Jornada 25 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 5
J.Bisbalenca: 4

Alineació R.Rocafort: Moreno, Josep, Arnau, Sergi, Toni, Lluís, Roger, Gabi, Valls, Arnauet (Forel '70) i Alex (Pere '85).

Aquest passat diumenge, el Racing de Rocafort va rebre la visita de la Joventut Bisbalenca, equip difícil i complicat com ja ho varen demostrar al seu camp en la primera volta.

El partit va començar amb un ritme ràpid i accelerat per part dels visitants, els quals no es van esperar ni dos minuts a fer el primer gol de la tarda. Començament típic de l'equip de la Conca, però la reacció posterior va ser molt diferent. Pocs minuts després, Sergi transformava el penal que havia rebut Alex. Els de la Conca es començaven a despertar, i ho van demostrar quan Alex va batre el porter amb un xut des de l'interior de l'àrea. La confiança que anaven perdent els de la Bisbal, l'arreplegaven els de Rocafort, i en un córner a favor dels locals, Lluís posava el 3 a 1 amb un bon remat de cap. Com en pocs partits en aquesta temporada, l'equip va capgirar el marcador gràcies a la bona efectivitat en la línia d'atac, però els errors defensius els seguien pagant massa cars. En un córner a favor dels visitants, el jugador va rematar sol de marca i posava el 3 a 2. Abans d'arribar al descans, Alex, altre cop, va capturar una pilota a l'interior de l'àrea i no va perdonar de cara a porta. Era el 4 a 2.

El racing havia aconseguit incrementar l'avantatge, però encara quedava tot el segon període. Els visitants semblaven que havien baixat la intensitat i que ja ho "donaven per perdut", però es van tornar a posar al partit amb un golàs al transformar una llunyana falta directa. Pocs minuts després, en una falta similar però més llunyana i amb el mateix protagonista com a llançador, la va tornar a clavar gràcies a l'enrenou que hi havia a l'interior de l'àrea i que impedia la visibilitat del porter Moreno. Aquest gol suposava l'empat a 4 en el marcador. Gràcies a que el racing en cap moment va baixar la intensitat ni va perdre les ganes de guanyar el partit, va tenir la recompensa del gol quan Toni va aprofitar una sacada ràpida del capità Sergi per marcar amb un xut que va entrar plorant per sota les cames del porter. Un gol que significaven tres punts i l'estrena del jugador planenc en l'apartat golejador.

Partidàs en tota regla el que es va viure a les Forques contra un gran equip. Aquests tipus de victòries són les que han de servir per fer veure a la plantilla racinguista que només s'aconsegueixen amb totes les ganes, amb tota la il·lusió i amb tot el sacrifici possible, independentment de l'equip al que t'enfrontis. La propera setmana el racing visita al líder provisional del campionat, la Pobla de Montornès.