R.Rocafort: 4
L'Espluga de F.: 1

S'acaba l'estiu, comença el setembre i amb ell, una nova temporada. Ja fa vora un mes que l'equip racinguista treballa preparant el que ha sigut una pretemporada curta, però intensa. S'ha treballat molt en els entrenaments i es varen disputar un triangular al camp de la Pastoreta i un amistós al camp de l'Espluga de Francolí.
No va ser fins aquest passat diumenge que l'equip va fer la seva presentació "oficial", en el seu camp, Les Forques, i davant la seva afició, la qual va demostrar un cop més que seguirà sent el jugador número dotze i que sempre animarà i seguirà animant al seu equip al llarg de tota la temporada.
El rival va ser, altre cop, l'Espluga de Francolí. El míster, Josep Mª Calavera, té per triar i remenar aquesta temporada, ja que disposa d'una plantilla de vint-i-dos jugadors. Com a baixes definitives tenen la de Gabi, Oscar, Toni i Bori. Però també han entrat cares noves al vestuari com serien Calet, Dani, Ramon, Marc, Pega, Jaume o Cata. En fi, que l'entrenador esperava complir un partit seriós i del qual en pogués treure bones conclusions per arrancar la temporada amb els ànims plens.

Va començar el partit, i de seguida el Racing es va fer amb el control del joc. Segueixen amb l'intenció de practicar un bon futbol, tocant la pilota pel terra i jugant-la amb criteri, i això els hi va permetre gaudir de les primeres oportunitats. En un mal refús de la defensa visitant, Dani engalta un fort xut des de fora de l'àrea i posa l'1 a 0 al marcador. Pocs minuts després, en una escapada de banda del mateix jugador, fa una centrada-xut que s'escola entre el travesser i les mans del porter, i dobla l'avantatge sobre el rival. El domini local era evident, però tot i això l'Espluga encara va gaudir d'alguna oportunitat, que per sort racinguista, no va acabar de convertir-se en gol. Abans d'arribar al descans del partit, Arnauet rep la refusada d'un corner d'esquena a porteria, es gira, encara i marca amb un bon xut col·locat. Era el 3 a 0.

La segona part ja no va ser tant intensa com la primera, almenys al que a gols es refereix. El Racing va canviar tot l'onze inicial, per donar minuts a tots els jugadors i acabar de provar diferents aspectes. Seguia el domini local, i de moment anaven gaudint d'oportunitats. Però potser la falta d'atenció o de concentració pel marcador, va fer que l'Espluga escurçés distancies quan el davanter va batre a Moreno amb un xut des de l'interior de l'àrea. La cosa no va anar a més, i el Racing es va acabar refent quan Pega va posar el definitiu 4 a 1 al marcador.

Aquesta plantilla 2011-2012 del Racing Rocafort desperta bones sensacions i mostra ganes de fer les coses ben fetes. Aquest cap de setmana comença el campionat, ara, al grup 25 de la reformada 4ª catalana, i on el Racing Rocafort visita al Constantí en la primera jornada.