dimarts, 12 de novembre del 2013

Derrota per la mínima del Racing davant l'Altafulla

Jornada 6 del grup 25 de 4ª catalana

Altafulla: 1
R.Rocafort: 0

Alineació R.Rocafort: Calet, Marc V. (Josep '45), Arnauet, Sergi (Dani '70), Rovira, Roger, Oriol (Pere '60), David (Isham '65), Roc, Alex i Marc B. (Irakli '45).


El passat diumenge, el Racing va disputar a Altafulla el partit corresponent a la sisena jornada de lliga a les quatre de la tarda, en un espaiós i ben cuidat terreny de joc i sota una bona afluència de públic.

El partit començava amb un Racing conscient del bon equip que tenia davant, però també sota el record de la gran victòria aconseguida la temporada passada. Amb la consigna d'aguantar l'estabilitat defensiva, el Racing anava fent en el seu propi camp, tancant molt bé els espais i aguantant els atacs rivals. Atacs que, en escassíssimes ocasions, van ser culminats sobre la porteria defensada per Calet. D'altra banda, el Racing també va donar algun que altre ensurt a la porteria dels de casa amb bones contres iniciades des de la defensa, però que no es van acabar de definir. Va ser després d'una contra racinguista finalitzada per Roc, que va venir el primer i únic gol de la tarda. El central i capità de l'Altafulla, però ara en posició d'atac, va treure un xut a l'interior de l'àrea que Calet va aturar molt bé, però el rebot va ser capturat pel davanter local i no va perdonar. Tot i la claríssima posició de fora de joc, el gol va acabar pujant al marcador.

Ja a la segona part, el partit continuava molt igualat, però Xocu va optar per deixar passar una mica de temps per volcar-se totalment a l'atac. Es varen realitzar una sèrie de canvis, es va fixar una defensa de tres i a partir d'allí sí que el Racing va anar a totes. Cada vegada més anava tancant el rival al seu propi camp i aquest es notava que patia per intentar treure la pilota amb comoditat. Però els minuts anaven passant i el Racing no acabava de culminar les seves jugades, ara ja una mica més nerviós i imprecís. Però també val a dir que l'equip local s'estava defensant molt bé, donant una lecció de com s'ha d'aguantar un resultat fins a la finalització del partit.

No es tracta d'una derrota dolorosa com la del Sta. Oliva, si no més bé una d'aquelles que et fan veure que només corregint o augmentant uns certs aspectes, quan aquest equip vol, pot amb qualsevol adversari. La propera setmana en té una altra oportunitat per demostar-ho, al Municipal de les Forques davant el Morell.

1 comentari:

Aficio ha dit...

Afició.

Venga nois!
Segur ke corretgireu el ke faci falta i el diumengee ho demostrareu!
ANIMS RACING!!!!!!!!!!!!