dimecres, 30 de gener del 2013

El Racing va salvar alguna cosa més que tres punts a les acaballes del partit

Jornada 14 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 3
Perafort: 2

Alineació R.Rocafort: Moha, Carles (Josep '60), Lluís (Arnau '65), Sergi, Dani, Moha, Roger Miró (Alex '20), Pere (Arnauet '70), Rovira, Roc i Marcel.


Aquest passat diumenge, l'esfèrica començava a rodar a les Forques a les 16:30h, mitja hora més tard de l'habitual i en el que significava el primer partit de la segona volta.

Era un partit idoni per començar de nou, amb les il·lusions renovades i amb ganes de millorar la "defectuosa" primera volta. Durant els primers minuts del partit no ho semblava pas que fos aquesta la intenció, ja que el Racing no estava gens posat en el partit, però tot i això, encara n'era el dominador. En una bona internada de Roc a l'interior de l'àrea, va suposar el primer gol de la tarda, en marcar amb un bon xut creuat. Semblava que aquí cambiaria la dinàmica en el joc del Racing, però la falta de concentració i d'intensitat era evident, ja que es varen crear una sèrie d'ocasions que es van passejar per la línia de la porteria rival sense ser aprofitades. Per sort, un inofensiu Perafort no ho va saber aprofitar, i quasi bé que no va inquietar la porteria defensada per Moha durant aquesta primera part.

Ja a la segona, la truita es va girar momentàneament. El Perafort va igualar el marcador en l'execució d'una falta directa llençada magistralment. El Racing seguia amb el seu joc imprecís i descontrolat, i amb un nerviosisme defensiu que va provocar que el rival aconseguís una altra falta a la frontal, i altre cop, l'esfèrica va acabar al fons de la xarxa. Els de Perafort havien capgirat el marcador i quasi bé que n'hi s'ho creien, però el Racing encara menys. Tot i això, i tirant més d'empenta que no pas de bon futbol, el Racing va aconseguir empatar el partit, quan Moha va rematar anticipant-se molt bé al porter, una sacada de banda penjada a l'interior de l'àrea. Encara quedava prou temps per endur-se la victòria i salvar alguna cosa més que els tres punts. El Perafort seguia sense generar gaire perill i el Racing va apretar una mica més, rebent finalemnt, la recompensa del gol. Altre cop, en una sacada de banda i amb Moha altre cop com a protagonista, però aquest cop amb el cap, va fer pujar el definitu 3 a 2 al marcador.

Almenys en aquest partit, sembla que la dinàmica racinguista va cambiar. Tot i fer un dels partits menys brillants dels disputats fins ara, es va acabar enduent els tres punts, i al final, això és el que compta. La propera setmana, tenen un difícil compromís al camp del St. Jaume dels Domenys, equip que el conjunt de la Conca encara no ha aconseguit superar mai. A veure si poden donar la campanada.