dilluns, 22 de desembre del 2008

Victòria contra el Pla i sopar de nadal

El Partit que es presentava com sempre complicat, contra el Pla de Santa Maria a causa de la rivalitat entre ambdos equips i al ser l’ultim partit abans de les vacanes, es va resoldre amb victòria per l’equip local, en un partit on els rivals van mostrar la part més lletja del futbol amb protestes constants i joc brut, i on els locals, van saber sobreposar-se a totes les provocacions i sense desplegar un gran joc pero controlant al rival i mossegant en els moments claus van aconseguir una merescuda victòria.

La primera part va començar amb ocasions clares pel racing, incorporacions per les bandes i agafant l’esquena als defensors del pla, mentre que el rival només ho intentava amb pilotes llarges cap al Wolly i les incorporacions dels extrems que tots coneixem. El racing va tenir les ocasions més clares, però el gol va arribar després d’una falta llançada per sergi, en la que el porter rival va cometre falta sobre roc i va ser expulsat. I així concluia la primera part
A la segona part el racing no va saber aprofitar la superiortat numèrica en quant a joc, però si va saber controlar al rival i amb una falta xutada per rovira i una contra finalitzada una altra vegada amb un xut desde la frontal de sergi van finiquitar el partit. Al minut 82 es va donar per finalitzat, ja que es van veure uns fets lamentables que a més van provocar l’expulsió d’uns kuants jugadors del pla, mentre l’entrenador rival demanava disculpes per l’imatge tant lamentable.
P.D1: kuan se sapiga lo q va posar l’arbit als anexos feu-ho saber

Respecte al sopar de nadal, va estar molt be, es va fer participar a casi tothom, el menjar molt bo, i bueno ja sta be, si algu vol aportar algo mes q ho faci
Bones festes a tothom i bon any
I a guanyar tots els partits q queden!xD

25 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno no es una gran crònica, xo akets dies els cronistes estan de vacances

Anònim ha dit...

Bori, es una cronica de puta mare, sobretot la part del sopar jajaja

bones festes a tots, a gener més! o no!

salutacions!!!

Anònim ha dit...

Bori, que sí home!!!Que ja està bé la crònica!!!jeje
Només desitjar-vos un bon nadal a tots, que no us atipeu gaire i que aquest descans ens serveixi per tranquilitzar-nos i desconectar una mica del futbol (però no de vosaltres eh!!!)per poder afrontar la segona part de la lliga a tope!!!

Que aquest 2009 sigui un gran any, bones festes a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

no vui opinar sobre la crònica, cadascu la fa com la fa...i ja esta.

Respecte el sopa, dons em sembla k va esta de puta mare. Es notava el bon rollo k hi ha, ja sigui qualsevol membre de la directiva o de la plantilla.
Al acabar el sopar, entre diversos jugadors vam comentar k es el sopar k hi ha hagut x bon rollo i sense haberi presions de cap tipus!

Anims Racing...i ara a per el 2009!

Anònim ha dit...

BON NADAL FAMILIA RACING!

Anònim ha dit...

leo, quines pressions hi ha hagut en els altres sopars del racing?

Anònim ha dit...

no sa de utilitzar el nom de deu anva!!!1
jajajajajaj
ki es aquet leo?¿
pibe en el racing ai un buen rollo que te kagaste!
la konxa de su madre! Visca el Racing!!!!!

Anònim ha dit...

Sabiem que ens haviem d'endur els tres punts l'altre dia i ho vam fer.Es cert que l'expulsió del porter va ser decisiva i tambe sabem que en algunes fases del partit no vam jugar al tiki taka com ho sabem fer,xo l'actitud i l'entrega desde el principi van ser un 10.La sensació abans de l'expulsio del porter era de domini del ràcing,i que el gol havia d'arrivar en qualsevol moment.El sopar...sempre es agradable compartir taula i riure una estona amb els amics.El ràcing es un equip gran..i no parlo de futbol,sino de qualitat humana i amistat.Som grans!!...sou grans!!
Que disfruteu aquestes festes!Força ràcing i Bon Nadal a tots!!

Anònim ha dit...

Hola de nou...
Potse no em vaig saber expressar bé, i no vaig utlitzar les paraues correctes.
L'unic k volia dir es k va ser el sopar k em vaig sentir mes agust i k vaig veure a tothom mes comode feliç de ser part del racing.
I aixo es dificil per els altres sopars sempre ha estat molt b tb.

Res mes....felizes fiestas boludos!

Anònim ha dit...

ja kedo klaro tu opinion parece ke vos no es argentino i noo entiende el humor argentino!?^¡ jajajajaj

espero ke todo el mudo pase buenas fiestas!!!!!!!

Anònim ha dit...

no res geent desitjar-vos molt bones festes i que us ho paseu de conyaa!ens veiem el dia 7!

Força Racing!

Anònim ha dit...

Bon any cracks del Racing!!

Anònim ha dit...

si
si
si....

l'entro del dia 7

ja esta aki!!!!

juas juas juas

us hi vui veure a tots e!

Anònim ha dit...

volia dir...entreno del dia 7

Anònim ha dit...

he sentit que arrel del partit contra el Ràcing han plegat varios jugadors del Pla i també l'entrenador

Anònim ha dit...

Espero que hagin nat molt bé les festes,i que entre els torrons i la familia,comenceu aquest 2009 encara amb més energia que el passat(que ja es dir)i que continueu amb l'esportisme,i bon rotllo que es nota entre vosaltres!
AH!!! i que guanyeu tots els partits!!!
Sou els millors!!!

Anònim ha dit...

Si!

Si!

Si!

Aqesta afició....

ÉS LA MILLOR!!!

Anònim ha dit...

Eis que passa que també hi ha crisi en el sector dels cronistes o què¿? Que la crònica s'ha de fer igual, sigui per victòria o derrota, a les bones o a les dolentes, així que AUVENGÜEN!!!!jajaja

Molts ànims a tots, perquè ens faran falta!!!


Forza Ràcing

Anònim ha dit...

bnes a tots,espero k la reunio k vam tindre ajudi a tirar el carro endavant am fets i no paraules i de pas segui m l bloc k esta 1mica parat. anims a tots i forza RACING

Anònim ha dit...

AFICIO____ L'ultim dissabte no va anar gaire bé,però..nons desanimem,i encara quels pallaresos vagin liders,segur que és perquè an tingut més sort,no pas perquè siguin millors quel Racing, o sigui ke...
La sort nols durarà sempre o sigui ke...
ANIMS i a GUANYAR!!!
SOU ELS MILLORS, això ja ho sabem,
ara només cal ke ho demostreu!!!
HI CONFIEM

Anònim ha dit...

A TOPE RACING!

ARA MES QUE MAI!

Anònim ha dit...

avere si s'anima una mika lassunto per aki k porteu uns dies molt parats eh!!!!! aixo s'ha d'aixecar i avere si espavilem amb les cròniques i apareix la semana seguent la de la victòria contra l'espluga ehh!!!!!AL LORO!!!!!

Anònim ha dit...

ei nois,felicitats pel partidas k vam fe ahi,am actituds cm la k vam demostra podem guanya a qui sigui i ens fa mes forts com a grup. a segui aixi i a pel proxim. forza racing¡¡¡¡¡¡¡ i no deixex perdre el bloc

Anònim ha dit...

Bones a tots companys!!!

Primer que tot, felicitar-vos per el partidàs de dissabte. Vem empatar, però em va quedar un bon regust de boca!!!Ara només hem de pensar en posar la mateixa actitud de cara a tots els partits que ens queden i les coses ja ens sortiran!!!

Llavors, en segon lloc, comunicar-vos que, per desgràcia, el ja nostre confirmat ex-porter i ex-administrador d'aquest blog m'ha passat el marrón, vui di la responsabilitat de tirar aquest blog endavant, que queda molt lleig això quan està tant parat!!!Així que agrairïa, però no sé a qui li toca, que es fés la crònica del partidàs de dissabte i que me l'envieu!!!

Avui a entrenar a tope, molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

jo he fet la cronica, xo no la puc penjar
donam el teu correu i te l'envio avere si pots tu rovira, q dec tenir la contrasenya malament