diumenge, 9 de novembre del 2008

El Ràcing segueix guanyant!

El Ràcing Rocafort arribava a les Forques amb la intenció de repetir victòria en front la Riba i seguir creixent partit a partit, el matx començà a les 16h (més o menys) amb una afluència de públic d’uns 1500 huligans que abarrotaven la grada, una bona taquilla sens dubte pel club, llastima de les bengales... La tarde era fresqueta, més de lo habitual en els últims partits disputats a casa, anem al tema...
El partit començà amb un Ràcing ben posat, amb novetats tàctiques en l’onze ja que el capità sergi va canviar la seva ubicació natural de central per la de davanter centre i el bori va passar a central...:-( El partit semblava una mica mort amb pilotades de porteria a porteria, fins que el racing va decidir començar a crear la juguades tocant la pilota desde darrere, com saben fer perfectament quan s’hi posen, i fruit d’aquestes juguades va sortir el primer gol d’una pilota penjada desde la banda esquerra.
Després del gol els visitants van fer un intent d’apretar al racing, i durant uns minuts ho van aconseguir però de seguida els locals es van tornar a posar les piles i de jugada va arribar el segon gol, el partit estava ben controlat i el 3r gol no va tardar un bon xut desde fora l’àrea del “peque de l’equip”, va entrar com un obús!. I així s’arribava al descans.
Va començar la segona part i el racing sabent que no podia baixar els braços va anar a pel quart, que va arribar després d’un penal molt ben provocat per Dani Bonet que havia entrat aquest segon temps. Amb el marcador clarament a favor el racing va perdre una mica d’intensitat i la Riba va tenir algunes jugades aïllades ben solventades pel porteràs “l’aranya miquel”, en algunes ocasiones i pel pal i la defensa en altres. Al final del partit el racing va poder ampliar més el marcador però la falta de punteria i el porter visitant ho van impedir i el resultat final es va quedar amb 4-0.
Així que finalment els rocafortins van seguir amb la ratxa de 4 partits invictes, i dos partits amb la porteria a 0, agafant moral pel pròxim partit de lliga que serà igual de difícil o més que el de Vila-Rodona.
P.D.1 Ha seguir creixent!!!
P.D.2 Els gols els van marcar Gabi, Sergi, Dani i Àngel, lo que no se molt be l’ordre, per això no els he incluit tots.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Pep Canut!

venvinguts al Gool a Gool a Gool a Goool.

El nostre coresponsal a a les forques a vist un bon partit, pero el nervis de veure al Racing no el van deixar anotar els gols de la jornada am el ordre adient!

O sentim per els aficionats, el petit incident probocat per el sector dels ultres!

Ajudarem a nostre nou coresponsal.(Becari)

- El primer gol va vindre gracies a una intervencio de Joan per la vanda esquera, convinant una paret amb Diego, i Joan treu un espectacular centre que arriba a Sergi que marca a plaer.

- El segon gol ve donat per la mateixa cituacio, pero amb algun xut mes que refuça el porter i Dani viu i rapid sol davant de porteeria marca.

- El tercer gol es una acció individual de Gabi gracies a la presio de tot el equip sobre el rival, Gabi roba la pilota, recorra uns metres i xuta un obus a la vanda drtea de la porteria on no arriba el porter.

Els tres primers a la pimera part.

A la segona part.

Una convinacio del jugadors de mix del camp del rocafort, surt un centre ca a Dani Bonet, que xafa la Pilota dins l'area, on li fan un penal. El xuta Àngel i Puja el quart.

PD: una cronica genial.
PD2: Si seguim jugan daquesta manera som capaços de seguir creixent.

Anònim ha dit...

magnifica aportació aquesta ultima, ja que jo no men enrecordadva ben be com a conseqüència del directe, només un petit apunt, en el primer gol jo li passo al rovira desde la defensa xq segueixi la jugada q tu has dixat xD

Anònim ha dit...

Bon apunt borinenko jo sí que me'n recordava del detall de que tú me l'havies passat!!!jejeje Enhorabona a tots companys per l'actitut del dissabte, hem de seguir així!!!Cada vegada estem més centrats i cocentrats amb el què fem, i això es nota a l'hora de jugar a futbol, que quan volem podem!!!

Molts ànims a tots i a menjar-se els d'Alcover!!!

Forza Ràcing

PD: El cronista és el Roc¿?

Anònim ha dit...

molt bé nois, aquesta és l'actitut, fins i tot les cròniques són encertadissimes.
També crec adient felicitar en Jordi Miguel per haver fet de porter en els dos partits que ho ha fet i que ha part ho ha fet de puta mare (tot i que la Riba tb tenia un rumano, ja ja jas!). En serio Jordi, gràcies per la teva predisposició i per la teva eficacia.
Força Racing!!

Anònim ha dit...

paius!!
enhorabona per la victoria!!!
hem de seguri així i aquesta setmana a per l'alcover!! si guanyem ja serà massa, i una bona ratxa sempre es una bona ratxa, i més amb una lliga amb tants pocs equips!

P.D: gran aranya miguel!!! ets un fenomeno!!!!!!!!
P.D2: un hurra pel cronista! setmana rere setmana això mola més!!

Anònim ha dit...

Que ningú parla dels 10 minutets de l'Alejandro? Va aportar frescor (i no ho dic per el refredat que portava), calma, possessió... colla d'ignorants...

Força Racing!

Anònim ha dit...

Per cert, el de dalt soc jo!

(merda que no he tornat a posar el nom)

Anònim ha dit...

Ara si que em destapo! soc jo!


(cullons, ho deixare pq no se com es posa el nom... i aixo que ho podria dir per aqui qui soc... pero passo jeje)

Força racing!

Anònim ha dit...

Bones nois!

ho sentu però aquesta setmana em perdre un un dels partits més importants com és el d'alcover, perque tink molt inflamat el coll pero tranquils que us vindre a veure!

confiu moltissim en l'equip i se que si juguem com els ultims partits no hi haurà cap problema i guanyarem perque sabem jugar de conya!!

vinga craks a tope!

FORÇA RACING!


Gabi

Anònim ha dit...

Eh Pep!!!No i era un 11 per a puntuar l'aranya Miguel¿?jejeje
Ens veiem a Alcover a tope!!!

Molts ànims a tots (i als que tenen el coll fotut també!!!)

Forza Ràcing