diumenge, 20 de febrer del 2011

Tot i fer un bon partit, el Racing va encaixar una nova derrota davant el Vila-Rodona

Jornada 22 del grup 25 de 3ª regional

Vila-Rodona: 1
R.Rocafort: 0

Alineació R.Rocafort: Viltró, Josep (Forel '80), Arnau (Toni '70), Sergi, Rovira, Lluís, Valls, Roger, Gabi, Arnauet (Iracli '60) i Alex.


Amb un magnífic temps començava a rodar l'esfèric aquest passat dissabte al camp del Vila-Rodona. Els locals, amb la seva peculiar formació tàctica, jugant amb només tres homes al darrere per reforçar encara més el mig del camp amb cinc, i amb dos puntes en la línia d'atac. El racing podia sentir-se "descol·locat" al enfrentar-se contra un esquema diferent, però no els hi va anar tan malament la nova variant en el mig del camp. Si algú dominava el joc, aquest era el racing, el qual mostrava més intenció a l'hora de jugar la pilota i intentar trenar bones jugades. En canvi els locals, s'inclinaven més pel joc directe buscant l'alçada del seu punta, cosa que de poc els va servir perquè es pot dir que quasi bé ni van arribar a la porteria contrària. En canvi el racing sí que va gaudir d'alguna arribada, però cap es va convertir en gol.

Ja a la segona part, durant els vint primers minuts es va seguir la tònica de la primera. El racing gaudia del control del joc i l'únic que va canviar va ser la meteorología, es va amagar el sol i començaven a caure gotes. A partir d'aquí, en la primera arribada dels locals a la porteria defensada per Viltró, el davanter va aprofitar una indecisió del defensa per batre el porter i deixar el marcador definitiu de 1 a 0. Des d'aquest instant i fins al final del partit, quasi que es pot dir que no es van jugar ni cinc minuts seguits. Els locals van saber molt bé el que tenien que fer per endur-se els tres punts. Van tancar-se molt bé al darrera, i quasi bé mantenien a tots els seus jugadors en el seu propi camp. Les parades en el joc eren contínues, ja sigui per les pica-baralles típiques que no van anar a més en aquests tipus de partits, o bé per les vàries i extenses atencions a "lesionats". En definitiva, un partit aburrit, en quan a futbol es refereix, i el qual mereixia acabar en empat a zero. Però com es diu sempre, el futbol és així.

Com sempre diu qualsevol entrenador, a l'àrbritre se l'ha de deixar en pau. Que ell és el que mana. Això s'intenta fer quan es fa una crònica de futbol, on els protagonistes són els vint-i-dos jugadors que hi ha al camp. Però és que a vegades és inevitable, i més quan acabes un partit que ha estat dirigit per un marrec de setze anys o per un home de cinquanta que no es pot ni moure del centre del camp. En ambdós casos et condicionen les seves decisions, i no acostumen a ajudar ni a un equip ni a un altre sinó tot el contrari, només perjudiquen a l'oblidat futbol de tercera regional. Incompetència d'ells o de qui els envia?

La propera setmana el Racing rep la visita de la Nou de Gaià. A veure si els homes de Calavera es treuen l'espina contra aquest equip, recordant el partit de la primera volta en la que només en van poder treure un empat.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons sí q estaves descol.locat fill meu.. massa enrera et fan jugar q no tens la visió òptima del partit!

1. El Vila-rodona jugava amb un 4-4-2 com una catedral: 2 laterals marcadors, central i lliure.

2. Quin joc va dominar el racing?? El dels passes al vostre camp?? Un cop passaveu del mig dl camp no feieu 3 passades seguides.

3. A la primera part, el Vila-rodona va arribar en vàries ocasions (i no amb pilotades precisament), de les quals 2 de mlt clares. Pots preguntar-li al teu porter. ;)

4. Ja va començar a ploure a la 1a part, i a la segona vau tenir el mateix domini de la primera: ben poc (no el tenia ningú el domini; va ser un partit anàrquic, avorrit, brut, on es va veure el pitjor dels 2 equips i ben poc de moltes coses bones q segur tenen uns i altres)

5. Que les assistències entressin i perdessin temps tants cops, diu mlt de les múltiples faltes i entrades fora de lloc q hi va haver (excepte en una q no és falta però el jugador es fa mal al genoll pq li cau el pes del vostre jugador al damunt, totalment involuntari. El nostre jugador, lluny d perdre temps, surt del camp coix i sestà 2 minuts fora del terreny pq latenguin).

6. Dp de l'1-0 vam tenir + ocasions nosaltres, algunes de mlt clares, q vosaltres (en recordo una a xut dl vostre jugador q afortunadament va a les mans del porter, i 2 penjadetes sense cap complicació).

En resum, partit lleig sense domini clar d ningú, on es va treure mlt rendiment d1 gol amb una mica d fortuna, on larbitre q anomenes va portar d la millor manera x evitar ser-ne el protagonista (si hagués volgut, podia ensenyar unes kuantes vermelles trankilament: al núm.15 q es va dedicar a repartir llenya per parar un tren, a laltre central q + d lo mismo, al toni q va substituir akest últim ja q no+ sortir ja va fer 2 entrades precioses... i fins i tot el carrileé(lateral)-19 q va a agredir/empènyer un rival per leskena kuan akest havia sigut objecte d falta i enkara dsd el terra el núm.15 li va etzibar una patada)

En fi.. dp diran q no donen importància a aquest partit, xò sempre q jugueu contra nosaltres teniu el ganivet entre les dents (rivalitat esportiva i mlt sana xò!)

Anònim ha dit...

Si si, ja sabem tots que el vilarodona és un equip de santets, joc net i que es dediquen a jugar a futbol....

No sou més que una banda de mercenaris, no us haurien de deixar jugar, amb nosaltres també ens vau repartir estopa i encara deiau que no, ens vau robar el partit i jo aquest no ho se, però sabent com sou em crec més als de Rocafort.

ànims Rocafort,aquest del vilarodona son uns bruts.

Anònim ha dit...

amb el ganivet entre les dents... i t'extranya? et penses que es per aquella llunyana victoria? ja tu dic jo el perque i no et compliquis tant la vida: PERQUE SOU UNA COLLA DE SUBNORMALS FILLS DE PUTA. ves perque!! (tret d'algun, obviament). Rivalitat ni pot haver amb el sarral. Rivalitat esportiva i res mes, pero vosaltres...

Anònim ha dit...

hahahahahah!!!!

Anònim ha dit...

A l'anònim d'un altre equip: no he posat enlloc q fossim uns santets (és massa evident q no, i pobre el q sigui santet a 3a regional q li fotran cops x tot arreu..). I al meu comentari poso q va ser un partit brut i avorrit, i encara q posi exemples de la part dl rocafort, està clar q nosaltres tb em vam fer d faltes.. Ki va jugar o veure el partit sap prou b cm va anar tot (i sincerament, encara sort q era un equip de la conca contra un equip de lalt camp.. pq és el típic partit q sacaba a les mans)

A l'anònim q pesa 3 Kg menos dp dels insults: Que no saps llegir noi?? No ho he posat enlloc q mextranyi, era una afirmació prou clara!! Tindré + educació q tu i no em posaré a insultar-te a tu o als teus companys (ells tampoc tenen culpa q siguis així d simpàtic). Xò wno.. tu solet acabes de retratar-te. No+ espero q siguis aficionat al Rocafort i no jugador, q tanta ràbia acumulada et pot ser dolent!! ;)

judes ha dit...

L'anònim és el Sergi de Vila-Rodona. Que ho sapigueu!

Anònim ha dit...

ni retratar ni osties, en ves de anar-me en tonteries i escriu-re parrafades te dit en poques paraules el que penso jo, i el que pensa moltissima gent, tant de rocafort com de molts altres llocs. I se molt be el que em dic. Ara vine, i explicam tu qui està retratat aqui i qui no. vale SERGI????

Anònim ha dit...

Mlt bona feina dinvestigació "judes".. et felicito fill, veig q tb segueixes o participes en altres blogs (com magrada fer a mi, pq magrada el futbol, la competició en la q participem, les opinions.. i per això hi opino i participo, i encara q no agradi el q dic sempre, pq és la meva opinió, mai falto al respecte)

A l'anònim dls insults, em sembla fantàstic q siguis breu, a mi m'agrada explaiar-me precisament pq magrada explicar-me b sense malentesos.. Puc entendre q no tinguis afinitat x algun equip, o alguns dls seus jugadors,... xò dic q et retrates x la manera de fer-ho palès (amb insults q et podries estalviar). Com tu dius és el q penses, i contrastat o no hi ha + gent, xò com a mínim tenen + educació q tu (com a mínim en un blog)

Apa salut! i com ja vaig dir a mlts jugadors al finalitzar al partit, sort pel q keda d temporada!

Anònim ha dit...

QUE SE JODAN SERGI,QUE SIEMPRE LOS VEMOS POR AHI ABAJO QUE ES DONDE SE MERECEN ESTAR,VIVA C.F VILARODONA!!!!

Anònim ha dit...

Sergi, ets un exemple a seguir! deixa aquesta colla de maleducats!

Roger Ollé ha dit...

Per què tanta ràbia, tantes baralles... per un futbol que practiquem pel sol fet de divertir-nos? No ho entenc, per molt que ho intenti. Salut per tots!!!

Sarralenc ha dit...

Mira que tenim piques amb els de rocafort pero es que els de Vilarodona sou retrassats, pero retrassats, retrassats. Perdoneu, pero algu ho havia de dir: RETRASSATS.

Anònim ha dit...

Anònim en castellà: no t pongas a ese nivel.. ambos equipos hemos tenido una temporada muy irregular y ocupamos plazas d muy abajo como para hacer referencia a eso. Sinceramente preferia cuando unos y otros estábamos en los primeros puestos, la rivalidad era + bonita (ya q almenos tenia sentido deportivo.. ahora parece un documental de la 2 para demostrar kien es el macho alfa!)

Roger: això és el q magradaria saber. m'imagino q partit a partit, al llarg d les temporades q hem jugat, sha anat cuinant akest ambient d crispació. com menys arguments futbolístics tens, + protagonisme agafen altres ingredients del futbol.

Sarralenc: retrassats?? q ets psicòleg?? o parles d la classificació?? com a mínim si tb insultes posa't un altre nom, o anònim si no vols posar el nom; xò no ho fagis en representació d tot un equip, q keda mlt lleig!!

Salut!

Sergi

Anònim ha dit...

Qui firma en nom de Sarralenc és un infiltrat de Rocafort.

Sergi, t'equivoques quan dius que Vila-rodona i Rocafort estaven als llocs capdavanters; els últims sempre han quedat força més avall.

David ha dit...

ei, ei, ei, jo si que soc del Sarralenc i nosaltres no tenim problemes amb cap dels dos equips (al menys en general, desconec si l'anonim s'abans és del sarralenc o un infiltrat, però en qualsevol cas parla només per ell, no per l'equip). Amb el Vila-rodona ens hi em enfrontat fa molt poc i vam gaudir d'un partit molt net, i contra el Rocafort existeix una fantàstica rivalitat entre veins que fa que cada enfrontament entre els dos s'omplin els camps.
Hi hagi pau collons!! salut!

Anònim ha dit...

madremia estos de rocafor ya se pueden retirar lo unico k son unos fiesteros acabaos ya sabe pq lo digo jeje