dimecres, 28 de setembre del 2011

El Racing comença amb mal peu la temporada

Jornada 1 del grup 25 de 4ª catalana

St. Jaume dels Domenys: 3
Racing Rocafort C.F.: 0

Alineació R.Rocafort: Moreno, Carles (Marc '69), Cata (Sergi '33), Lluis, Pere, David (pega '58), Roc, Arnauet (Jaume '45), Alex, Dani i Irakli.

Suplents: Jaume, Sergi, Pega, Marc i Calet.


El Racing va visitar aquest passat dissabte a l'equip de St. Jaume dels Domenys per disputar el primer partit de la temporada. L'equip local, vé de baixar de categoria i per tant, no era conegut per el conjunt de la Conca, però s'intuïa que de ben segur que s'enfrontarien a un bon equip.

Va començar el partit i de seguida el Racing va cedir la iniciativa al rival, esperant al seu costat de camp i intentant mantenir una bona posició sobre l'extens terreny de joc de l'equip local. El St. Jaume jugava, treia la pilota des del darrera passant per la mitja i aquesta la distribuïa a les bandes, on els seus extrems començaven a fer mal a la defensa rocafortina. En una bona centrada, el davanter la va fallar incomprensiblement per sort del Racing, però pocs minuts després el davanter es va redimir del seu error per marcar l'1 a 0 al rematar la passada del extrem a l'interior de l'àrea. El Racing havia de reaccionar. Va mostrar pinzellades de voler-ho fer en algunes de les poques oportunitats de les que va gaudir, però el marcador no es va moure i s'arribava al descans del partit.

Començava la segona part i el Racing havia de posar més intensitat si volia treure alguna cosa positiva de la visita a St. Jaume. Les ganes hi eren, però semblava que l'equip no estava del tot concentrat. Els locals seguien amb el seu joc, i els visitants seguien repetint els mateixos errors. Les línies estaven molt separades, no hi havia cohesió i deixaven entrar massa per les bandes, i ho van pagar car, quan l'extrem va treure una bona centrada que el davanter va rematar al fons de la xarxa. Era el 2 a 0 i les coses es complicaven bastant per poguer capgirar el marcador. D'aquí fins al final del partit, va ser un voler i no poder per part del Racing, que encara va rebre un últim gol a les acaballes del partit quan el davanter va culminar una bona jugada de contraatac i deixava el resultat definitiu de 3 a 0.

No passa res, és el primer partit i encara s'ha d'acabar de fer el "rodatge" i corregir alguns errors. La setmana que ve, estrena al Municipal de les Forques davant el Constantí, bon equip ja conegut pels homes de Calavera que de ben segur no posarà les coses gens fàcils.

3 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Ànims companys, el diumenge ho arreglarem, amb bon joc i intentarem també acabar amb bon resultat.

Carrileé_j19 ha dit...

Importa més el resultat que el joc. A per els tres punts com sigui!!!!Lluis, hem d'encomanar a la gent a fer servir el bloc!!!Ale fins divendres!!!!

Aficionat ha dit...

No passa res. Tambe tanieu baixes importants tot i que aqet any teniu una plantilla extensa. Sort i a lluitar que aixo es la identitat del Rocafort.