El Racing regala un empat al Sant Salvador

Jornada 13 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 3
St.Salvador: 3

Alineació R.Rocafort: Calet, Carles (Josep '70), Arnau, Sergi, Rovira, Moha, Roger Miró, Pere (Cata '60), Alex, Roc i Marcel.

Després de la derrota de la setmana passada al camp del ja ex-líder St.Pere i St. Pau, el Racing Rocafort afrontava el darrer partit de la primera volta contra el St.Salvador, conjunt ja conegut però amb res a veure amb l'equip de fa dues temporades.

El partit es va disputar aquest passat diumenge al Municipal de les Forques, començant a les 16:00h sota un ambient menys fred del que en principi s'esperava. Quasi bé es podria dir, que el Racing tenia l'obligació de guanyar, i aquesta pressió es va notar en l'inici del partit. L'equip local dominava amb claredat al seu rival, juguaven molt bé la pilota i la major part del temps es passava en el camp contrari. Ja començaven a generar ocasions de perill que de moment no entraven, però de ben segur que el gol no tardaria en arribar. Va ser, segurament, en la jugada menys clara que va tenir el Racing, però Arnau va rematar un córner i el rebot després de tocar en un defensa, va acabar al fons de la xarxa. D'una manera o altra, el Racing s'havia posat per davant en el marcador. Continuava el clar domini local, però ja a les acaballes del primer període, el St.Salvador va disposar d'una falta llunyana, en principi sense perill, però el xut directe es va acabar colant a la porteria de Calet, el qual va ser descol·locat per l'acumulació de gent a l'interior de l'àrea.

Ja a la segona part, i com en molts altres partits, el Racing havia de superar un marcador que mai s'hauria d'haver produït, si es tenen en compte els mèrits obtinguts per cada equip. I per posar-ho més difícil encara, a pocs minuts de l'inici, el petit extrem es va passejar per tota la banda fins arribar a la línia de fons, i la passada de la mort no va ser desparofitada pel seu davanter. El Racing havia de reaccionar i ho va fer, potser no de la millor manera, però va tornar a empatar el partit. En una jugada embolicada dins l'àrea rival, el defensa va acabar tocant la pilota i, altre cop, es marcaven un gol a propia porta. Els següents minuts van ser els més descarats de l'equip local, el qual va generar un munt d'ocasions clares i contínues per adelantar-se en el marcador, però la falta d'efectivitat d'aquest conjunt comença a ser preocupant. Aquest fet, juntament amb les llacunes defensives que pateix l'equip en determinats moments del partit, van propiciar que el St.Salvador es tornés a adelantar en el marcador en una jugada quasi calcada a la del segon gol. Encara quedava temps, i el Racing va poder empatar mitjançant Roc, el qual va marcar un golàs en una centrada xut que es va colar per tot l'escaire. Després del gol, encara quedava temps, i van tornar a ser molt nombroses les ocasions del conjunt de la Conca, però que no serveixen de res si no acaben al fons de la xarxa.

Dos punts més regalats a les Forques entre molts d'altres. Ja fa una sèrie de partits que l'equip porta una dinàmica força negativa en quant a resultats, tot i practicar un futbol digne de categories superiors. Però el que importa són els números, i fent balanç d'aquesta primera volta, no han estat gaire positius. La propera setmana, el Racing inicia aquesta segona part de la competició enfrentant-se a casa contra l´últim classificat, el Perafort.