dimarts, 18 de setembre del 2012

Presentació del Racing Rocafort 2012 - 2013


Per setè any consecutiu des de la seva fundació, el Racing Rocafort presenta un nou equip per afrontar la nova temporada 2012-2013. El conjunt ja es va posar les piles el nou d'agost al començar oficialment la seva pre-temporada, la qual estava totalment planificada i organitzada fins el 16 de setembre, a l'espera, això sí, del tardaner calendari que havia d'emetre la FCF i que no va ser publicat fins fa escassament dues setmanes. Durant aquest període, es planificaren tres dies d'entrenament a la setmana i diversos partits amistosos.

El primer partit va ser al camp del Montblanc, equip que milita a la tercera catalana i on es va obtenir el resultat d'empat a 2. La següent visita i contra un equip de la mateixa categoria que l'anterior, l' Atletic Valls, els de Rocafort van caure derrotats per 4 a 2. El pròxim partit va ser al camp del Pla de Sta. Maria contra el seu juvenil, i on els rocafortins van guanyar per un contundent 1 a 7. Després d'aquest, es va tornar a augmentar de categoria al enfrontar-se amb el Sta. Coloma de Queralt, i on es va obtenir un empat a 4. L'últim partit abans de la presentació oficial de l'equip va ser al domicili de St. Marti de Tous, equip de quarta catalana que no va posar les coses gens fàcils, però que va acabar queient per 2 a 3.

Ja posats al dia, aquest passat diumenge es va realitzar la presentació de l'equip de Rocafort davant els seus socis, afició i simpatitzants en el seu camp, Les Forques. Com cada any i inevitablement, hi han baixes respecte a la temporada anterior que s' han hagut de cobrir amb algunes altes de més. Com a baixes tenim la de Toni, Valls, Marc, Jaume i Moreno. En el capítol d'altes, hi han hagut molt bones incorporacions provinents principalment de la ciutat de Valls. Ells són Pere Salort, Sofian, David Duch i Moha. El cos tècnic també ha sofert una variació, mantenint la figura de Josep Mª Calavera com a primer entrenador, i amb la incorporació de Roger Ollé (antic jugador de la plantilla) com a segon i preparador físic.

L'equip convidat en aquest dia va ser La Riba C. F., conjunt de la mateixa categoria però albergat en un grup diferent als de la Conca, i que s'ha reforçat molt per aquesta nova temporada. Tot i fer un bon partit, mostrar una molt bona actitud i l'intenció de realitzar un bon joc, el Racing va caure derrotat per un contundent, però alhora enganyós 0 a 5, que ni molt menys reflecteix el que es va veure sobre el terreny de joc i que impedia posar la cirera al pastís en un dia tant especial per a la família racinguista.

La competició de debò començarà el dia 6 d'octubre a les 17:00h al camp del Perafort. Degut a la planificació a "cegues" que va haver de fer el cos tècnic en la pretemporada al no conèixer la data d'inici del campionat, s'ha hagut de buscar algun partit amistós més per fer. El pròxim aquest diumenge al camp de l'Olesa de Montserrat. Ànims, molta sort i força Racing!

4 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Sr. Rovira, com sempre, magnífic escrit i perfercte descripció dels events realitzats per Racing.

Felicitats i ànims en la continuació.

Carrileé_j19 ha dit...

Merci Sr. Lluís! Ets el primer a encetar la nova temporada al bloc i són les primeres gràcies que t'he de donar i que de ben segur que es repetiran al llarg de tota la temporada!!! jejeje I tampoc volia aprofundir gaire en el partit de la Riba ;-)

Salut i Forza Racing!!!

CATA24 ha dit...

JugóN! dins i fora del kamp!

Anònim ha dit...

0-5 y resultat enganyos?? un baño en toda regla xd