals... per l'arbitre... nosaltres per la injusta expulsió, que tot i fallar el penal va influenciar i molt... pero donem per bo el punt, i aquest cap de setmana toca trencar la ratxa de "no victories" d'una vegada, donar la cara tot i les nombroses baixes i treu-re els tres punts dels pallaresos per molt complicat que sigui. i mica a mica, a veure si ens podem tornar a enganxar una mica amb la part alta, que humilment, crec que es el lloc que ens correspon. per compromis, per treball i per sacrifici de molts dels que lluitem pel racing. Ànims equip, i força RACING!!

Carrileé_j19 ha dit...

Kunyaooo!!!Ja ho pots ben dir ja....això està ben mort!!!jajaja Bueno va, ja guanyarem aquest cap de setmana i així la gent es tornarà a enganxar!!!!Molts ànims a tots companys i a seguir així que els tres punts ja arribaran!!!

Forza Racing

Anònim ha dit...

La part alta? jaj No feu riure. On ha anat a parar el gran joc de toc?

AFICIO ha dit...

Cada dia millor nois! I felicitar al Sergi, no pas per l'expulsió, sino per la gran parada!
ENDAVANT RACING!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

el gran joc de toc ha anat a parar a casa de ta puta mare!!!!

everest ha dit...

jaj.. sisi.. cada dia millor... sí que lluitareu, per no baixar...

Anònim ha dit...

aquest anonim de merda no podria callarse la boca. que digi al seu nom a no que no te dos cullons