dilluns, 17 de desembre del 2012

Tot i fer un bon partit, el Racing va encaixar una nova derrota davant el Vallmoll

Jornada 10 del grup 25 de 4ª catalana

Vallmoll: 2
R.Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Moha, Arnau, Sergi, Moha (Cata '75), Rovira, Lluís, Roger Ollé (Irakli '70), Pere, Sofian, Roger Miró i Alex.

Després del llarg pont i de la jornada de descans de la setmana passada, i, de lúltim empat aconseguit a casa davant la Pobla de Mafumet, el Racing Rocafort tornava a la disputa de partits, aquest cop, al camp del Vallmoll.

El partit es va disputar aquest passat diumenge i començava a les 16:00h sota un temps més que favorable per l'època en la que estem. En els primers instants, quan els equips encara no estaven ni posats en el joc, el central Moha serveix una pilota llarga a Alex que el planta sol davant el porter, però que no va estar encertat en la definició. Primera gran oportunitat desperdiciada pel Racing per posar-se davant en el marcador. Pocs minuts després, quasi bé que es va produïr la mateixa jugada però aquest cop a favor del Vallmoll, amb la diferència que el seu davanter va acabar definint en la segona rematada que va fer, després que Moha li aturés la primera. Quedava molt de temps encara i era el moment de posar-se tranquils i començar a jugar millor i amb més criteri. Mentre que el Vallmoll es limitava a llençar les pilotes sobre el seu corpulent davanter, el Racing intentava anar construïnt des del darrera, fet que li va permetre generar, almenys, dues ocasions claríssimes de gol, però que seguint la "maledicció", no van acabar al fons de la xarxa. S' arribava al descans d'un partit que es preveia llarg per al Racing, ja que des del gol, el Vallmoll es va dedicar a trencar el ritme de l'encontre amb pèrdues excessives de temps, que l'àrbitre mai va sancionar.

Ja a la segona part, el Racing havia de sortir a totes si volia capgirar la dinàmica del partit i posar la por als jugadors del Vallmoll. Però potser aquesta por es va posar a dins de l'àrbitre, el qual es va inventar una falta inexistent a la frontal de l'àrea racinguista. L'especialista del Valmoll en aquest tipus de jugades no va fallar, i posava el 2 a 0 al marcador. Els homes de Calavera van quedar tocats després del gol, però no es van donar per vençuts encara i volien anar a per el partit. En una gran jugada iniciada per Rovira des del seu camp i amb Roger M. i Pere com a còmplices, amb una sèrie de combinacions van plantar al lateral blanc i vermell davant el porter i el qual no va perdonar en la definició. El Racing retallava distàncies i estava llençat a empatar el partit, però ja quedaven pocs minuts. Mantenien tancat a l'equip local al seu propi camp i hi van haver un seguit d'ocasions, però les presses no són bones. S'arribava al final del partit amb el marcador definitiu de 2 a 1 a favor del Vallmoll, però amb l'amarga sensació, altre cop, que l'equip de la Conca havia fet molts més mèrits que el seu rival per endur-se els tres punts.

La propera setmana, el Racing rep a les Forques al Constantí, en el que serà l'últim partit de l'any. Ja toca regalar una victòria a la gran afició en la seva pròpia casa futbolística. S'ho mereixen.