dimecres, 10 de novembre del 2010

Primera ensopegada de la temporada al Municipal de les Forques

Jornada 9 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 0
Pobla M.: 1

Alineació R.Rocafort: Oscar, Josep (Toni '60), Arnau, Sergi, Rovira (Pere '70), Lluis (Ramon '25), Roger, Valls (Forel '65), Roc, Alex i Omar.


Aquest ja passat diumenge fred i molt ventós, el Racing Rocafort va rebre la visita d'un dels equips de la part alta de la classificació, la Pobla de Montornès, conjunt desconegut totalment a causa de no haver-se enfrontat cap vegada.

Motivadíssims des del primer minut de partit, tenint en compte el nom del contrincant i jugant a casa, el Racing es va plantar molt seriós en el terreny de joc, però de seguida se'n va donar compte de que l'equip visitant no li posaria fàcil. Amb totes les línies ben col·locades, molt organitzats i jugant la pilota amb criteri ja començaven a gaudir d'algunes oportunitats, les quals van ser solventades magníficament pel porter local Oscar. Destacar que l'incombustible mig defensiu Lluís va haver de ser substituït a causa de que es lesionés el genoll. Esperem que no sigui res greu i pugui tornar ben aviat. Continuant amb el partit, el Racing també va tenir les seves ocasions, com algun xut de Roc o Valls i una falta directa de Rovira que el porter va aturar amb una bona estirada. Però van ser els de la Pobla quan a falta d'un minut perquè s'acabés la primera part, el lateral esquerra aprofités una pilota mal refusada per la defensa local per marcar amb un xut des de la frontal de l'àrea.

Començava la segona part i el Racing no estava disposat a renunciar a res. Com la majoria de vegades en aquest període, el partit ja es va començar a "trencar" en el que a toc de pilota i organització es refereix. Començava a predominar el joc directe per part dels dos equips però amb la diferència que el Racing apretava més i els de la Pobla es van estancar més al seu camp. Fins a la conclusió del partit ambdós conjunts van gaudir de vàries ocasions, però destacar-ne una de Roc als últims instants que no es va convertir en gol de manera incomprensible.

Ara mateix els de Rocafort es troben a la meitat d'aquest "Tourmalet" que se'ls hi ha presentat no havent aconseguit sumar cap punt. No serà per la falta d'actitud, d'empenta o de qualitat d'aquesta plantilla, però a vegades la fortuna també a d'estar del teu costat. Aquest proper dissabte el Racing visita al Morell, equip molt sòlid defensivament i que com l'anterior, també està a la part alta de la classificació, així que AMUNT RÀCING!!!

6 comentaris:

Carrileé_j19 ha dit...

Cullons, cullons. Portem una ensopegada i tres derrotes i aquest blog sembla un enterro!!! Tant animat que estava abans....tothom escrivint comentaris, anònims dient la seva i tocant els collons....quasi que ho prefereixo així, amb més salsa!!!
I a vosaltres companys ÀNIMS!!!Que no passa res, que les coses ja sortiràn!!!Això sí, seguint amb la mateixa actitud del primer dia.

Forza Racing

AFICIO ha dit...

No entenc com no es va kedar 2 a 1. La pilota per 2 vegades la vam veure dins! Vau fer un bon partit, llastima ke alguns dies, no és ke no entri la pilota, sinó ke surt de la porteria!
Esperem kel Lluís, el Bori i tots estiguin recuperats el dissabte, i els altres, en forma com sempre!
I... a GUANYAR!!!!!!!!!!!!!

ToNi_17 ha dit...

molt bona crònica GAS GAS i molt gran afició. Desitjo públicament la recuperació el mes aviat possible del Lluis, que aquest si que és el jefecito i el necessitem!!! ANIMS GENT I A PEL MORELL!!

Lluísfer ha dit...

Gràcies companys, però jo de moment aquest dissabte a descansar, sembla que la cosa és lleu, però haurem de reposar uns quants dies.

Personalment, sempre havia demanat aptitud als meus companys, i ara que ho donem tot, només puc demanar continuar així i tindre una mica de sort de cara a gol.

És cert que portem unes jornades amb mals resultats, però crec que estem creant ocasions, i això fa que el tema no em preocupi gaire, el dia que comencin a entrar, tornarem a estar en la posició que mereixem. Estic segur que tots el homes del devant, aquesta setmana mullaran, i si els demés no fallem en les nostres posicions, ens emportarem els tres punts cap a Rocafort.


Ànims a tots i sento no poguer ajudar a l'equip desde el camp, però intentaré aportar el que pugui desde la banqueta o la grada.

Rovira, magnifica crònica, una vegada més ho has bordat, sembles profesional. Sento no haver pogut escriure abans, i desde aquí, animo a tots a escriure en aquest blog, Rovi no t'encansis mai.

Arnau_4 ha dit...

Nois, jo també demano perdó per la tardía en escriure el comentari aquesta setmana...

En fin, nomès vull dir que sou tots macanudos.

I els lesionats a recuperar-se ràpid que lo gran que te aquest equip es que no hi ha ningú imprescindible pero tots som importatns.

Anònim ha dit...

S'ha creat el blog oficial del Sarralenc. L'adreça és http://sarralencfutbol.blogspot.com. Si us sembla bé posaré un enllaç del vostre blog. Felicitats pel blog veins!!