dijous, 19 de maig del 2011

Partit a Constantí saldat amb tres punts

Jornada 32 del grup 25 de 3ª regional

Constantí: 2
R.Rocafort: 3

Alineació R.Rocafort: Viltró, Forel, Arnau, Bori, Rovira (Josep '60), Lluís, Roger, Arnauet (Iracli '45), Gabi, Roc i Sergi.


Aquest passat diumenge, el Racing va disputar un calurós partit al domicili del Constantí, a les 16:00h. Cap dels dos equips ja no es jugen res en aquest campionat, però els de la Conca encara s'enrecordaven del correctiu rebut a casa seva per 1 a 4, i tenien ganes de treure's l'espina contra aquest equip.

El partit va començar amb un Racing amb la consigna clara de mantenir les línies equilibrades, per tal de cobrir bé tots els espais d'un terreny i superfície a la que no estan gaire acostumats. Apretaven bé a la defensa local, la qual quasi sempre intentava treure la pilota controlada, però les pèrdues d'aquesta eren constants. Al Racing ja li anava bé que ho intentessin, perquè les oportunitats al seu favor es succeïen. En una bona recuperació de pilota de Roger, la va servir a Sergi amb una bona passada que trencava el fora de joc, i el capità, amb una bona retallada i finalitzant amb un xut col·locat encetava el marcador. A partir d'aqui, els de Constantí sí que van gaudir d'alguna oportunitat, la més clara un xut ras de falta que es va estevallar contra el pal. Si s'ha de definir un dominador d'aquest període, aquest va ser el Racing, que tot i no fer un gran joc va ser superior al seu rival.

Ja en la segona part, els locals van reempendre el partit d'una altra manera. Els canvis que van realitzar i el fet de pressionar més amunt, va dificultar més la tasca del Racing. De moment però, els visitants no es van deixar sorprendre per l'augment de la intensitat dels rivals, sinó que encara van incrementar l'avantatge quan Arnau va resoldre una jugada de contraatac amb un fort i col·locat xut que suposava el 0 a 2 al marcador. A partir d'aquí sí que ja es van començar a deixar sorprendre els racinguistes. Pocs minuts després, els locals escurçaven diferències quan el davanter amb un xut defectuós però col·locat va sorprendre al porter. Poques jugades després, el defensa visitant fa caure al davanter dins l'àrea. Quasi de ben poc que el porter Viltró no atura el penalti, però finalment va suposar que el Constantí empatés el partit. El Racing va acabar tocat després d'aquest gol, però no volia renunciar a la victòria. Ja a les acaballes del partit, Roc remata amb el cap un servei de corner llançat per Sergi, i que serviria per donar finalment els tres punts a l'equip vermell i blanc.

La propera setmana el Racing disputa l'últim parit al Municipal de les Forques d' aquesta temporada. Sumant a aquest motiu, que el rival és la Granja Cusa i que és l'altre equip que els va endosar 4 a 1 a l'equip de Calavera, és per pensar que serà un parit disputat en el que la plantilla racinguista o donarà tot perquè els tres punts es quedin a casa.

1 comentari:

Jordi Ferré ha dit...

Gent de Rocafort! Al Pla s'organitza un primer Torneig de 24 hores de Futbol 7 el propers 11 i 12de Juny, si us hi voleu apuntar o voleu més info la teniu al nostre blog:

http://ceelpladesantamaria.blogspot.com/

Salut!