Empat amb gust a molt poc davant el Vila-Rodona

Jornada 8 del grup 25 de 4ª catalana

R. Rocafort: 2
Vila-Rodona: 2

Alineació R.Rocafort: Moha, Carles, Moha, Arnau (Irakli '60), Rovira, Pere, Arnauet (Roger Miró '65), Sofian, Alex, Roc (Duch '75) i Sergi.

Aquest passat diumenge, s'havia de disputar un del partits més significatius de la jornada, on s'enfrentarien el Racing Rocafort i el Vila-Rodona. Aquest "derbi" intercomarcal venia condiconat per la gran necessitat de l'equip local de començar a puntuar al seu camp i per un rival que arribava en estat de gràcia ocupant el cinquè lloc de la classificació.

El partit va començar a les 16:00h, sota un dels ambients més freds viscuts aquesta temporada a les Forques i revolucionat, molt revolucionat. El Racing va sortir enxufadíssim des del primer instant, mentre que els de Vila-Rodona semblaven com si encara s'estiguessin cordant les botes. Tant va ser, que ben aviat Roc va marcar el primer gol de la tarda, quan regirant-se molt bé pels voltants de l'àrea, va trobar espai per superar el porter amb un potent xut col·locat a la base del pal. El partit no hagués pogut començar millor, i va durar una bona estona que semblava que només hi hagués un equip sobre el terreny de joc. Durant aquest període, el Racing va gaudir de bones oportunitats, la més clara amb un xut de Sofian que es va estevallar contra el pal. Però és el que té un equip com el Vila-Rodona, que amb molt poc en té prou per generar perill. Aleshores, es va produïr una falta a la frontal de l'àrea racinguista, la qual en primera instància va ser aturada molt bé per Moha, però que no va poder fer res en el rebot d'aquesta quan va ser rematada a boca de canó. El partit estava igualat en el marcador, però no reflexava el que s'estava veient sobre el camp, amb un Racing molt actiu, amb ganes de jugar la pilota i creant ocasions, i amb un Vila-Rodona molt apàtic que només buscava treure's l'esfèrica del damunt. Amb tot això, s'arribava al descans del partit amb el marcadaor momentani de 1-1.

Ja durant els primers minuts de la segona part, s'intuïa que la tònica del partit seguiria sent la mateixa, i amb el Racing decidit a incrementar el marcador com més aviat millor. Van gaudir d'ocasions clares ben aviat per fer-ho, però el gol es va fer esperar una estona més. Va ser en un servei de falta executat vora el mig del camp, on Sergi va centrar a la pilota a l'interior de l'àrea del Vila-Rodona i Sofian la va rematar amb el cap anticipant-se molt bé, i posant així el 2 a 1. La nota positiva del partit la va protagonitzar Roger Miró, petit gran migcampista que tornava després d'un munt de temps d'ausència per lesió. Ja quedaven pocs minuts per al final, el Racing tenia el partit controlat i ja acariciava els tres punts. Però es repeteix l'història de pagar massa cars els errors puntuals que es cometen. En una sacada de banda als voltants de l'àrea racinguista, es produeixen dos erros de marcatge seguits i el davanter aprofita per superar a Moha amb un bon xut creuat. Quedaven ja pocs instants i no hi va haver temps per a la reacció de l'equip local, que veia com s'escapaven dos punts en el últim suspir.

En aquest cas, l'empat no va ser el resultat més just si es té en compte el paper realitzat per cada equip. El Racing va mereixer molt més, però és el que passa quan perdones massa. La propera setmana, partit importantíssim altre cop a les Forques davant la Pobla de Mafumet.