dimecres, 16 de maig del 2012

El Racing tanca la temporada 2011-2012 amb victòria

Jornada 29 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 3
L'Arboç: 1

Alineació R.Rocafort: Sergi, Carles (Toni '70), Roc, Rovira, Dani, Lluís, Auger (Pega '65), Valls, Forel, Alex i Irakli.


El passat diumenge, el Racing havia de disputar l'últim partit de la temporada 2011-2012 contra L'Arboç. Eren diversos els factors que obligaven al Racing a guanyar, ja fós per "netejar" la imatge mostrada en els darrers partits, pel fet d' enfrontar-se amb l'últim classificat o simplement per despedir-se com cal de la seva preuada afició, la qual ha estat sempre al seu costat al llarg de tota la temporada. Des d'aquí donar-li les gràcies per acompanyar a l'equip, ja no només als partits de casa, sinó en tots els desplaçaments.

La gran manca d'efectius a disposició de Calavera, el va obligar a sortir amb una alineació poc freqüent, havent de col·locar al capità i defensa Sergi sota pals, i homes d'atac com Roc i Rovira a ocupar l'eix de la defensa. Tot i aquest fet, el partit es va iniciar amb una clar domini dels racinguistes, els quals volien i tenien la pilota mentre que el seu rival s' estimava més esperar-se recollit en el seu propi camp. Es començaven a generar les primeres ocasions però de moment la pólvora encara estava mullada. Vora l'equador del primer període i com li ha passat moltes vegades aquesta temporada a l'equip de la Conca, el Racing pagava massa cara la falta de definició i rebia el primer gol de la tarda. En una bona jugada de contraatac de L'Arboç, el seu davanter es va escapar sol contra el porter Sergi, però el seu remat va rebotar al pal i va ser el seu company el que va acabar d'empènyer la pilota al fons de la porteria. Sort que pocs minuts després, el Racing va tenir la recompensa de poder empatar el partit gràcies a un clar penal comès sobre Alex. Lluís no va perdonar en la definició i marcava el primer en el compte del Racing, el qual va disposar de més ocasions per incrementar el marcador fins al descans del partit però la falta d'encert no ho va fer possible.

Ja a la segona part, el Racing havia de decantar l'avantatge al seu favor com més aviat possible si no volia que el partit se li acabés complicant. La tònica seguia sent la mateixa, amb el Racing com a dominador del partit i un Arboç que només es treia la pilota del damunt. En una bona jugada d'Irakli a l'interior de l' àrea rival, va acabar servint la pilota a Alex que marcava a plaer el segon pels de casa. A partir d'aquí, L'Arboç ja es va acabar d'esfonsar del tot, i si fins aleshores havia mostrat alguna intenció de voler-se endur els tres punts, a partir del gol, es va esfumar. El Racing controlava totalment el partit però faltava la cirereta del pastís i va ser, com no, el "pichichi" Roc el que la va col·locar. Lluís li va cedir la pilota en una incorporació a l'atac que va fer, i a uns metres de l'àrea rival, va etzibar un potent i alhora col·locat xut que es va colar com un obús per tot l'escaire de la porteria, fent completament inútil l'estirada del porter i deixant el marcador en el definitiu 3 a 1.

Victòria obligada la que havia de conseguir l'equip de la Conca, el qual tanca la temporada en el sisè lloc de la taula d'una lliga que ha acabat amb dotze equips de quinze que la van o l'havien de començar. De fet i "legalment", el campionat s'acaba la propera setmana en la que el Racing s'havia d'enfrontar amb el Sarral, l' últim equip en retirar-se. Esperem que els veïns del Racing puguin solucionar els motius que els ha portat a aquesta fi i que l'any que vé podem continuar gaudint d'un dels derbis més apassionants de la Conca.