dimarts, 5 d’abril del 2011

El Racing deixa escapar dos punts en una fluixa segona part

Jornada 27 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 2
Morell: 2

Alineació R.Rocafort: Moreno, Forel (Josep '75), Lluís, Sergi, Toni, Pere, Roger (Bori '45), Gabi, Arnauet (Valls '60), Alex i Roc.


El cel estava tapat aquest passat diumenge al Municipal de les Forques, però la temperatura era l'ideal per disputar i gaudir d'un bon partit de futbol. El racing rebia la visita del Morell, equip que la jornada anterior va vençer als veïns de Sarral per un contundent 4 a 0.

El partit va començar amb un rival ben posicionat sobre el terreny de joc i mostrava ganes de tenir i tocar la pilota. No és que el racing no mostrés els mateixos signes, al contrari, es notava que estaven més enxufats i en tenien més ganes que els rivals. Amb bones obertures de pilota des de la defensa i entrant per les bandes, es començaven a crear els primers avisos de cara a la porteria del Morell. No va tardar a arribar el gol d'Alex, quan amb el cap va rematar a plaer una centrada mil·límètrica. Estaven fent les coses bé els homes de Calavera, pressionaven com mai per tal d' ofegar al rival i no deixar-lo avançar fins a la porteria. Les oportunitats de les que van gaudir els visitants en aquesta primera part van ser quasi comptades. En canvi el racing va tenir la recompensa de la seva insistència, quan Gabi després d'una gran jugada per la banda, posa una pilota al cap de Roc, la qual va entrar plorant després de tocar el pal.

Començava la segona part i semblava que algú havia girat la truita. El racing va afluixar, i els del Morell ho van aprofitar per mica en mica, anar guanyant terreny. Ja començaven a gaudir de masses jugades a pilota parada, des de faltes llunyanes fins a uns quants llançaments de corner. En una falta directa penjada a l'area rocafortina i després d'una sèrie de rebots entre el porter i la defensa, la pilota va acabar dins la porteria després de topar amb un jugador local. Els del Morell escurçaven distàncies, i els del racing sabien que havien de sentenciar si no volien tenir cap sorpresa desagradable. Seguien defensant-se bé, però cometien l'error d'estancar-se massa al seu camp. Els rivals seguien amb el seu recital de pilotes penjades, i a falta d'uns 15' pel final, van empatar el partit al rematar de cap un corner. El racing va gaudir de més oportunitats, però no va poder fer justícia i el partit va acabar en empat a dos.

Més que guanyar un punt, va quedar més la sensació d'haver-ne perdut dos. Però s'ha d'intentar mirar el costat positiu, i és el d'augmentar la sèrie de partits sense conèixer la derrota. La propera setmana el Racing Rocafort visita un dels capdavanters de la classificació, el Torredembarra, equip que té ganes de treure's l'espina contra l'equip de la Conca, el qual també li va "pendre" dos punts en la primera volta.