dimecres, 2 de març del 2011

Remontada i victòria davant la Nou de Gaià

Jornada 23 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 2
La Nou de Gaià: 1

Alineació R.Rocafort: Moreno, Forel (Josep '75), Arnau, Sergi, Toni, Pere, Roger, Gabi, Alex, Iracli (Lluis '45) i Roc (Arnauet '60).


Aquest passat diumenge, la Nou de Gaià visitava el camp de les Forques per disputar el partit que va començar a les cinc de la tarda. Els visitants, venien d'empatar amb un dels capdavanters en la classificació, el Sarral, factor a tenir en compte per no relaxar-se i aconseguir els tres punts sí o sí.

El partit va començar amb un racing ben posicionat sobre el terreny de joc i amb el control de l'esfèrica. En nombroses ocasions es va treure la pilota controlada des de la defensa, però cal dir que les millors oportunitats van venir servides directament des del darrera. En canvi el rival, la Nou, semblava que encara no hagués sortit del vestuari, ja que tret d'un xut que Moreno va aturar amb una gran "volada", no va gaudir de cap més ocasió d'amenaçar la porteria rocafortina. Per altra banda, i com ja va passar a la primera volta al camp rival, el racing va gaudir d'innumerables i immillorables oportunitats per bellugar el marcador al seu favor, però no va ser així.

Començava la segona part, i l'entrenador Josep Mª Calavera va efectuar un canvi de jugadors; el capità Sergi passava a comandar l'atac del racing i Lluís cobriria la vacant de central. Semblava que funcionava el canvi, es seguien aconseguint arribades a la porteria de la Nou, però l'efectivitat era nula. Es van confiar massa els de Rocafort, i com un gerro d'aigua freda, sobre els 25' va venir el gol dels visitants després que el seu davanter aprofités la pilota que li va caure als peus després d'una sèrie de rebots i marqués amb un xut col·locat. Però com poques vegades s'ha fet aquesta temporada, no es van baixar els braços i l'equip va reaccionar. En un lliure indirecte a l'interior de l'àrea, Sergi a passada de Toni, empatava el partit amb un bon xut creuat. A partir d'aquí, la Nou tampoc es va enfonsar i va incrementar la seva intensitat, o almenys comparant-ho amb la primera part. Tot i així i només faltant cinc minuts de partit, altre cop el capità Sergi, va marcar un golàs de vaselina amb un gran remat acrobàtic, el qual donava els tres punts a l'equip de la Conca.

La propera setmana es una jornada festiva en el campionat. Que disfrutin i s'ho passin bé a la festa del carnaval i que aprofitin també per cargar les piles per afrontar i mantenir la mateixa línia en el proper partit al camp del Creixell.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Feia temps que no pasava un equip tan dolent com la nou per les forques... algú ho havia de dir.

Anònim ha dit...

debia ser un partit igualat doncs...

Arnau ha dit...

Anònim, no se si pretens picar algú pero aqui ja saps que aquesta classe de comentaris no afecten gaire.

De fet, tens raó. Evidentment la Nou no és un dels equips punters. Tot i així, com hem demostrat aquesta temporada, nosaltres som un equip que si no estem al 120% ens pot guanyar qualsevol. I per molt dolent que sigui el nostre rival, si no estem a tope, no demostrem ser millors. No obstant, també em demostrat que si estem al 120% juguem de tu a tu contra el que sigui (no ens em d'oblidar que estema 3ra territorial...).

Salut i fins divendres.

El_Polemico ha dit...

Buenas, soy un colaborador de www.sport-creixell.blogspot.com queria saber si estais interesados en un intercambio de enlace?

Carrileé_j19 ha dit...

Ok polemico. Ja he posat el vostre enllaç a la llista de blocs amics. Espero que facis el mateix!!!Fins d'aquí dues setmanes al vostre camp, salut!!!

Anònim ha dit...

Soc jugador de la Nou i no entenc perque no mencioneu que cap dels gols que va marcar el Racing hauria d'haver pujat al marcador ja que el primer, el porter estaba colocant la barrera, i al segon es un fora de joc com una catedral.
Es nota que no segui a la Nou per tots els camps ja que es dels pocs equips que li juga de Tu a Tu a qualsevol equip, sigui capdavanter o del ultims.
El tamany del camp tampoc ajuda a practicar un bon futbol, i nose qui sou per dir que la Nou es un mal equip, quan el Racing te un estil de joc penos, tot el rato pilotades al area...

Anònim ha dit...

A l'últim anònim: no en fagis mlt cas home, les cròniques d'aquest (i d'altres blogs) acostumen a ser poc objectives. És normal, és el blog del ràcing, escrit per jugadors dl ràcing, i cadascú té la seva visió d'un partit. Però aquest fet li dóna salsa a la pàgina, jo m'hi estic fent usuari habitual..

Arnau: has dit una raó com una catedral. Estem a 3a territorial i es nota mlt les ganes q hi posa cada equip a l'hora de jugar, l'exemple està en q tothom pot punxar contra tothom si uns es relaxen o altres s'ho prenen mlt seriosament.

Sergi.

El_Polemico ha dit...

ok, gracias. ya esta puesto el vuestro tambien, un saludo.

Pep Ibáñez ha dit...

Deixeu-vos estar de piques! es 3ª regional, está clar que tots els equips son dolents, o al menos pitjors que els de 1ª divisió, sino no existirien les categories...
Avui he vist al Diari al impresentable del Laporta, he vist que ha de tornar 23 milions d'Euros o algo així, deu ni do el fenomeno...
Parlant de fenómenos, també men recordo del gran ex-president Maurici Segur, des d'aqui t'envio una incordial salutació, crack. (quan em tornis a veure per Tarragona, o per on sigui, fes el favor de no saludarme, no cal ser hipócrites)

Arnau ha dit...

Al jugador de la Nou:
Tens raó, sou un equipàs i al contrari que nosaltres (que com has dit, juguem a penjar la pilota a l'area),vosaltres jugueu al tiki-taka. Sobre els gols del Ràcing, no comment (tot i que et recomano que no facis gaires més anàlisis tècnics de jugades si no vols que es riguin de tu; aquí no ho farem que som bona gent).
Al Pep: No sabia que hi havia l'ambien tant caldejat i suposo que si està així deu ser per algo, tot i així, personalment he de dir que penso que el Mauri ha estat una persona que ha fet moltissim pel Ràcing i probablement sense ell ara pot ser no estariem aquí comentant-ho.

Anònim ha dit...

No entenc com pot un jugador de la nou criticar les mides o l'estat del camp d'un altre equip...

Carrileé_j19 ha dit...

Pep!!!!Com tú havies dit, ja està bé de piques!!!!jejeje
Arnau, si estem AQUÍ comentant la situació, és gràcies al Pepako, el qual va ser el que va començar el blog i posteriorment, em va passar "el marrón" a mí jeje
M'agrada que el blog torni a estar animat, ja es trobava a faltar. Salut per tothom!!!


Forza Racing

Anònim ha dit...

FUERZA RACING DE SANTANDER!

Anònim ha dit...

BUENA TERTULIA,
UNOS A LA TELE Y OTROS
A UNA ESCORIA DE BLOG.

Pep Ibáñez ha dit...

Arnau, no t'equivoquis company, si li has de donar les gràcies a algú per el fet de poder comentar avui alguna cosa sobre l'equip a Rocafort és al Sergi, a l'Alex, a tu mateix, al Roc, al Rovira, al Miquel, i a altres que segurament no nomeno pero que també contribueixen a que aquest equip segueixi viu, no us enganyeu, sou vosaltres els que tireu del carro, i si fos per ell l'equip ja hagues desaparegut fa un parell d'anys, quan ho va deixar, aixi de clar ho veig jo.
Al de la Nou... no se com tens ous de parlar de un camp de futbol amb el camp que teniu vosaltres, jo no el critico, pero no entreu en aquestes guerres perque vosaltres tampoc teniu un camp com per tirar cohets.
Rubi, veig que el marrón el portes prou be jeje, feia temps que no entrava i ja m'agrada que hi hagi ambientillo, em sap greu que cada cop que parlo dic algo que a algú no li pot agradar, pero ja saps que es la meva manera de ser, i no me n'amago.

Maurici Segú ha dit...

Bon dia Amic Pep, veig que segueixes lent de reflexes. T’explico: dintre de poc farà 2 anys que no sóc president del Club i sino recordo malament, el darrer cop que ens vam veure a Tarragona va ser abans de Nadal… Que fas parlant de mi? No tens res millor a dir? Res millor a aportar a aquest blog? No quedis tan retratat home!! Respecto la teva opció personal de seguir mirant enrrere, i també la de viure amb rencor, però no la comparteixo i per això et vaig saludar. Ho sento molt si et vaig ofendre saludant-te… però tranquil! No ho tornaré a fer pas, no sigui cas que t’agafi algo.

Pep, gràcies per les teves paraules i les teves indirectes, ara que ho he llegit, et puc assegurar que m’han alegrat el dia ja que em recorden que no enfoco la vida des del rencor i mirant el passat, la meva energia la dedico a coses que aporten més.

Em sembla surrealista aquest debat de qui ha fet més pel Ràcing, perquè simplement hem estat TOTS, tots tenim una cosa en comú: hem participat i estimem aquest club, aquest poble, i els pobles propers d’on venen jugadors, i aquesta idea de que a Rocafort hi podía haver un club de futbol, quelcom impensable a començaments de l’estiu del 2006.

Una abraçada a tots i bon cap de setmana des de Sevilla!!

Anònim ha dit...

Quina gent!! Tant uns com altres demostreu el que sou i el que pensen de vosaltres arreu...

Pep Ibáñez ha dit...

Maurici... sembla que el que és justet ets tu company, el que jo dic no son indirectes, més aviat son directes, i me n'alegro que ho hagis entés, aixi no t'ho hauré de tornar a repetir.

Au, que et bombin desde Reus.

Roc ha dit...

Bones a tots....

Akest any, no soc un habitual d'escriure aki al blog,...i mira, ningu m'ho demana, pero entrar al blog i veure akestes discussions, no m'agrada gens....per tant dire la meva...

Aveure nois, akest es un blog del Racing, i suposu k en el seu dia es va crea per fer mes gran la familia del racing, facilitant la comunicació entre jugadors, seguidors i aficionats......Per tant, Pep no se perque has sortit amb el tema del Mauri al mig d'akest debat, pq la veritat es que no hi trobo la relació amb el partir de la nou, ni hi trobo cap sentit positiu que ajudi en res a l'equip.
Dit aixo, em sembla k els problemes personals que tingui un amb l'altre, a mi no m'interessen, i em sembla k a molts d'aki tampoc, per tant que crec que no caltria k tornes a sortir akes tema aki.

Res mes, Un saludo afectuos pel Mauri, pel Pep i per tots els k un dia vam ajuda a crear akest club!

Anònim ha dit...

Els del Racing mereixen estar a primera divisió xl seu gran joc a pilotades i x les seves graaaaaans cròniques dels partits...k hipocrites k són alguns!!!kina comissió li vau donar a l'arbrit???...vale la nou no va fer el millor partit xò va saber estar damunt del camp ben posicionat tot i les mltes baixes,va tenir les seve oportunitats,ara clar si amb el racing tmbe jugava l'arbrit(lautoritat) no hi ha res a fer...us mereixeu estar a primera!!!ja ns veurem lany k ve...

ToNi_17 ha dit...

últim anonim. No es que tingui moltes ganes d'escriu-re, però vec que seguim sense ser coherents. En una temporada hi han partits de tots els gustos i colors, però el partit Racing Rocafort - Nou de Gaià... el resultat reflecteix el que va passar sobre el camp. El Racing va mereixer més en el global del partit, i no et pots excusar en l'àrbitre.
Els hipòcrites som nosaltres quan ens fiquem amb ells. Ens em parat a pensar que estem jugant en la última categoria de tot l'estat??? qui voleu que ens vingui a arbitrar??? i a mes un àrbitre sol!!! tu que vas estar al camp, penses que un àrbitre sol pot veure per exemple els fores de joc??? va home va... i tampoc ajudem amb la nostra actitud. La majoria piten més d'orella que de vista. I una vegada et prenen i l'altra et donen.
Que son dolents??? si! es clar!! i nosaltres?!?!?! Si vols arbitres bons hauries de jugar en categories superiors.
Menys justificar-se amb els arbitres.

Equip!!! Llastima avui de no poguer guanyar a Creixell. Empat amb sabor amarg, perque mira que les em tingut... pero no abaixem el cap. Bon partit de waterpolo. Ens veiem dimarts. Salut!

frank ha dit...

Passeu dels rucots de la nou. Fa unes setmanes ja les van tenir amb el Sarral, abans amb el pla... són de lo pitjoret del grup però per sort aquest any no hi tornareu a jugar i l'any que ve potser no fan ni equip i fan un favor als demés.