dimarts, 13 de novembre de 2012

El Racing no aixeca cap a les Forques

Jornada 6 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 2
Arboç: 3

Alineació R.Rocafort: Moha, Carles, Arnau, Sergi, Dani, Sofian, Roger Ollé (Cata '70), Rovira, Alex, Arnauet (Lluís '60) i Irakli (Josep '45).


Aquest passat diumenge, el Racing Rocafort tenia una nova oportunitat d'estrenar-se puntuant davant la seva afició contra L'Arboç, equip que tot i ocupar la part baixa de la classificació, sempre ha posat les coses molt difícils als homes de Calavera en temporades anteriors.

Doncs bé, l'esfèrica començava a rodar al Municipal de les Forques a les 16:00h. El terreny de joc, tot i les seves limitacions, estava en perfectes condicions per poder gaudir d'un bon partit de futbol, tot i la minsa afluència de públic fins aleshores. Durant els primers minuts, ja es va poder apreciar el joc que desplegaria l'equip visitant, llençant pilotes sense solta ni volta a l'espiguat davanter i poca cosa més. El Racing hauria d'haver aprofitat millor aquesta circumstància, però tot i intentar jugar la pilota, el joc no fluïa amb gaire rapidesa. La pilota es concentrava majoritàriament al mig del camp i no s'acavaben de concretar les ocasions de gol. A meitats de la primera part, va venir la primera i única ocasió clara de gol de l'Arboç, en una pilota despenjada pel davanter que va ser rematada fins a tres vegades a la porteria racinguista i que entre Moha i la defensa van salvar pel pèls. Pocs instants després, com si el Racing s'hagués despertat de cop, va venir el primer gol de la tarda quan Arnauet va aprofitar una bona centrada des de la banda per afusellar el porter a boca de canó. El Racing ja guanyava, però no acavaba de convèncer tot i ser i/o semblar un partit força tranquil i seguint la mateixa tònica, es va arribar al descans.

Ja a la segona part, semblava que el Racing estés disposat a reduïr distàncies, ja que va sortir a totes i va gaudir d'un parell d'oportunitats. Però va ser L' Arboç el que va fer canviar la dinàmica del partit en pocs minuts, o potser va ser el Racing el que va posar les coses massa fàcils. Després d'una bona jugada del davanter visitant, una pilota recuperada que hauria d'haver esta rebutjada amb més contundència, va caure als peus de l'extrem que va superar a Moha amb un fort xut creuat. L' Arboç ja havia empatat el partit i el Racing havia de reaccionar immediatament si no volia més complicacions. Lluny d'això, pocs minuts després, els visitants aconseguien una falta directa a la frontal de l'àrea racinguista, la qual el davanter va definir amb un bon xut per sobre la barrera. Els de Rocafort no es creien el que estava passant i per més inri encara, moments després L' Arboç marcava el tercer amb una bona paret efectuada a l'interior de l'àrea del Racing que el davanter va definir amb un fort xut creuat que es va colar per tot l'escaire. Quedaven uns vint minuts i el partit s'havia capgirat de tal manera, que ja resultava molt difícil de remuntar. Es va veure la llum quan pocs minuts després de rebre l'últim gol, Sergi, ja en posicions ofensives, rematava amb el cap una gran centrada d'Alex i superava al porter per dalt marcant un gran gol. A partir d'aquí, el Racing es va volcar a l'atac per intentar, almenys, empatar el partit. Quasi bé que L'Arboç ja no es movia del seu propi camp i les oportunitats per marcar van ser vàries, però és el que passa quan despertes tard i et vé el temps al damunt. Fins a la conclusió del partit, el marcador no va canviar de posició i L' Arboç aconseguia la primera victòria de la temporada, i el Racing, la tercera derrota consecutiva al seu camp.

Les últimes dues derrotes encaixades a casa van ser immerescudes, després d'haver realitzat grans partits respectivament. Aquesta última, tenia més motius de pes per no ser-ho. La nota més negativa a part de la derrota, va ser la lesió del lateral Dani en la última jugada del partit, produint-se un esguinç al turmell que el tindrà apartat un temps. Des d'aquí ànims per ell perquè es recuperi aviat, i per tots els jugadors, els quals la setmana que vé visiten al Morell.