Nova derrota encaixada davant l'Altafulla

Jornada 26 del grup 25 de 4ª catalana

Altafulla: 4
R.Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Calet, Carles, Cata, Sergi, Dani (Pega '70), Lluís, Pere, Rovira, Auger, Roc i Irakli (Valls '45).

Aquest passat diumenge, el Racing Rocafort es va desplaçar a Altafulla per disputar el partit corresponent al penúlitm desplaçament de la temporada. Els de la Conca sabien que amb una victòria superarien al seu rival en la classificació , motiu suficient per sortir a totes a pels tres punts.

El partit va començar amb el Racing posicionat amb un 4-2-3-1 i amb l'objectiu inicial de no avançar massa les línies i esperar a l'oponent en el propi camp, degut a les grans dimensions del terreny de joc. Però a mesura que avançaven els minuts, els de Rocafort se'n començaven a donar compte que els locals no estaven gaire posats en el partit, i pressionant una mica a la línia defensiva van aconseguir recuperar alguna pilota per generar les primeres ocasions. Irakli i Rovira en van gaudir de claríssimes, però no les van saber aprofitar. I el que passa quan es perdona, és que el rival sense fer massa soroll, marqui el primer de la tarda. En una bona internada del central local fins a l'interior de l'àrea rocafortina i després que Calet aturés un primer remat, no va poder fer res amb el rebot que li va caure als peus del davanter per marcar a plaer en una posició més que dubtosa, per un possible fora de joc. No obstant, pocs minuts després, el Racing es va refer quan Sergi va centrar una falta lateral a l'interior de l'àrea i Lluís va batre al porter amb un potent cop de cap. Fins al descans del partit, els dominadors van ser els visitants però no varen ser capaços d'incrementar l'avantatge.

Ja a la segona part i a pocs minuts de la represa, la sort va canviar per els de la Conca. Després d'una sacada de banda a favor dels locals a l'alçada de l'àrea, un mal refús de la defensa rocafortina va propiciar una segona centrada al segon pal on el davanter va rematar de primeres i va batre Calet amb un bon xut col·locat. Altre cop es va posar en dubte la val·lidesa del gol per un altre possible fora de joc. El temps anava passant, i semblava com si el Racing s'anés fent petit davant un rival que de mica en mica, s'estava fent amb el control del partit. Prova d'aquest fet va ser que l'Altafulla va marcar el tercer del seu compte i deixava el partit bastant decidit. El Racing ja estava força abatut, i si fins aleshores no havia reaccionat, amb menys raó ho faria en els últims minuts. Ja a les acaballes, els locals van tancar el marcador amb el definitiu 4 a 1, quan l'extrem va rebre la pilota altre cop, en posició dubtosa, i encarant sol cap a porteria va fer l'última passada pel seu company que va marcar a plaer.

Tampoc és que el Racing realitzés un partit tant desastrós per rebre aquesta derrota, però segurement tampoc havia fet els mèrits suficients per endur-se la victòria. El que deu ser bastant segur, és que va ser víctima d' un "partit de pràctiques" pel novell col·legiat que el va arbritrar, posant les coses molt díficils amb les seves decisions. La propera setmana el Racing gaudirà d'una jornada de descans, i això vol dir que tindran temps de pensar i organitzar el pròxim partit contra el Perafort.