dijous, 31 de març del 2011

Gran empat aconseguit al camp del líder

Jornada 26 del grup 25 de 3ª regional

Pobla de Montornès: 3
Racing Rocafort: 3

Alineació R.Rocafort: Moreno, Josep, Arnau (Forel '70), Sergi, Toni, Pere, Gabi, Roger, Roc, Alex i Arnauet (Valls '65).


Aquest passat dissabte, el Racing de Rocafort visitava al líder provisional de la classificació, la Pobla de Montornès. Atès a que l'equip de la Conca sempre es creix contra els equips més forts, anaven a disputar el partit amb la intenció de no posar-els-hi les coses gens fàcils i intentar treure'n un resultat positiu.

Va començar el partit amb la pilota que anava d'un costat a l'altre de camp. Les defenses dels dos equips no volien complicacions i rebutjaven la pilota sense miraments. Si de moment algú gaudia del control del joc, era la Pobla, aprofitant l'alçada i corpulència dels homes de la línia d'atac per intentar baixar les pilotades que venien des del darrera. En una pilota penjada sobre l'àrea racinguista i després d'una sèrie de rebots, li cau als peus del davanter que no perdona de cara a porta. Era l'1 a 0. El racing ni molt menys va abaixar els braços i volia seguir posat en el partit. Es defensava molt bé i va gaudir d'ocasions en llançaments de falta i en alguna bona jugada de contraatac, però s'acabava la primera part i el marcador no va canviar.

Ja en el segon període, es començava a augurar que seria una part intensa. El racing semblava que començava a agafar més confiança i mostrava més ganes de voler tenir la pilota. El rival en canvi, seguía amb la seva línia de no complicar-se al darrera rebutjant totes pilotes i apostant pel joc directe. Llavors es quan va venir l'empat del racing, quan Arnauet va aprofitar una pilota mal refusada per la defensa local i va batre al porter amb un bon xut creuat. La cosa estava molt igualada, tant per el resultat com per ocasions. En una indesició del defensa al rebutjar la pilota, el davanter es va anticipar i va fusilar al porter Moreno, tornant a donar l'avantatge pels de casa. El partit seguia i el racing no es desinflava; jugava millor que mai i creava arribades. En una bona jugada de contraatac, Valls la va culminar amb un bon xut que va tocar al pal abans d'entrar. Era la segona pilota que tocava després d'entrar feia poc al camp. Semblava que els locals es començaven a posar nerviosos, però fent gala de la seva posició, van tornar a marcar en un llançament de córner que el davanter va rematar de cap sol de marcatge. Quedava poc perquè s'acabés el partit, però els jugadors racinguistes no miraven el rellotje; no tenien pressa, simplement anaven jugant. I ja a les acaballes van tenir la recompensa d'empatar el matx quan Roc va rematar de cap una falta penjada a l'àrea, col·locant la pilota on el porter no va poder arribar. Va ser un autèntic golàs de vaselina amb el cap.

La plantilla racinguista va poder rascar un punt d'un camp on molts equips no han pogut fer-ho. La propera setmana el Racing de Rocafort rep la visita del Morell, equip bastant irregular en el que a resultats es refereix, però que de ben segur que no posarà les coses gens fàcils. A veure si per fi l'equip contínua mantenint la mateixa línia i es fa valer la confiança agafada després de quatre partits sense conèixer la derrota.

1 comentari:

Jordi Ferré ha dit...

Felicitats per aquest magnífic resultat amics de Rocafort!! La Pobla havia guanyat els 12 partits disputats a casa i vosaltres heu estat els únicas capaços d'assaltar el fortí i treure'n un punt d'or! No ens amaguem al Pla que es un resultat que afavoreix els nostres interessos, per això felicitats i gràcies... ;)