dilluns, 3 de desembre del 2007

L'opinió dels jugadors

Companys,…tots sabem que aquest no és un dels millors moment per els que esta passant l’equip, ja que acabem de perdre dos punts important al cap dels cuers.
Però bé, deixant de banda les decisions del mister, (que poden estar bé o malament), em sembla que la culpa de l’empat va ser nostra, per les poques ganes que hi varem posar.
Per tant, també crec que la situació l’hem de tirar endavant nosaltres (està clar que amb el suport de l’entrenador i cos tècnic també).
I tampoc cal dramatitzar la situació, ja que estem a 2 punts del líder, i falten 20 partits per endavant.
Per tant, de nosaltres depèn aixecar la situació i demostrar-ho guanyat els 3 partits que ens falten abans de vacances (Vilabella, Sarral i Sta. Coloma), jo crec que ho podem fer!

ANIMS RACING!!!

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, els que han de donar la cara sempre són els jugadors, i igualment que quan guanyem som nosaltres els que guanyem, quan perdem també hemd e ser consequents i saber reconeixer errors per poder-los corregir.

De tot se n'aprén.

Anim!

Anònim ha dit...

I tant k s'aixeca això, i ja veureu com dels 9 punts següents els aconseguim tots, que aquest any ja ens em apres la lliço que no ens podem fiar del vilabella, molt menys del sarral i sobretot no pensar si tenim amics o no al santa coloma si no que a maxacar-los (esportivament)

salutacions

Anònim ha dit...

Aquestes paraules van dirigides als organitzadors de la web. Pq no surten les cròniques dels partits que han anat malament??

Solament es parla dels bons partits, i no es diu res dels partits perduts o empatats.. S'ha de ser objectiu, si no el problema mai es resoldrà....

A més, jo crec que les decissions tècniques van ser molt erràtiques en els últims partits, i això pot acabar costant molt car a l'equip... Si vols pujar, has de ferho amb els millors, no estem per jugar tots, estem per pujar !!!

i si us plau, jugueu més la pilota per terra, que semblem controladors aeris !!!

Anònim ha dit...

AUPA RACING! ÀNIMS NOIS d'una admiradora xD

Anònim ha dit...

(dic tot el que ha dit el senyor objectivitat pero al contrari)

Anònim ha dit...

Oe, oe, oe, oeeeeeee!!!Visca el Ràcing!!visca el Ràcing!
ànims, Ànims!!
Una abraçada per tots de dues seguidores!

Anònim ha dit...

us hi heu fixat que l'unic que no fa servir un alias és el Pep, ja,ja,ja, si, si el Pep, el Porter, si el de Montbrió, que pardillo, ja ja ja,
Anims companys!!

Anònim ha dit...

mamón.... doncs si que poso el meu nom, donant la cara, no com vosaltres que sou uns rajats i no teniu el que heu de tenir per destapar-vos, pimpins que sou uns pimpins (no va per les admiradores del racing aixo ehh jaja)

bueno, salutacions a tots/es!

Anònim ha dit...

eis kins blog mes animat!!!
no penso dir ki soc, nomes us dire k porto el nº10 i soc esquerrà, ai no, k porto el nº3 i soc el capità, ai no k porto el nº18 i soc el porter, ai no, k me liat.

força racing!

Anònim ha dit...

si voleu saber qui soc, ho sabreu perque li dedicare desde les grades un topless al primer que faci un hattrick.

adeu guapos!

Anònim ha dit...

ai, ai, ai!!! quin mal!!

Anònim ha dit...

ai, ai, ai passeu-me el reflex que m'he fet mal al gimnas, alonso!!!!

Anònim ha dit...

Dons jo si k tinc collons de dir el nom....soc el veritable 10 de l'ekip, i ...akesta admiradora k a ditlo del topless...avere si es vritat k u fa.
Ja et buscare x la grada quan fagi 3 gols....
vegi b gent!!

FORÇA RACING!

Anònim ha dit...

bones racing jo crec k si k es pot aconseguir,pero tenim k canbiar mol i possa tots lo millo de la nostra part,tenim molt poc a perdre i mol a guanyar,us deixu al lio i al vilalta ja no te remei es inmune al reflex es per queda importan,,,,,,,,,jajajajaja a i el anonim aquell k no digui k es el numero tres i es el capita k el num tres soc jo i no soc el capita............

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt obrir el blog i veure un text com el que s'ha penjat amb el títol de "L'Opinió dels jugadors", crec que és un inmillorable resum del sentir de tots durant aquests dies, i penso que reflexa la millor lectura que se'n pot fer de la situació actual:

1) Tothom s'equivoca, però un equip, i això inclou a qui el dirigeix, s'ha d'ajudar i respectar. Si no hi ha això, no hi ha res. Seria lògic increpar a algú perquè falla un penal?? perquè s'empassa un gol?? pq s'equivoca?? jo ho trobaria patètic.

2) No hi ha res perdut, tot el contrari, el millor que tenim a dia d'avui és la posició a la taula.

3) La segona millor cosa que tenim és la seguretat en que es pot arribar a bon port si tots fem millor les coses, i hi posem el 100% perquè sortin com volem.

4) Tercera millor cosa, i conseqüència de l'anterior, podem donar un gran gir a tot i fer història en la present 2007/08.

5) És important arribar a Nadal amb una bona sensació i els 3 partits que ens venen són un gran repte per molts motius, cada un d'ells és molt especial.

6) S'ha de recuperar les bones costums, assistir als entrenos, pensar en l'equip abans que en un mateix, i en definitiva, sumar, sumar i aportar al grup en cada situació.

Bé, podria enumerar més punts, però crec que tots sabem el que hem de fer... n'estic segur, perquè considero a tothom que forma part del projecte del RRCF, gent llesta i amb predisposició positiva... és el moment de donar el màxim i tirar del carro.

Per la meva part, no hi faltarà.

Una abraçada a tots!!

Mauri

Anònim ha dit...

La gent diu com un equip d'un poble de 250 abitant pot estar entre els primers del grup? Pues si el tenim! Un equip que amb esforç pujara a 2 regional i molta gent que deia que mai fariem res! Es tindra que menja les paraules!
Jo nose si tenen que juga els millors o els mes regulars? L'unic que ser! Es que tots som un equip i si un no arriba ha d'aribara el altre! Pero nois tenim que donar-ho tot al camp!

Aquesta semana tenim que maxacar al Sarralenc!

Anònim ha dit...

Bueno em penso que no cal dir qui sóc no¿?(es sobreentén jaja). Com que ara estic convalescent tinc temps per passejar-me pels blogs i posar-hi quatre tonteries xD!!! Però en aquest em posaré serio...Suposo que no cal que us recordi contra qui jugeu aquest...dissabte al final¿?(para cualquier duda consulte a su vicepresidente jeje). No cal recordar la importància d'aquest partit, no?Ja no per tota aquesta pressió que "diuen" que hi ha al vestuari, que si nem líders, que si no hi anem, que si ve el tercer, que si ve l'últim...que vingui qui vulgui cullons!!!Sino perquè és el Sarral!És un derbi!I no sé com s'ho fan però sempre ens l'acaben foten. Juguem a casa...no s'ha de demostrar res...la gent que confía en nosaltres ja sap del què sóm capaços, però som nosaltres els que s'ho hem de creure primer. S'ha de guanyar!!! Jo ja increparé tot el que pugui des de la grada jeje.

Ànims a tots!!!

1,2...RÀCING!!!

Anònim ha dit...

Ei "cojo"....(suposu k ets el rovireta)!
Com estas xaval? ja as nat al metge i tan dit segur el k tens?
Bueno, sigui el k suigi, esperem k tinguis poca cosa i et recuperem aviat e!!! k un tiu amb classe com tu....no en tenim cap!!jeje
Doncs res més...k aket dissabte tothom ha de surtir al maxim i no es pot estar empanat...!!
K vagi b companys...ns veiem!!!

Aiiiiiiii.....x cert...k el vilalteta tb es va fer mal.....esperem k estiguis b x sarral eee xato.....!!

Enga dons......RACING!!!

Anònim ha dit...

Ei pep si llegeixes això diguem kin és el teu korreu ke ia no me'n recordo i not puc enviar allo que t'havia d'enviar.
Visca el racing, visca el nastic i visca catalunya
pd: rovira rekuperat ràpid!, x kuan en tens??

Anònim ha dit...

Ei nois, no cal k patim de si tenim el sarral a 3 punts, de si tenen bon ekip... aki no passa res, sintente guanyar i si no, haurem perdut algun puntet, ni mes ni menys (al vendrell en vam perdre 2). Em dintentar ser regulars en el joc i si seguim sumant, i recuperem lambien i les ganes de la temporada passada, tot ( i quan dit tot es tot) millorarà.

Salut al rovira i al vilalta.

Forza Racing.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt lo que han dit el Dani i el Rovira, aixi m'agrada s'ha de ser crack a dins i a fora del camp, jo em quedo amb aixó, gent de Cabra i Pira, bona gent primer que tot, i amb un sentiment que compartim tots, els nostres colors, els del Racing Rocafort!!
Podem guanyar, perdre o empatar però amb actitud no ens guanyaran mai, ademés tinc molt clar que estic orgullós de formar part d'aquest grup, tot i el fort caràcter d'alguns crec que no hi ha cap "poma podrida", tots som molt nobles, amb mala llet, però nobles de cap a peus.
A recuperar-se "magic" Rovira i "reflex" Vilalta. sou collonuts, visca el Racing i visca la bona gent!!!

Anònim ha dit...

Desde un lloc llunyà anomenat lleida dos nois segueixen l'actualitat d'un ekip modest com és aket, i no es mako axo?? sem kauen les llagrimes i x akabar dire una frase: no diguis joga bonito digues racing rocafort

Anònim ha dit...

aqui tb es respira racing rocafort per tot arreu...i no es bonic aixo?
no diguis au revoir (eric cantona, anunci nike).. digues RR!

Unknown ha dit...

Molt bon any a tots, com que em costa molt veure-us a tots he decidit que per aquí segurament em llegireu molts, he vist que es tracta d'un blog molt animat, tot i que força repetitiu...

Bé és igual, desitjo que el 2008 sigui un any ple d'il·lusions complertes i de desitjos fets realitat, que tothom segueixi com fins ara, els que han de canviar segur que ja ho saben, i un petó per tots aquells que us considereu amics meus!!!!
Us trobo a faltar eh!!! després d'exàmens a veure si tenim entre tots més temps lliure!!

Petons

Anònim ha dit...

hola rokafortins! M'han dit que els reis us han portat al Bonet. Es veritat? Ens veiem a la segona volta!

Anònim ha dit...

Trobo que aket 2008 no estem gaire de conya. Q passa? nomès 2 comentaris i cap és d'un jugador. Vinga cony, encomaneu al block el bon rotllo de l'equip.

FORZA RACING!

VISCA ROCAFORT I VISCA CATALUNYA!