dilluns, 28 de novembre del 2011

Victòria en l'últim suspir davant el Baix Gaià

Jornada 10 del grup 25 de 4ª catalana

Racing Rocafort: 2
Baix Gaià: 1

Alineació R.Rocafort: Calet, Toni (Josep '75), Sergi, Arnau, Rovira, Dani, Augé (Lluís '65), Valls (Pega '45), Roger, Roc i Alex (Arnauet '70).


Aquest passat diumenge, el Racing va rebre la visita a les Forques del Baix Gaià. Els locals venien de rebre una contundent derrota contra la Joventut Bisbalenca, i esperaven poder-se redimir amb una victòria davant la seva afició.

Va començar el partit, i el Racing, tot i no sortir amb una intensitat màxima, semblava que tenia el partit controlat. El rival deixava jugar bastant i no incomodava gaire als jugadors blanc i vermells. Van començar a arribar algunes oportunitats pels locals però que de moment van desaprofitar. Però la sorpresa va venir quan el Baix Gaià marcava el primer gol de la tarda, quan l'extrem va rebre la pilota a la banda i va batre a Calet amb un gran xut creuat. No passava res, encara quedava molt de partit i s'havia d'intentar igualar el marcador el més aviat possible. Ja en van tenir d'oportunitats, però s'arribava al descans i el marcador seguia en contra pels de Rocafort.

Ja a la segona part, l'equip tenia la consigna de sortir a totes, amb més intensitat que mai, per tal de intentar empatar el resultat com més aviat millor. Alex va gaudir d'una ocasió claríssima en plantar-se sol davant del porter, però el seu xut va sortir desviat. Pocs minuts després, Augé va rebre una pilota al lateral de l'àrea i amb un fort xut va batre al porter visitant col·locant el momentani 1 a 1 al marcador. Semblava que a partir d'aquest moment les coses es posarien de cara pels de Rocafort, ja que era el dominador clar del partit. En una entrada de presó que un jugador rival va fer sobre Augé, va fer esclatar el geni de Sergi el qual va replicar la jugada i va acabar sent expulsat. En canvi, l'agressor va sortir amb només una targeta groga. De moment, el partit seguia amb un Racing mermat amb deu homes, però no pas per gaire estona. En una entrada del capità rival sobre Lluís al mig del camp, amb aquest últim no li va sentar gaire bé i es va rebotar en contra d'ell. Arran d'aquest fet, es va montar la trifulca típica en una jugada d'aquestes característiques, de la qual en van sortir dos jugadors del Racing expulsats i dos jugadors del Baix Gaià amb només una groga cada un. Quedava molt poc temps de partit i potser els racinguistes ja hagueren donat l'empat per bo. Però poc s'esperaven que en l'execució de la falta que va originar tot el soroll acabarien marcant el 2 a 1, quan Roger va arreplegar una pilota morta dins l'area rival i amb un gran gir rematava la pilota al fons de la xarxa.

Ja era hora que la sort es decantés algun dia al costat dels de Rocafort; victòria amb vuit homes sobre el terreny de joc. Aquest proper diumenge, tenen un partit complicat davant l'Altafulla i és l'últim de l'any. A veure si es poden despedir amb una victòria!

5 comentaris:

Arnau ha dit...

Be Robinho, bona crònica. I bravo pels 8 gladiadors que vau acabar el partit i guanyar-lo.

Fins la tarda.

Escola de Futbol Base Baix Gaià ha dit...

Buenas Tardes.

No creo que sea necesario hacer comentarios sobre el partido, ya que la gente dependiendo del color de la camiseta podrá ver cada cosa desde su sentimiento. Yo el único comentario que puedo hacer es que es una pena que un partido tan disputado, tan emocionante, hay jugadores de ambos equipos emperrados en estropean el trabajo de otros. Por lo demás, solo puntualizar que no hubo épica ya que se jugo con 8 solo un minuto. Y lo que decimos, para mi es falta a favor nuestro, y luego es falta al portero. Seguro que desde el lado racinguista, falta clara y no toco al portero, jejeje. Es la Grandeza del Fútbol.
Animo y a seguir luchando.
un Abrazo
Mister del Baix Gaià

Anònim ha dit...

ya vedreis a nustro campo i vereis lo q es estar en el puto infierno no bais a tener lo q ai q tener pa venir pero bueno otra cosa compraros espinilleras , i traer a todos los amigos que podais bais antrar en el infierno atentamente la aficion del baix

Escola de Futbol Base Baix Gaià ha dit...

En la Crónica del Racing Rocafort alguien que cree que hace un bien al Baix Gaià E.F.B. ha escrito unas frases amenazando un poco al R. Rocafort. Pediría evitar según que cosas ya que no favorecen nada al equipo y menos al Club.
Desde aquí queremos hacer llegar nuestras disculpas al Racing Rocafort y decir les que el Club nada tiene que ver con este tipo de comentarios.

http://www.facebook.com/pages/Baix-Gai%C3%A0-CFB/149931108363251

http://escoladefutbolbasebaixgaia.blogspot.com/2011/11/disculpas-al-racing-rocafort.html

Carrileé_j19 ha dit...

S'agraeix el comentari, míster del Baix Gaià. Me'n recordo que l'any passat també vas participar en aquest blog i aquí, les crítiques constructives, sempre hi tenen cabuda. Per això no es pot relacionar el teu comentari amb el del anònim de més avall que ignorarem i no tindrem en compte. Simplement restar importància al fet "lleig" que va succeïr, perquè per la resta va ser un partit normal entre dos bons equips. Molta sort i fins a la segona volta!