dimecres, 14 de març del 2012

Gran victoria del Racing Rocafort al Morell

Jornada 21 del grup 25 de 4ª catalana

El Morell: 0
Racing Rocafort: 1

Alineació Racing Rocafort: Moreno, Toni (Josep '65), Arnau, Sergi, Dani (Marc '80), Pere (Auger '35), Arnauet (Valls '60), Alex, Roc, Irakli i Forel (Lluis '55). Entrenador: Josep Maria Calavera.

Gols: 0-1: '50 Roc


El Racing Rocafort va aconseguir una meritoria i molt treballada victoria aquest passat dissabte al camp del Morell, un camp en perfectes condicions per la practica de l’esport i davant un rival que a anat de menys a més clarament en les ultimes jornades de campionat.

La primera part es reumeix ben rapidament: dos equips molt ben colocats damunt del terreny de joc i poques oportunitats de gol clares per cap equip.
A la represa, el Racing semblava que va sortir un pel més enchufat en el partit, i de seguida disposà d’una clara oportunitat de gol, quan Irakli va rematar dins de l’area, però la bona intervenció del porter local evità que s’inaugurés el marcador. Cinc minuts després, qui no va perdonar fou el pitxitxi del Racing, Roc Farré, que culminà un molt bon contratac de l’equip de la Conca per fer pujar el primer i únic gol en el marcador. Després del gol, els dos equips continuaren ben plantats dins el camp, i tot i intentar-ho, el Racing va sapiguer aguantar molt bé el resultat sense passar per grans problemes.
Les notes positives del partit van ser que el Racing va aconseguir tancar la porteria a zero (cosa que costa molt al conjut rocafortí) i sobretot destacar la gran esportivitat que hi va haver durant tot el partit, tant per part local com per part visitant.

El proper partit del Racing Rocafort és el proper diumenge a les 16:00 de la tarda al municipal de Les Forques, on rebrà la visita del Santa Oliva, conjunt que es manté en les mateixes posicions que el Racing a la taula i que fa preveu-re un partit molt igualat i intens.

2 comentaris:

Arnau ha dit...

Hola nois,
a seguir amb la dinàmica!
Per cert, el partit no és a les 17.00h???

AFICIO ha dit...

Vinga nois, que de cada dia esteu millor!
El Sta oliva sembla una mica dificil, pero amb lo que domineu la situacio quan jugueu a Rocafort, segur que PARTIT GUANYAT!!!!!!!!!!!!