Treballada, necessària i obligada victòria del Racing davant el Constantí

Jornada 11 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 5
Constantí: 2

Alineació R.Rocafort: Calet, Carles (Dani '60), Arnau (Marcel '65), Moha (Cata '45), Rovira, Lluís, Pere (Arnauet '75), Roger Miró, Alex, Roc (Duch '45) i Sergi.

L'últim partit de l'any 2012 a les Forques, va ser disputat pel Racing Rocafort contra el Constantí. Cap dels dos conjunts es presentava en el seu millor moment, però els de casa tenien sí o sí, i per diversos motius, l'obligació d'emportar-se els tres punts.

El partit ja havia començat i quasi bé que els equips no s'havien ni col·locat sobre el terreny de joc, que el capità Sergi va encetar la llauna. Va rebre una pilota des de la defensa que el va deixar sol davant el porter i va definir perfectament. Ara sí que ja havien passat uns quants minuts, i si fins aleshores potser no s'havia pogut avaluar, el clar dominador del joc era el Racing. Abans de marcar el segon, va desaprofitar unes quantes ocasions encara, però aquest cop sí, Roc va marcar després d'una bona passada de Sergi. Pocs minuts després marcaria el que faltava del trident de l'atac racinguista. Alex es va inventar una bona jugada que va acabar definint amb un bon xut creuat. Ja en temps de descompte, el Constantí va saber aprofitar una errada de la defensa local per escurçar les distàncies a 3 a 1, tot i no crear quasi gens de perill durant tot el perióde.

Ja a la segona part, el Racing volia matar el partit com més aviat millor, per no tenir les sorpreses d'altres partits. I ben aviat ho va demostrar. En una pilota penjada a l'àrea rival, altre cop Sergi, va marcar de cap aprofitant la mala sortida del porter. La dinàmica del partit seguia sent la mateixa, amb el Racing com a dominador contra un rival poc creatiu, però que potser estava mostrant una mica més d'intensitat. Això els hi va permetre gaudir d'alguna internada a l'àrea local, i pocs minuts després, l'àrbritre senyalava penal a favor seu per mans del defensor. El davanter no va perdonar i reduïa diferències a 4 a 2. Aleshores es va produïr el debut de l'últim fitxatge racinguista al "mercat d'hivern", el montblanquí Marcel Folch, el qual va completar els seus primers minuts demostrant ja la seva qualitat. La cirereta del pastís la va tornar a posar Alex, després de rebre una bona passada a l'interior de l'àrea rival i que no va perdonar superant el porter amb un fort xut. Encara quedaven uns vint minuts de partit però la tònica no va canviar i el marcador tampoc. El Racing es va limitar a deixar passar el temps i així obtenir, la primera victòria de la temporada a les Forques.

En el proper partit, el Racing visita al líder de la classificació al seu camp, el St. Pere i St. Pau. Era un conjunt invicte des de l'inici de la temporada, però la seva ratxa es va truncar des de fa dos jornades, en les quals ha encadenat dues derrotes. El Racing ha d'intentar aprofitar aquest moment i donar la campanada en un camp que visiten per primera vegada.