dimecres, 9 de maig del 2012

El Racing va saldar l'últim desplaçament amb una derrota

Jornada 28 del grup 25 de 4ª catalana

Perafort: 3
R.Rocafort: 2

Alineació Racing: Calet, Marc (Carles '30), Cata, Sergi, Dani, Auger (Forel '70), Pega (Pere '45), Valls, Rovira, Roc i Irakli.


El dissabte passat, el Racing Rocafort es desplaçava a Perafort per disputar l'últim partit del campionat lluny de casa. Ja coneixien el terreny de joc del partit que varen disputar en la pretemporada, però l'equip que aleshores van guanyar, els va fer la guitza en tornar-los la moneda en el partit de la primera volta. Per aquest motiu i pels darrers dos partits bastant desastrosos jugats per la plantilla racinguista, feien pensar que hi podia haver un canvi en la dinàmica.

El partit va començar amb el Racing posicionat amb l'habitual 4-3-3 tot i les extenses mides del terreny de joc. Ja durant els primers minuts, s'estava veient un partit força igualat, però potser eren els de casa els que es mostraven una mica més desperts. Tot i això, va arribar el primer avís del Racing en un llançament de falta directa, que va anar fora per molt poc. Però va ser el davanter local el que va estar més encertat pocs minuts després inventant-se una genialitat a dins de l'àrea rocafortina. Deprés de dos "barrets", va batre al porter amb una gran vaselina, marcant així un autèntic golàs i el primer del compte del Perafort. Encara quedava molt de partit, però poc després es va veure enterbolit per la lesió de Marc, el qual va haver de deixar el terreny de joc per una torçada de peu. Ja fins a la mitja part, el Racing va estar força inoperant a l'hora de crear perill a la porteria contraria, i Calet va salvar els mobles en un parell d'ocasions amb grans aturades.

Ja a la segona part, el Racing havia de reaccionar com fós, i no només per capgirar el resultat, sinó també per canviar l'imatge mostrada radicalment. A pocs minuts de la represa, sí que es va apreciar un canvi en l'actitud i la intensitat dels jugadors racinguistes. Van aconseguir una sacada de banda llançada a dins de l'àrea, Irakli la va rematar amb el cap i la pilota va acabar entrant inconprensiblement després de passar un grapat de defensors. No importava com hagués estat, l'important era que el Racing havia empatat el partit i anava llençat. Va durar una estona que tenia tancat al rival en el seu camp, i això els va permetre gaudir d'ocasions, però que per mala sort no van entrar. El Racing s'anava fent amb el control del joc fins que el davanter local es va trobar amb la sort de cara, quan va aprofitar que el defensor va ser enganyat pel bot de la pilota per arrancar sol des del mig del camp i acabar servint al seu company que va marcar a plaer. Era el segon pels de Perafort i aquest gol va deixar bastant tocat a l'equip de la Conca. Però s'havien de refer com fós si volien treure alguna cosa positiva d'aquell partit. A base d'insistir i insistir, van poguer tornar a empatar el partit quan Rovira va servir una bona pilota a Roc a l'interior de l'àrea local perquè aquest, anticipant-se molt bé al porter, marqués amb un xut col·locat. Però l'alegria va durar poc, ja que poques jugades després, Calet cometia un clar però incomprensible penal sobre el davanter local, i sort que només va acabar veient la targeta groga. El jugador local no va desaprofitar l'ocasió i marcava el tercer pel seu equip. Fins al final del partit, el Racing ja ho va intentar de totes les maneres, però la falta de definició i potser també una mica influenciat pel pèssim arbritatge rebut durant tot el partit van pesar massa i el Racing se'n anava derrotat del camp del Perafort.

Mal resultat l'aconseguit i que suposa que l'equip de la Conca hagi encadenat tres derrotes consecutives. Només queda un partit per acabar la competició i serà el proper diumenge al Municipal de les Forques contra L'Arboç. Esperem que l'equip es pugui despedir de la temporada i dels aficionats realitzant un bon partit i enduent-se els tres punts.