dimarts, 5 de novembre del 2013

Un quart d'hora fatídic va condemnar al Racing

Jornada 5 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 3
Sta. Oliva: 5

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep, Arnauet, Sergi, Dani, Pere (Marc '60), Isham (Roc '45), Roger, Rovira (Oriol '70), Irakli (David '55) i Alex (Marc B. '75).


El passat diumenge i després d'una jornada de descans, el Racing tornava a la feina havent-se d'enfrontar al Municipal de les Forques contra el Sta. Oliva. El conjunt del Baix Penedès mantenia quasi bé el mateix bloc de la temporada anterior, i es coneix també per ser un equip força irregular però que quan vol, et pot posar les coses molt difícils.

El partit va començar a tres quarts de quatre de la tarda, sota un ambient agradable i amb un terreny de joc ben regat i en bones condicions. El temps transcorria, i sobre el camp es veia a dos equips molt ben posicionats defensivament i que no donaven peu al rival per crear clares ocasions de gol. D' alguna oportunitat van disposar els visitants, però va ser el Racing el que es va avançar en el marcador. Rovira va executar un córner al primer pal, i amb l'ajuda del porter, la pilota va acabar en gol. Poca cosa més a dir fins a l'arribada del descans, el partit estava molt disputat però era el Racing el que anava un pas per davant.

Ja a la segona part i fins al minut deu, la dinàmica seguia sent la mateixa, amb un Racing que manava en el marcador i el qual hagués pogut ampliar distàncies, ja que Roc va disposar de dues molt bones oportunitats per fer-ho. Però és el que acostuma a passar quan perdones massa, i el Sta. Oliva va aconseguir empatar el partit. Després de regirar-se molt bé a l'interior de l'àrea, el davanter va treure un bon xut creuat per batre a Calet. No passava res, ja que el partit seguia i el Racing estava bé fins aleshores per lluitar pels tres punts. Altre cop, Roc va perdonar de cara a porta en un u contra u davant el porter, i aquesta jugada, no es sap ben bé el perquè, va ser el punt d'inflexió d'aquest partit. Seguidament, el Sta. Oliva s'avançava en el marcador, després que el davanter aprofités una pilota mal blocada per Calet. A partir d'aquí, sí que semblava que el Racing hagués desaparegut, ja que els visitants no van trobar gaire o gens d'oposició per clavar-ne tres més. El marcador reflectia un u a cinc, la diferència era abismal i pel poc temps que quedava, la remuntada era quasi impossible. A pocs minuts del final Roc, i després Marc Balcells, van maquillar el resultat deixant-lo en el definitiu tres a cinc.

El Racing havia posat moltes expectatives en aquest partit, i no perquè el rival fos millor sinó més bé per un problema d'actitud i confiança, el va acabar perdent. Esperem que aquest fet quedi en una anècdota i recuperin la dinàmica dels primers partits, ja que els i farà falta per superar el proper rival, l' Altafulla al seu camp.