Creixell: 0
R. Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Calet, Carles, Arnau, Lluís, Dani, Pere, Rovira, Roger Ollé (Duch '70), Alex, Irakli (Arnauet '60) i Roc.

Aquest passat dissabte, el Racing Rocafort visitava al Creixell en el tercer desplaçament de la temporada. És un equip que va desaparèixer durant la temporada passada, i que ara ha tornat de nou combinant antics jugadors del club i varis jugadors del també ara desaparegut Baix Gaià.

El partit va començar a les 17:00h sobre el terreny de joc idoni que presenta aquesta població. L' equip rocafortí, va variar lleugerament la seva formació per tal d'intentar adaptar-se millor sobre el camp. La idea principal era sortir a tanteigar el rival, sense haver de realitzar una pressió excessiva però intentant tenir el control de la pilota. Els minuts passaven, i de moment la concentració del joc requeia sobre el mig del camp. Cap dels dos equips genarava gaire perill a la porteria contrària, però els dos demostraven l'intenció de voler jugar l'esfèrica. Per part dels locals, van tenir una bona ocasió quan el seu extrem, arribant a la línia de fons, centrava la pilota que per sort racinguista, no va arribar a rematar ningú. En línies generals, per ocasions i per joc, el Racing va tenir un paper més protagonista, però tampoc va estar encertat de cara a porteria. S' arribava al descans d'un partit tranquil, molt i potser massa, per els porters d'ambdós conjunts.

Ja a la segona part, els de Rocafort havien de posar un plus més si volien pendre els tres punts cap a casa. La tònica del partit seguia sent la mateixa, però amb una intensitat menor i potser amb un joc més desorganitzat per part dels dos equips. No va ser fins a la meitat del període que Roc va poguer obrir la llauna. Després de rebre una bona pilota servida des de la defensa, va aprofitar la indecisió entre el defensa i el porter rival per superar aquest últim amb una gran vaselina que va entrar "plorant". Gran injecció de moral per l'equip de la Conca que sabia que havia de mantindre l'avantatge de la manera que fos. Ben al contrari li va passar al Creixell, el qual va aparcar les seves bones maneres fins aleshores i es va deixar endur pel nerviosisme. Fins i tot el seu capità va acabar expulsat en protagonitzar dues accions mereixedores de sanció, primer en deixar anar el peu al porter Calet i més tard, per propinar una patada a Dani des del terra. Ja quedava poc per a la finalització del partit, i el clima que es va crear encara va afavorir més els interessos racinguistes, ja que els minuts restants van passar volant i es confirmava la segona victòria del Racing en aquesta temporada.

De moment, l'equip està responent millor als partits jugats a fora de casa, on encara no ha conegut la derrota, i particularment, en aquest darrer, va aconseguir mantenir la porteria a 0. De moment, té l'assignatura pendent d'aconseguir una victòria a casa i aquest diumenge en té una nova oportunitat davant l'Arboç.