dimecres, 21 de març del 2012

Tot i fer un bon partit, l' empat contra el Sta. Oliva va ser insuficient

Jornada 22 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 2
Sta. Oliva: 2

Alineació R.Rocafort: Moreno, Josep, Arnau, Sergi, Dani (Rovira '45), Lluís, Augé, Arnauet (Cata '60), Forel (Alex '45), Roc i Irakli.


Aquest passat diumenge, el Racing Rocafort va rebre la visita del Sta. Oliva al Municipal de les Forques. Sota un ambient força fred resprecte al que estavem acostumats últimament i amb un nou horari establert per els enfrontaments a casa que ara començen a les 17:00h, el Racing suspirava per prolongar la seva particular ratxa de quatre partits seguits invicte.

El partit va començar com tants d'altres, amb un Racing adormit i poc concentrat i que de seguida ja va cedir el primer córner. En el seu llançament, la pilota no va poder ser rebutjada per la defensa local i va quedar morta a l'interior de l'àrea, i el davanter visitant va saber aprofitar la situació per enviar la pilota al fons de la xarxa. Massa aviat, però el marcador ja era advers per al Racing. Tan aviat, que encara no es podia ni dir qui era el dominador sobre el terreny de joc. Sembla que l'equip de la Conca "necessiti" anar amb el marcador en contra per decidir-se a agafar el paper de dominador i començar a jugar a futbol. Així ho va fer i semblava que la cosa començés a rotllar. Van aconseguir una falta llunyana de l'àrea del Sta. Oliva, Sergi la va centrar i Lluís es va anticipar molt bé a la defensa visitant per batre al porter amb un gran cop de cap. Ja havien aconseguit empatar el partit, i ara la qüestió era intentar seguir fent el mateix joc. Amb bones jugades trenades des de la línia defensiva i amb bones obertures a les bandes, el Racing va gaudir de més ocasions fins al descans, com un remat de cap d' Arnauet que va sortir desviat o una bona internada de Roc per banda finalitzada amb un xut que va llepar el pal. Pel que fa al Sta. Oliva, va gaudir d'algun llançament de córner i d'alguna oportunitat sense massa perill per a la porteria defensada per Moreno.

Ja a la segona part, quasi que es repetia el mateix guió de la primera. A pocs minuts de la represa, una pilota mal rebutjada per un defensa local cap a la seva porteria, va provocar un malèntes entre el porter i el defensa i cap dels dos va treure la pilota. El davanter visitant va ser murri al seguir la jugada, i només va haver d'empènyer la pilota per tornar a donar l'avantatge de 1 a 2 pel seu equip. Però seguint amb la mateixa tònica, la reacció racinguista no es va fer esperar. Seguien sent ells els qui dominaven el partit, ja que continuaven practicant el mateix bon joc de la primera part. Val a dir que l'entrada d'Alex va donar ales a la banda dreta de l'atac racinguista, mentre que Roc i Irakli eren els primers a esperar una possible rematada. Aquest últim, el georgià que milita a les files del Rocafort, va poder aconseguir el seu primer gol de la temporada en aprofitar una gran centrada d'Alex i que va rematar de primeres al fons de la xarxa. Va ser una gran recompensa per al Racing, però en particular per el propi jugador, ja que últimament estava quallant uns grans partits però no acabava de tenir la sort de cara a porteria. Arran de l'empat, el Sta. Oliva va canviar de sistema, incorporant l'espigat central a la línia d'atac per intentar "caçar" més pilotes. El Racing no va renunciar al seu estil, i va posar la por als jugadors visitants en més d'una ocasió. El capità Sergi, en una de les seves mítiques incorporacions a l'atac, va servir des de la linia de fons una pilota a Roc que va fallar incomprensiblement. Pocs minuts després, Irakli altre cop, va estavallar la pilota al travesser després d'un gran xut. LLàstima que quan millor jugava el conjunt local s'arrivés al final del partit. Tot i fer molts més mèrits que el seu rival, el Racing només va poder aconseguir un empat, però que almenys serveix per allargar a cinc les jornades sense conèixer la derrota.

La propera setmana, els homes de Calavera visiten a la Pobla de Mafumet per disputar el partit de la 23ª jornada a les 18:00h. Es tracta d' un rival directe de la classificació com també ho era el Sta. Oliva. Esperem que l'equip segueixi amb la mateixa línia de joc i pugui millorar la de resultats contra aquest equip tan imprevisible.

2 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Felicitats per la crònica Rovi, ets un crack.

A mi particularment el partit em va agradar molt, crec que tots vam jugar molt bé, i que l'aptitud que estem tenint últimament és boníssima.

Crec que estem disfrutant de jugar a futbol, i és aquest l'objectiu.

Felicitats a tots, i a guanyar a la Pobla.

Carileé_j19 ha dit...

Estic d'acord amb tu LLuis, la crònica és bona i sóc un crack. Fora conyes jeje Bon partit sí, però hem d'apendre a demostrar l'aptitud des del primer segon!!! I aquest dissabte a per la Pobla, aveure si fotem una mica d'emoció a la lliga.

Molts ànima a tots

Forza Racing