dimecres, 13 d’abril del 2011

El Racing no va poder donar la campanada al camp del Torredembarra

Jornada 28 del grup 25 de 3ª regional

Torredembarra: 3
R.Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Alex, Josep (Forel '70), Lluis, Sergi, Toni, Pere (Arnau '45), Roger, Bori (Iracli '70), Gabi, Arnauet (Valls '45) i Roc.


Aquest passat diumenge, el Racing de Rocafort va visitar al Torredembarra per disputar un partit on hi havia molt a guanyar i res a perdre.

Però per sorpresa de tots, als pocs minuts de l'inici del partit, el racing es va avançar en el marcador quan Sergi, després de fallar el llançament de penal, va agafar el rebot i aquest cop sí, va enviar la pilota dins la porteria. El partit havia acabat de començar i ja donava molt que parlar. A partir d'aquí, els locals van agafar el control de l'esfèrica, tocaven i tocaven i els de Rocafort només podien seguir la pilota, això sí esperant una recuperació per crear bons contraatacs. Tot i així va ser l'equip local el que va gaudir de les millors oportunitats, i el qual va empatar el partit en un potent llançament de falta directa, on el fortuït porter Alex per la baixa de Moreno, no va poder fer res per aturar-lo.

Ja en la segona part, ja s'intuïa que seria un monòleg de la primera. El Torredembarra tenia i volia la pilota, i es notava que començanava a "anar" a per el partit. Arribaven fàcilment a l'àrea racinguista, però tampoc acabaven de culminar les jugades. Part del mèrit també va ser pel treball efectuat defensivament pels jugadors visitants, però que erraven al estancar-se massa en el seu propi camp. En una jugada a l'interior de l'àrea, el davanter local cau després de ser derribat per Arnau, i el jugador va transformar la pena màxima ben assenyalada que posava el marcador a 2 a 1. A partit d'aquí, el racing ho va intentar amb comptagotes el voler capgirar el marcador, però ja se'ls hi va posar molt difícil quan van tornar a assenyalar un penal a favor del Torredembarra, altre cop ben assenyalat, i que el jugador local no va perdonar a l'hora de posar el definitu 3 a 1 al marcador.

Es va intentar de totes totes, però es va perdre contra un gran equip que està on està per mèrits propis. La propera setmana, el Racing visita al Santa Oliva, equip que ha anat agafant una clara línia ascendent en el que va de temporada i que no posarà les coses gens fàcils als homes de Calavera.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Lider virtual a 4 punts del primer??

Anònim ha dit...

_El primer penal el fa Josep Ninot el segon Arnau Farrer

Anònim ha dit...

estan picats doncs la Pobla no va fer la seva crònica (al primer comentari)

Anònim ha dit...

4 punts del primer amb dos o tres partits menys...

ToNi_17 ha dit...

Merci per la feina cronista!! Que gran que ets Rovi!!

Bon partit equip. Nosaltres a lo nostre, que tot i els entrebancs que estem tenint al llarg de la temporada (que no han sigut pocs), ens estan tornant a sortir les coses mica a mica, i ho acabarem tirant endavant tots junts, com una pinya, com sempre!! FORZA RACING!!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Pel qui no hagi entès la frase de líder virtual: si el Torre guanya els dos partits que té atrassats es posa lider si és que sabem sumar. Ja era hora que tornés a agafar vidilla aquest blog!!!!!

Anònim ha dit...

no, no sabeu sumar, el Torredembarra a guanyat els dos partit que tenia aplaçats i segueix segon a un punt per sota. Sort que jugeu millor a futbol que a les matematiques.

Anònim ha dit...

no, no sabeu sumar, el Torredembarra a guanyat els dos partit que tenia aplaçats i segueix segon a un punt per sota. Sort que jugeu millor a futbol que a les matematiques.

Anònim ha dit...

i tampoc es pot donar per lider vitual a algu que li falten dos partits sense jugarlos, primer s'han de guanyar no?

Carrileé_j19 ha dit...

Perdó, error del cronista!!!Ara he mirat a i-competicion i posa que ens hi falta un per jugar, i tot i guanyar-lo encara no atraparien a la Pobla (si els números que figuren són correctes). Perdó a la gran quantitat d'ofesos que han aparegut, però és que als de la part intermitja de la taula no ens vé d'un punt ni de dos!!!jajaja

Anònim ha dit...

Anònim, aquests saben encara menys de futbol que de matemàtiques, així van...

Arnau ha dit...

Roviñu, et pots permetre el luxe d'equivocar-te una, dues, tres i les vegades que facin falta que sinó amb les "peazo" cròniques que fas si mai tinguessis errors hauries de cobrar-les.

Anonims teniu tots raó, no sabem ni de futbol ni de matemàtiques.

Fins avui al vespre familia.