dimarts, 9 d’octubre del 2012

Debut amb empat del Racing Rocafort en el primer partit de la temporada

Jornada 1 del grup 25 de 4ª catalana

Perafort:3
R. Rocafort: 3

Alineació R. Rocafort: Moha, Arnauet, Arnau, Sergi, Dani, Pere, Rovira, Sofian, Alex, Roc (Josep '70) i Irakli.


Després d'una llarga i completa pretemporada, va arribar l'hora del debut del Racing Rocafort en aquesta nova temporada 2012-2013. De rival el Perafort, equip ja conegut i dels pocs que la temporada passada guanyessin els sis punts disputats contra l'equip de la Conca, i que de ben segur que no posaria les coses gens fàcils.

La pilota començava a rodar a les 17:00h d'aquest passat dissabte a l'extens camp Municipal de Perafort sota la encara persistent calor d'aquest "estiuet". Els primers instants del partit van ser del Racing, en aconseguir un córner a favor en una arribada a l'àrea. Es va intentar una jugada d'estratègia que va sortir malament i que va propinar el primer i perillós contraatac de l'equip local, el qual Moha va acabar solventant amb una bona acció però en la que va acabar veient la primera targeta groga del partit. Seguien els minuts i el domini o si més no les ocasions, seguien sent del Perafort. El mig del camp del Racing no funcionava i l'equip estava descol·locat en general. Aquest fet va provocar el primer gol dels locals quan en una bona jugada de contraatac van habilitar al seu davanter perquè superés a Moha amb un bon xut creuat. A partir d' aquell moment, canvi total en la dinàmica del partit. Els jugadors racinguistes es van posar més tranquils i van començar a jugar la pilota amb més criteri per començar a generar les primeres arribades. Però va ser en una gran passada des de la defensa d'Arnau on va començar el primer gol del Racing, la qual va habilitar al bessó Roc a l'interior de l'àrea rival perquè superés al porter amb una gran vaselina. Gran gol i gran reacció de l'equip racinguista que no havia de minvar si es volia aixecar el partit. Així va ser i pocs minuts després arribava el segon del Racing en una bona jugada de contraatac liderada per Sofian, quan amb una gran passada habilitava a Roc que enduent-se molt bé la pilota, va batre al porter amb un gran xut amb la seva cama no habitual. Ja s'arribava al descans del partit i el Racing, de moment, havia aconseguit el més difícil que era remontar el resultat.

Ja a la segona part, mateixa tònica que en l' última mitja de la primera. El Racing dominava el partit i seguia generant ocasions, mentre que el rival seguia practicant el seu joc d' intentar sortir al contraatac. Aquest fet, feia que l'equip local estés més tancat al seu propi camp i que el Racing pogués avançar més les seves línies. Obrint bé les bandes es van generar bons espais que els extrems i en ocasions laterals van aprofitar molt bé. En una molt bona escapada per la banda d' un Alex molt actiu en tot el partit, bé i també amb una mica de fortuna, va centrar una pilota que es va acabar enverinant i es va escolar per tot l'escaire de la porteria. Un autèntic golàs que posava el marcador en 1 a 3. A partir d'aquí i en aquestes circumstàncies, potser sí que va decaure la intensitat de l'equip racinguista, i més tenint en compte l'escàs nombre de canvis dels que disposava l' entrenador Calavera. Sense fer res, el Perafort es va trobar amb un penal a favor després d'una planxa claríssima del defensa blanc i vermell. El davanter no perdona i redueix distàncies en el marcador en 2 a 3. Ja quedaven pocs instants per la finalització del partit quan el Racing va rebre l'injust empat. En una jugada enrebassada a l'interior de l'àrea racinguista que no va ser rebutjada amb contundència, va acabar amb la pilota morta a la frontal de l'àrea i on el petit extrem local va batre a Moha amb un xut ras molt ben col·locat.

Més que aconseguir un punt, el Racing en va perdre dos. Però no passa res, perquè és el primer partit i això tot just acaba de començar. Partit a partit, el pròxim serà aquest proper diumenge davant el St. Jaume dels Domenys, conjunt molt rocós defensivament i creatiu en atac, i que ja sap el que és guanyar al petit camp de les Forques.

4 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Impresionant Rovi, gran partit el teu de l'altre dia, i millor crònica, felicitats.

Tinc la mateixa sensació, crec que el resultat, tot i sumar un punt, sap a poc, després d'aconseguir la remontada i tindre una diferència de dos gols a set minuts del final.

Això ens ha de servir per no abaixar els braços fins que xiuli l'arbit el final.

M'agradaria felicitar a tots els jugadors, perquè crec que ho vau donar tot, i excepte questions puntuals, que s'haurien de corretgir, vam jugar un bon partit.

Ànims a tots i a pels tres punts de diumenge.

A tope i força Ràcing.

Delegat_Racing ha dit...

Bon partit i bona crònica!!!!!!
Força Ràcing!!!!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Merci Lluís, però m'hagués estimat més fer millor el partit que la crònica! jeje

Forza Racing

Arna ha dit...

Bona Rovi,
Sens dubte no en guanyem un, sinó que en perdem dos.
Crec que vam ser millors que el Perafort pero també crec que a la segona part, a part de dominar el joc, hauriem d'haver matat el partit no per 1-3, sinó per 1-5.

I amb això no vull dir que tinguem tota la culpa atacant, ja que defensivament, evidentment, hi van haver errors, pero personalment crec que era un partit per matar-lo.