dilluns, 5 de desembre del 2011

Gran remontada i millor victòria en l'últim partit de l'any

Jornada 11 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 4
Altafulla: 3

Alineació R.Rocafort: Calet, Marc (Toni '70), Pere, Roc, Dani, Roger, Rovira, Augé, Valls (Josep '75), Alex (Forel '20) i Arnauet.


Aquest passat diumenge es va disputar al Municipal de les Forques el que seria l' últim partit de l'any 2011. El rival, l'Altafulla, el qual va venir acompanyat d'una extensa afició que no els deixaria d'animar en tot el partit.

L'esfèrica començava a rodar a les 16:00 hores, amb un Racing mermat per les ausències sempre importants de Sergi, Arnau i Lluís per sanció. A priori, es presentava com un partit molt difícil contra un rival desconegut, del qual només se'n coneixien els resultats que havia obtingut fins aleshores. Així que amb respecte, però amb intensitat, el Racing va sortir a per el partit. Ben aviat, en una bona pilota servida des de la mitja que va sobrepassar al central rival, Alex la va aprofitar per encetar el marcador. Poc s'ho pensaven els de Rocafort anar guanyant des de tan aviat i de moment, aguantaven força bé al rival. Fins que va arribar la mala fortuna en una jugada embolicada dins l'àrea de Calet, quan després d'una sèrie de rebots, l' últim va impactar a les cames de Marc i empatava involuntàriament el partit. El partit seguia, però aquest gol va deixar "tocats" als locals. Tot i això encara van gaudir d'alguna oportunitat més per poder tornar a agafar avantatge, però cap de les ocasions va acabar al fons de la xarxa. En canvi els visitants, només en van gaudir d'una més i la van saber aprofitar, quan en una pèrdua de pilota tonta al frontal de l'àrea el davanter va batre a Calet amb un fort xut.

Amb el marcador en contra s'arribava al descans del partit, però encara quedava tota la segona part. Com acostuma a succeïr en aquests tipus de situacions, en les que es demana sortir i intentar empatar el reusltat el més aviat possible, aleshores passa tot el contrari; el rival et marca el tercer. Així és com va anar en una badada defensiva que deixava sol al davanter davant el porter i que no va fallar en la seva definició. La situació racinguista es complicava bastant, però encara no hi havia res perdut. En una falta a favor dels locals servida a l'interior de làrea, Roc la va rematar de cap i escurçava distàncies. A partir d'aquí, el Racing es va créixer i va volcar-se en atacar. El central de circumstàncies Roc, pujava a la seva habitual línia d'atac, i la defensiva es quedava amb només tres homes. La fórmula va funcionar, i en una pilota servida entre els dos centrals, altre cop Roc la va aprofitar per marcar amb un bon xut. Era el segon gol al seu compte particular i suposava que el Racing empatés el partit. De moment l'objectiu s'havia complert i les línies es van tornar a reordenar. Tot i així, eren els locals els que seguien creixent sobre el terreny de joc i els de l'Altafulla no les tenien totes i amb raó. En una nova falta llançada a l'interior de l'àrea rival i després de tocar-la Roc, el petit Dani rematava de cap i feia pujar l'esperat 4 a 3 al marcador. L'alegria va ser màxima i ja quedava molt poc temps de partit. Els de l'Altafulla no s'ho creien i estaven enfonsats; els de Rocafort encara van gaudir d'una última oportunitat claríssima a peus de Forel, que es va quedar sol davant el porter però que no va poder sentenciar.

Potser l'aspecte més positiu d'aquest partit no és la victòria en sí, sinó la remontada que la va fer possible. Sembla que l'equip de Rocafort n'està aprenent de capgirar marcadors adversos, fet del que se'n poden treure conclusions tant positives com negatives. La propera jornada el Racing descansa, i després d'aquesta vénen les vacances de nadal. Així que ens retrobarem el dia 8 de gener al Municipal de les Forques per disputar el partit de la jornada 13 contra el Perafort.

9 comentaris:

Arnau ha dit...

Vaia partidàs vau fer nois!

Enhorabona a tots: els defenses que jugaveu de defenses, als defenses que jugaveu de delanters, ala delanters que jugaveu de delanters, als delanters que jugaveu de defenses i als migcampistes que feieu de tot.

A seguir així.

Fins el divendres.

Arnau ha dit...

Ostia! Que em deixava una posició...
i al porter que salva partits!!!

Lluísfer ha dit...

Felicitats a tots, un partidàs dels que fan afició i dels que uneixen un grup tant maco com és el Ràcing.

Felicitar a tots en general, i en particular m'agradaria fer menció del partit fet per Roc, Roger i Calet, i també felicitar al míster per saber moure molt bé les fitxes de les que disposava, i guanyar la partida.


S'ha de continuar així, i apendre a que els partits s'han de jugar fins al final per veure el resultat.

Afició molt Gran, gràcies.

Roc...(el central de circumstàncies) ha dit...

...gràcies per els elogis!
La veritat es que vaig esta contentissim de fer un bon partit i ajudar al Racing!

Cada un dels que erem a dins el camp (i els que ereu a fora) ho vam donar tot fins al final.....i en aquest cas vam obtindre el premi!

Divendres no ens veurem, que m'en vaig fora uns dies....
De totes maneres, ens veiem aviat!
Salut companys!

Auger ha dit...

Partidàs! Enhorabona a tot l'equip per aquesta victòria i pel gran treball realitzat el diumenge!
Ens veiem divendres.

Maurici Segú ha dit...

Felicitats per l’èpica darrera mitja hora de diumenge!!! Aixecar un 1-3 com el d’aquest diumenge no ho fa qualsevol… veig que tot i que quasi em despisteu amb en Roc en plan Tacchinardi, amb el Dani marcant gols decisius i de cap!! i el Calet en plan “àngel volador”… me n’alegro molt de veure que l’esperit i l’esència del Ràcing segueix intacte amb el pas del temps.

En parlava amb l’Eusebi, el pare del Sergi a la grada, ja és la 6ª temporada del Club… tot plegat té molt de mèrit i ens n’hem de sentir molt orgullosos.

Una abraçada ben forta i endavant!!!... i enhorabona una vegada més a tot l'equip i entrenadors per lo del diumenge... una gran lliçó de fe i convicció.

Salut & Força Ràcing!

Mauri

capi7 ha dit...

Moltes felicitats a tots pel partidas de diumenge!!!es va demostrar que aquest equip es collonut,comensant x l'aficio,jugadors,entrenadors i directius...am akesta actitud es pot guanyar a tothom.

capi7 ha dit...

ah!per cert x molt que intenteu els veterans encara no ens retirareu jeje!!! en veiem divendres. FORçA RACING!!!!!

AFICIO ha dit...

AFICIO,

Ho vau fer SUPER BË!!!!!
Ademés al ser l'ultim partit de l'any, et deixa un bon gust! Ke ni els torrons, ni el cava ho pot superar.
ke passeu molt bones festes!
I com sempre, el dia 8 ens tornarem a troba.
ENDAVANT NOIS!