dimecres, 11 de maig del 2011

El Racing salva un punt en una bona segona part

Jornada 31 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 2
Pallaresos: 2

Alineació R.Rocafort: Moreno, Josep, Lluís, Arnau (Viltró '70), Carles, Pere (Rovira '55), Roger, Alex, Valls (Iracli '30), Arnauet i Sergi.


Aquest ja passat diumenge, el Racing de Rocafort va rebre la visita d'un dels equips més sorprenents de la segona volta, els Pallaresos. Sembla que des de que l'equip rocafortí va perdre en el seu camp, la línia d'aquest conjunt no ha parat de ser només que ascendent. En canvi els de Rocafort, venien de perdre en la jornada anterior contra el Pla de Sta. Maria per un contundent 6 a 2.

Doncs bé, el matx començava amb dos conjunts molt semblants, acostumats a jugar en un terreny de joc de reduïdes dimensions i amb pocs efectius a la banqueta. Cap dels dos equips mostrava interès en tenir la pilota, i les defenses abusaven del joc directe intentant trobar el seu únic punta. Ja s'intuïa que el perill en aquest partit vindria en les jugades a pilota parada i no pas per complexes jugades trenades. En una falta directa a favor dels visitants a uns metres de l'àrea, el capità rival la va transformar amb un bon llançament. Els de Rocafort tampoc es que tingueren oportunitats per un tub, però podrien haver tret alguna cosa més si haguessin aprofitat els llançaments de córner i una jugada d'estratègia que de poc no va sortir. En canvi els dels Pallaresos van tenir la sort d'incrementar l'avantatge en transformar una falta penjada al segon pal i que el davanter va rematar després de guanyar l'esquena al seu marcador.


Començava la segona part i el Racing sabia que podia fer alguna cosa més. Semblava que la dinàmica començava a canviar, i si algú tenia més la pilota eren els de casa. Els visitants es començaven a acular al seu camp com si ja en tinguessin prou, com si ja els hi estés bé el resultat. El Racing començava a crear perill i el gol no tardaria en arribar. Va ser en una bona jugada entre Iracli i Sergi, el qual va servir la pilota a Alex perque fusilés al porter. Era l' 1 a 2 i encara quedava temps. Tot i que els visitants encara van tenir algunes oportunitats, van ser solventades perfectament per la defensa i el porter Moreno, el qual va acabar el partit lesionat. Llavors va venir l'empat a falta de pocs minuts perquè s'acabés el partit. En una falta penjada a l'area dels Pallaresos i després d'un primer remat que no va entrar, Alex va acabar de donar l'empenta a l'esfèrica perquè acabés al fons de la porteria.

S'ha de mirar el costat positiu de les coses, i en aquest cas és el fet d'haver pogut guanyar un punt després de remontar dos gols en contra. La propera setmana el Racing visita al Constantí, equip irregular però que en la primera volta ja els hi va fer la guitza als homes de Calavera.