dilluns, 29 d’octubre del 2012

El Racing encaixa la segona derrota consecutiva a casa seva

Jornada 4 del grup 25 de 4ª catalana

R. Rocafort: 1
Altafulla: 2

Alineació R. Rocafort: Calet, Carles (Arnauet '45), Sergi, Arnau, Dani, Pere, Lluis, Rovira (Roger Ollé '70), Alex, Sofian i Roc (Irakli '45).


El passat diumenge, el Racing Rocafort va rebre la visita de l'Altafulla sota l'ambient quasi gèlid que va venir d'un dia per l'altre. Després d'aconseguir la primera victòria de la temporada al camp del Sta. Oliva per 1 a 4, els de Rocafort esperaven poguer treure un bon resultat al seu propi camp.

El partit va començar puntualment a les 17:30, de moment, sota la mirada de molt pocs aficionats. Els dos equips es tanteigaven mútuament i no sorgia cap clar dominador del joc. Passaven els minuts, però sobre el quart d'hora de partit, els d' Altafulla es van avançar en el marcador. Va ser en una bona jugada trenada, en la que el seu lateral la va prolongar fins la línia de fons, va fer la passada interior i Calet va poguer salvar la primera ocasió, però no el rebot d'aquesta que el davanter va rematar sota pals. Altre cop i com vé passant en tots els partits, el Racing havia de superar un marcador advers. A partir d'aquí, tampoc va sorgir un clar dominador, però el joc va millorar per part dels dos conjunts i s'estava veient un partit bonic amb ocasions per les dues bandes. Llàstima d'un penal clar per mans del defensor favorable al Racing que no va ser assenyalat i que de ben segur, hagués posat les coses més fàcils per els de casa. Tot i això, cap dels dos equips va fer moure el marcador i s'arribava al final de la primera part.

Ja al segon període, el Racing va sortir amb les mateixes ganes i intensitat per intentar marcar com més aviat possible. Ben aviat ho varen aconseguir, quan Irakli va rebre una pilota des de la mitja i amb una ràpida mitja volta va sorprendre al porter amb un xut col·locat. Només s'havia complert la meitat de l'objectiu i encara quedava molt de temps per endavant. Es seguia veient un partit obert, amb anades i vingudes constants d'una porteria a l'altra. Els dos equips estaven molt igualats i generaven forçes ocasions. Però va ser l' Altafulla el que va tenir el premi a l'esforç, quan el migcentre es va inventar una jugada tot sol fins que va acabar superant a Calet. No s'ho esperaven pas els visitants que s'acabarien posant al davant del marcador, i van saber adormir el partit amb una jugada polèmica en la que el capità Sergi i el davanter implicat van acabar expulsats. Ja quedaven poquíssims minuts per la finalització del partit i el Racing no va poder evitar la segona derrota al Municipal de les Forques.

Aquesta mica de fortuna que fa falta perquè els de Rocafort acabin guanyant els partits arribarà, i més si segueixen demostrant el bon joc i les enormes ganes que estan posant des de l'inici de la lliga. El proper cap de setmana visiten el Creixell, equip remodelat de dalt a baix que torna a la competició després d'un any d'ausència.

1 comentari:

Lluísfer ha dit...

Rovi com sempre, un crack.