dilluns, 4 d’octubre del 2010

Còmoda victòria del Racing Rocafort davant el Perafort

Jornada 4 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 3
Perafort: 0

Alineació R.Rocafort: Moreno, Rovira, Sergi, Arnau (Ramon '65), Josep (Toni '52), Roger, Lluis, Bori (Arnauet '74), Alex (Carles '65), Roc i Omar.

Aquest ja passat diumenge es va disputar el segon partit de la present temporada al Municipal de les Forques. En aquesta ocasió era el Perafort l'equip visitant, conjunt quasi desconegut per a la plantilla racinguista tret d'alguns jugadors provinents del Vilabella, antic rival del Racing en temporades anteriors i que malauradament ha deixat d'existir.

Doncs bé, el matx començava amb un Racing posicionat sobre el terreny de joc amb el ja habitual 4-3-3 que tants bons resultats els hi dona al seu domicili. Amb la consigna clara de l'entrenador abans del partit, s'havia d'intentar treure la pilota jugada des de la defensa, i més s'hi l'equip rival "deixava" jugar. Així ho van fer els homes dirigits per J.Mª Calavera, i el toc de pilota i les arribades a l'àrea contrària començaven a aparèixer. Els de Perafort estaven bastant tancats en el seu camp, esperant el moment per poder fer una bona contra. Tret de dues arribades puntuals, cal dir que l'equip visitant no va gaudir de més oportunitats. En canvi el Racing trobava la recompensa d'intentar jugar la pilota i mica en mica es veia que el gol no tardaria en arribar, i més després de l'oportunitat de Lluis, que va estavallar la pilota al travesser al rematar de cap una falta penjada a l'àrea i la posterior rematada de cap a boca de gol d'Alex que no va entrar. Va ser després que Roger va aprofitar un mal refús de la defensa per enviar la pilota al fons de la xarxa amb un xut imparable des de fora de l'àrea. Només dos minuts després, Rovira transforma magistralment una falta directa a pocs metres de l'àrea.

D'aquesta manera s'arribava al descans del partit i començava la segona part, amb una tònica quasi identica a la de la primera. El Racing molt posat en el partit, tenint el control del joc en tot moment, però amb menys intensitat. En canvi els de Perafort, tot i els canvis que van realitzar, seguia sent l'equip que deixava jugar i amb molt poca arribada. Tret d'alguna falta a favor aprop de l'àrea i un xut, no varen gaudir de més oportunitats. En canvi els de Rocafort van poder incrementar l'avantatge en alguna ocasió. La més clara, un xut creuat de Rovira que va sortir fregant el pal. No va ser fins al minut 59 que ho van aconseguir, quan Bori va rematar de cap una falta penjada a l'àrea rival. A partir d'aquí, el Racing només esperava el xiulet final que li donaria els tres punts.

La propera setmana el Racing Rocafort rep a casa al Vila-Rodona. L'equip de l'Alt Camp, tot i estar en "hores baixes", sempre és un conjunt "perillós" i molt batallador, prou que ho saben els de Rocafort. A partir d'aqui esperem que el Racing segueixi amb la seva filosofia d'anar "partit a partit" i sàpiga aprofitar l'avantatge de jugar altre cop a casa.

20 comentaris:

Jordi Ferré ha dit...

amics de Rocafort, seguint la vostra línia ens hem animat a crear el blog del nostre equip (El Pla), espero que el visiteu tal i com nosaltres seguim el vostre per estar atents de totes les novetats i fer caliu, us deixo l'enllaç:
http://ceelpladesantamaria.blogspot.com
Una abraçada i felicitats per la nova voctòria!!

Àlex tiqui taca ha dit...

Felicitats companys per la victoria, crec que s'estan fent les coses bé, s'ha de continuar aixi, tinguent clar quina és la nostra lliga, no fixant-nos en els demés equips i jugant partit rere partit sense mirar més enllà, només aixi disfrutareu vosaltres i fareu disfrutar a l'afició.
També vull felicitar als amics del Pla per haver creat el blog, espero que al vostre si es colen anònims no siguin tan "folloneros", "incendiaris" etc, etc, (sé que amb aixó m'exposo a que l'anònim o anònims m'escriguin quelcom no massa bonic, però tant me fot, em sabria greu si els comentaris "poc bonics" vinguessin de part de la plantilla del Racing.
I per últim em sap molt de greu però el dia del Vilarodona no podré ser-hi, en un principi, perque sóc a fora, espero que feu un gran partit i que demostreu que a les Forques sou un equipàs a on es veu que aneu tots a una.
També m'agradaria que es donés una bona rebuda al Tomy, s'ha de ser agraït amb la gent que ens ha donat tant i han estat un exemple dins i fora del camp.
PD.- Me n'oblidava, moltes felicitats per la crònica. Continueu així.

Oliver ha dit...

Felicidades por la victoria. La verdad es que es muy dificil sacar algo positivo de vuestro campo, más aún teniendo en cuenta que las medidas són, como mínimo, muuuy discutibles.

Anònim ha dit...

Molt bona crònica. Àlex... no pateixis que de moment no he insultat a ningú, únicament vaig mostrar discomformitat amb algun apunt de la crònica contra el Sarral. Ho dic perque sembla que no ho vau entendre així. Almenys m'ha servit per veure de quin peu calcen alguns...

Lluísfer ha dit...

Robi ets un crack.

Aquesta és l'aptitud que ens farà guanyar punts i disfrutar jugant, felicitats a tot l'equip i a continuar així.

ToNi_17 ha dit...

roviiiiii!!!!! falta magistral, gua esquerra i cap dins. si senyor! :P bona cronica nen!
a l'equip: nomes em fet que començar. ara a treballar i mes treballar, partit a partit i tot arrivara.
Alex, tu tranquil home, que em penso que el fan per tv3 i el podras veure. jajaja. aixo si, a de ser hd. xD
i anonim... mmm. no se ni que dir-te ja. no veus que molestes???joer, es que al final ja et fas cansino. saps que diuen??? que sino vols pols, no vagis a l'era. ja vec de quin peu calçen i no vull dir el meu nom, que si sou violents alguns diu... jo exactament calço un 42. tu dic per puntualitzar. i no et fagis mes pesadet home... jo que se, si t'aburreixes, mira al www.youtube.com, a vere si trobes algun video dels teletubis o algo... o sino entra a www.tontosqueseaburren.com ... o jo que se, sino fes-to mirar xato, pero calla ja.

Bueno, anims a tots i a sobretot sobretot sobretot: A TOPE contra el vila-rodona, aquests 3 punts no es poden escapar. força racing!!

P.D. Ànims moha expulsado!!! no passa res nen. d'aquestes coses no cal fer-si mala sang perque no si pot fer res, i al final n'acabes aprenent (una mica).

ToNi_17 ha dit...

per cert jordi, tu as currat el bloc del pla. ara i e entrat a treu-re el cap i si senyor, gran bloc.

Anònim ha dit...

Toni, com bé dius, si no pols no vagis a l'era. Jo continuaré opinant constructivament en aquest blog sobre els partits del meu equip... només faltaria home! Si et fa rabieta, no em llegeixis, ningú t'obliga. I si de cas, mentre jo miro els teletubbies tu mira't algo encara més educatiu, a veure si se't enganxa una mica d'educació. Diumenge molt bé nois!! 1...2...3... Racing!!

Arnau_4 ha dit...

Bon partit, bona actitud i serios defensivament = Porteria local a 0. Segui així. Ja vaig dir a l'entreno que crec que defensivament vam estar bé tots, des de la pressió dels delanters, el mig del camp i la defensa.

Evidentment, el Tommy tindrà una bona rebuda (i no ho dic ironicament). Una cosa no treu l'altra; tot i la gran rivalitat i "piques" que tenim amb el Vila-Rodona, tots els que som del Ràcing i els que vam compartir temporades amb el Tomàs (de company i entrenador) li hem d'estar agraïts. I personalment penso que va tenir una actitud bonissima pel club. Eke souu la poya!!!

Força Racing i Força Tommy!!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Bones a tots nois!!!Unes questions:

1. Lluis, és Rovi.
2. Felicitats pel partit del diumenge i a seguir així!!!Que aquest cap de setmana s'haurem de tornar a deixar la pell al camp.
3. En començo a estar cansat d'aquests "piques" usuaris que posen el nom-anònims, a veure si m'hauré de posar en plan "moderador". Anònim: jo accpeto correccions de qui SIGUI si m'he equivocat. Però per dir-les no cal que et posis com anònim home!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Anònim ha dit...

Només null que entenguis que únicament vaig intentar fer una crítica constructiva i que potser hauria d'haver posat el nom, però ara crec que no es convenient posar el nom ja que hi ha gent que ho ha tret de mare. Se que no són gent representativa de tot el conjunt, però crec que s'han sobrepassat en els seus comentaris.

Lluísfer ha dit...

Presento les meves disculpes al Sr. Robin Hood, jejeje. Rovi ha estat un lapsus.

Delegat_Racing ha dit...

Felicitats a tots pel partit, aixi anant partit a partit farem coses grans.
Rovi una cronica molt bona com totes les que fas, en els moments bons com en el dolents.
Ara toca el Vilarodona els hi hem ensenyar com les gastem els del Racing en el nostre fortí de les Forques.

Força Ràcing!!!!!!!!!!

Pepako ha dit...

Anònim, una pregunta, si no et sap greu:
Una critica constructiva és posar que "només ets tu el que veu que amb aquest equip no es va enlloc? "

T'ho pregunto amb tota la bona fe del món, de veritat, només vull que em contestis i em treguis del meu dubte, perque si és així no entenc on está la crítica constructiva...

Anònim ha dit...

Ja vaig dir que aquest comentari anònim, és l'únic que no vaig escriure jo. Ara diguem si trobes alguna crítica no constructiva més...
Salut pep

Arnau_4 ha dit...

Rovira, primer pensava que el Lluís havia escrit Robi de Robinho. Pero ara que ha dit Robin Hood, tb tens alguna semblança: quan et posen de lateral, "robes" el tiki-taka del mig del camp i ens el passes als "pobres" defenses... (anònim, sé que es una broma dolenta pero no et riguis de mi que ho faig amb bona voluntat).

El diumenge a tope Ràcing!

ToNi_17 ha dit...

aaaaaaaaaaaaahh, clar!! aquell no eres tu... clar clar!!!! perdona per la ignorancia de no saber diferenciar entre anònim i anònim. es que... no sabem on tenim el cap ostia.
posesis el nom...

Anònim ha dit...

toni_17.. potser no havia tingut en compte que hi podia haver algú com tu a que li costés seguir el fil d'una conversa... potser em vaig equivocar a no posar el nom al principi, i segurament llavors s'haguessin contestat els meus missatges amb una mica més d'educació i respecte (sense generalitzar, que encara hi ha gent educada en aquest club!).

Roger Ollé ha dit...

Això fa bastanta pena... En els blogs es pot opinar com a anònim, sota un pseudònim o amb el nom propi del que escriu. I també es pot fer crítica, sempre des del respecte. Crec que així com es diu que és molt fàcil opinar com a anònim, també és molt fàcil matxacar-lo pel fet de ser-ho. Aprofiteu aquest blog per parlar de futbol i dels colors que tots defenseu. Vinga xatos, que tot torni a la calma :D

Anònim ha dit...

Calma, calma..i avui a guanyar!