dimecres, 25 de gener del 2012

Per fi la balança del derbi es va decantar cap a Rocafort

Jornada 15 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 9
E.C.Sarral: 1

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep, Cata, Sergi, Marc (Toni '45), Pere, Valls, Roc, Carles (Auger '45), Alex (Dani '75) i Rovira (Irakli '45).


Es va haver d'esperar fins a la última jornada de la primera volta per poder gaudir del derbi comarcal que aquest passat diumenge van disputar Rocafort i Sarral al Municipal de les Forques. Els dos equips arribaven a l'equador de la competició amb dues cares ben oposades; els de casa, força regulars i ocupant el sisè lloc de la taula. En canvi els visitants, bastant mermats si ho comparem amb temporades anteriors, ocupant el penúltim lloc i havent pogut aconseguir només sis punts.

L'esfèrica començava a rodar a les 16:00h en una tarda assolellada i amb una bona temperatura. Tot i aquestes condicions favorables, no es va registrar tanta afluència de públic com en derbis anteriors. El Racing presentava la formació 4-3-3 típica que normalment utilitza al seu camp i ja avisar de seguida amb un primer xut de Rovira que no va anar entre els pals. El primer gol no tardaria en arribar, quan Carles es va anticipar molt bé al porter en una pilota centrada a l'àrea i rematava la pilota amb el cap al fons de la xarxa. No havia transcorregut gaire temps de partit, però ja s'apreciava qui era i seria el clar dominador. Abans de la única acció clara de perill del Sarral, el Rocafort encara va gaudir de dues oportunitats claríssimes que no va aprofitar i li hagués pogut sortir molt car. En un córner a favor del Sarral i després d'una sèrie de rebots, van aconseguir un penal per agafada del porter Calet al davanter, i Juank va fallar incrompensiblement enviant la pilota fora. A partir d'aquí, va començar el monòleg blanc i vermell. Falta aconseguida pel Rocafort, centrada a l'àrea que Roc remata a porteria amb un gran cop de cap. Era el 2 a 0, i els de casa en volien més. Van aconseguir un penal per mans clares del defensor dins de l'àrea que Sergi va transformar amb un bon llançament. Pocs minuts després, gran jugada d'Alex que removent-se per dins l'àrea, va treure un fort xut que va batre al porter per dalt. Era el 4 a 0 i ens trobavem a la mitja hora de partit. Jugades després i amb altre cop amb Alex com a protagonista, en un bon contraatac, cedeix la pilota a Rovira perquè es quedi sol davant del porter i marqui el cinquè amb un bon xut col·locat. Amb un marcador ja molt advers pel Sarral s'arribava al descans del partit.

Ja en la segona part, l'equip racinguista es va refrescar amb tres substitucions. S'havia d'intentar incrementar el resultat, però també era important el fet de no encaixar cap gol. A pocs minuts de l'inici del nou període, Pere va marcar el sisè de la tarda des dels voltants de l'àrea amb una gran "castanya" amb les que ja ens té acostumats. De cada vegada més, el resultat era més abultat per dos motius: pel bon joc desplegat pel Racing i per les facilitats que donaven els jugadors blaugranes. Deu minuts després de l'últim, Roc va marcar el setè amb un bon xut des de dins de l'àrea. Curiosament, altre cop deu minuts després, Alex girant-se molt bé dins de l'àrea, va aconseguir el 8 a 0 amb un fort xut. A partir d'aquí, va ser una llàstima no complir amb l'objectiu de mantenir la porteria a zero, quan en una acció embolicada dins de l'àrea racinguista, el davanter ho va aprofitar per posar la cama i marcar el gol de l'honor pel seu equip. Amb aquesta ocasió i dues més de llançaments de falta als voltants de l'àrea, es resumeix la part ofensiva del Sarral. Però encara va quedar temps perquè Roc pogués firmar el seu particular "hat-trick" amb una gran vaselina des de l'interior de l'àrea. Així s'acabava el partit, amb el marcador definitiu de 9 a 1.

Partit sense història des del punt de vista futbolístic, però que de ben segur que servirà com una gran injecció de moral i confiança per afrontar la segona volta per tal d'intentar millorar-ne els resultats. El proper diumenge, el Racing rep a les Forques al St. Jaume dels Domenys, equip que ocupa la tercera plaça de la classificació i que ja sap el que és guanyar al Rocafort, i a més, practicant un bon futbol.

6 comentaris:

ToNi_17 ha dit...

Per lo complicada que es preveia la cronica del partit ten as sortit mes que be cunyao. Aixo si, si et truquen de lsport, el mundo deportivo o marca, ja saps que tens contracte permanent aqui no??
Felicitats x la victoria equip, victoria dedicada especialment a la nostra aficio, que sho mereix xl suport q rebem tot lany i ja li tocava un alegria com aquesta. Perdoneu el retard!!
Aixo si, 3 punts que no serviran de molt sino continuem amb aquesta dinamica. Aixi que, a continuar aixi.
FORÇA RACING!!! I força mirandés!!! Jujujuji.

Maurici Segú ha dit...

L’amic Javier Clemente diria que més val perdre una vegada 9-1, que 9 vegades per 1-0… i en la vessant racional, li dono tota la raó,però sino passessin gestes com la del diumenge, el futbol no seria tan màgic i èpic, i no aixecaria tantes passions. Enhorabona per un resultat que crec que portavem treballant des de que se’ns va escapar aquell primer derbi a Sarral en el temps de descompte fa uns anys... Salut, endavant i Força Ràcing!!

Carrileé_j19 ha dit...

Merci cunyao i Mauri pels respectius comentaris!!!La veritat és que, almenys jo, i ni que fos contra un equip "patètic" que em va decebre profundament, em vaig treure un pes del damunt en aconseguir la victòria. L'única pega, haver encaixat un gol i no haver-ne fet 9 més!!!jajaja

Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Roc 10 ha dit...

Si nois.... ens ha costat lo nostre, pero al final ho hem fet ben fet!
Hem sembla que vam donar un exemple de serietat, d'equip competitiu i amb un bon "fairplay" (ja que en cap moment hi va haver menys preu cap al rival).
Felicitats a tots i a donar més guerra aquesta segona volta!

Anònim ha dit...

Felicitats nanus, una gran victòria, quan ho vaig sentir em vaig alegrar molt per tot l'equip i club, espero que tot segueixi igual de bé, algun dia ja em deixaré caure a entrenar que fins ara estava una mica tocat de l'esquena. Salut, sort i força racing, a seguir amb els 9 a 1nssssss

Anònim ha dit...

A si, sóc el Ramon de Les Piles que no he vist que ho posava com anònim,jeje
Quin follon això dels anònims