dimarts, 14 de febrer del 2012

Victòria molt treballada del Racing Rocafort davant els Pallaresos

Jornada 18 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 3
Pallaresos: 2

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep (Forel '75), Arnau, Sergi, Rovira, Cata (Pere '45), Lluís, Valls (Alex '45), Augé (Pega '70), Irakli i Roc.


El Racing Rocafort va rebre la visita dels Pallaressos aquest passat diumenge. El resultat era important, ja que l'equip descansa aquest proper cap de setmana (com tots) i la setmana següent, per això era interessant treure'n algun punt positiu per no "despenjar-se" en les properes dos jornades.

El partit va començar, aquest cop i a partir d'ara, a les 16:30, sota un gran sol i una bona temperatura tant pels jugadors com pels aficionats. El Racing presentava una mica de variant tàctica, posicionant-se amb un 4-1-3-2 sobre el terra de les Forques. De seguida, el Racing ja va pendre l'iniciativa en el joc, mentre que Els Pallaresos preferien tancar-se més en el seu camp. Amb un bon joc, treient la pilota jugada desde la línia defensiva i a partir d'allí jugant-la amb criteri, el Racing ja va disposar d'alguna ocasió. Però va ser sobre el quart d'hora de partit, quan en una bona jugada pujada des de la banda esquerra de l'atac racinguista, Rovira cedeix al centre perquè Lluís engalti la pilota tal com li venia i des de quasi casa seva, i marqués un autèntic golàs amb un "obús" que va tocar al travesser abans d'entrar. Últimament ens està "mal acostumant" aquest gran jugador a obsequiar-nos amb golassos, i aquest suposava el primer de la tarda. I el partit seguia, amb la mateixa tònica que fins llavors, amb un clar dominador que era el Racing, i amb un estranyament apagat equip visitant però que encara va gaudir d'alguna oportunitat. Gran jugada per la banda de Valls, que es va driblar fins a tres jugadors per assistir a Roc, però el gran porter de l'equip visitant va aturar el seu llançament. Poques jugades després, en una bona jugada de contraatac prolongada per la banda dreta de l'atac blanc i vermell, Augé va posar una centrada magnífica al cap de Roc que va batre al porter amb un sutil cop de cap. Aquest és l'exemple d'un altre jugador que està trencant les seves pròpies estadísitques, marcant més gols amb el cap que mai. Ja quedava poc per arribar al descans, i el partit anava realment bé i semblava més controlat que mai. Però Els Pallaresos amb poc en té prou, i en una falta lateral bastant allunyada de la porteria de Calet, van aconseguir reduïr distàncies en un llançament directe que no hauria d'haver entrat.

Ja a la segona part, el Racing tenia clar que havia de matar el partit com més aviat millor per assegurar-se els tres punts. Si és cert que Els Pallaresos van sortir amb més intensitat que al principi, i això es notava amb el joc del Racing que ja no es trobava tant còmode a l'hora de treure la pilota controlada des del darrere, però seguia sent molt superior. Va ser llavors quan va sortir la figura de l'àrbritre, el qual es va inventar un penal en xiular unes mans del defensa local que mai es van produïr i que molt difícilment va poguer veure per la posició en la que es trobava. Els Pallaresos van acceptar el regal de bon grat, com no, i no van desaprofitar l'ocasió per empatar el partit. Fins llavors, l'actuació arbritral havia sigut bastant nefasta. A partir d'aquí, encara va anar a pitjor. Semblava com si no volgués deixar que els locals poguessin guanyar aquell partit, pitant faltes constants que només veia ell i parant el joc cada dos per tres. Sort que Els Pallaresos no van poguer aprofitar cap de les ocasions, la gran majoria de les que van disposar a pilota parada. El Racing ja no era el de la primera part, el ritme de partit estava bastant trencat i la pilota no fluïa com al principi. Però el que era clar és que es volien endur els tres punts fós com fós. Així que Roc, va saber definir una de les vàries ocasions de les que va disposar l'equip de la Conca, quan en rebre una pilota servida des de la defensa i trobant-se molt escurat al lateral de l'àrea, va sorprendre al porter i a tots amb un xut amb paràbola que es va colar per tot l'escaire. Un altre autèntic golàs que deixava el definitiu 3 a 2 al marcador, i que ara sí, donava els tres punts als de casa.

Com ja haviem comentat, les properes dos jornades el Racing té descans. Que aprofiti per cargar les piles de cara al proper partit contra el Vila-Rodona, el qual es disputarà el proper dia 4 de març a les 16:30 al Municipal de les Forques. Un bon resultat en aquest partit és crucial per intentar recuperar l'avantatge que hagin pogut agafar els rivals en les jornades de descans i per seguir amb la mateixa bona línia tant de joc com de resultats.

4 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Rovi, ets un crack, bona crònica una vegada més, gràcies també pels elogis, però sembla ser que la sort m'està acompanyant.

Força Ràcing i a continuar així.

Auger ha dit...

Bona crònica i bon partit en línies generals. Ens va faltar rematar el partit per no haver de patir al final, però bé, l'important és seguir sumant de tres en tres. Ara a descansar i preparar bé la tornada a la competició.
Enhorabona a tots i que passeu un bon carnaval!

Carrileé_j19 ha dit...

Merci Lluis, però encara en vaig posar pocs d'elogis!!!jajaja A banda del golàs, felicitar a TOT l'equip per el bon partit que vam fer, i ni que quedin un parell de setmanes, començar a pensar amb el VilaRodona!Sí....un altre partit que serà "peleón", ja m'enteneu jejeje

Molts ànims a tots

Forza Racing

Roc_10 ha dit...

...Així que trenco estadistiques amb el cap! jeje!
bona cronica Rovira!

Felicitats a tot l'equip per tots aquets partits que anem treient a base de treball i sacrifici.
Esperem que poguem anar guanyant partit sese patir tant! ;-)

fins dema al camp!