dilluns, 19 de novembre del 2012

Primera derrota del Racing Rocafort a domicili

Jornada 7 del grup 25 de 4ª catalana

Morell: 3
R.Rocafort: 0

Alineació R.Rocafort: Moha, Carles, Arnau, Cata (Sofian '45), Rovira, Lluís, Pere, Roger Ollé (Arnauet '60), Alex (Duch '70), Roc i Sergi.


El passat diumenge, el Racing Rocafort va visitar al Morell per disputar el partit corresponent a la setena jornada de lliga. Aquest equip disposa d'unes magnífiques instal·lacions i d'un bon terreny de joc amb gespa artificial, característiques que últimament semblaven que li anessin com anell al dit a l'equip de la Conca, ja que a domicili, encara no coneixia la derrota.

El partit va començar amb la disposició típica dels homes blanc i vermells quan disputen partits fora de casa. La modificació més significativa va ser la d'incorporar d'inici el capità Sergi com a home més ofensiu. Es tractava d'aguantar la posició i anar veient com es movia el rival. El Morell demostrava un bon tracte de la pilota, treient-la controlada des del darrera i jugant amb totes les línies. El Racing, potser una mica més ofuscat, intentava fer el mateix joc, el qual ha demostrat que sap fer en partits anteriors, però la fluïdesa de la pilota no era la correcta. El Morell portava la batuta del joc i començava a crear les primeres ocasions, sempre, amb el seu petit davanter com a protagonista. El Racing, tot i no fer un joc tant vistós, també va gaudir d'alguna oportunitat, però donava les gràcies de poder arribar al descans del partit amb la porteria a zero.

Ja a la segona part, els primers minuts van ser dels visitants. L'entrada de Sofian va donar un aire més ofensiu, però que per desgràcia es va truncar ben aviat quan el Morell va marcar el primer gol de la tarda. En una sacada de porta de Moha una mica defectuosa, la pilota va anar a parar als peus del davanter local, el qual amb un fort xut va aprofitar la descol·locacó del porter racinguista per superar-lo. Encara quedava molt de temps de partit, i el Racing sabia que havia d'apretar ja si volia creure en la remontada. Als següents minuts així va ser, van tenir ocasions de falta, de córner,... però va ser el Morell el que mig va matar el partit quan altre cop, el petit davanter, va rebre una bona passada interior i superava a Moha amb un bon xut col·locat. A partir d'aquí els nervis ja començaven a notar-se en l'equip racinguista, el qual ja no faria res més de bo. Lluís va acabar expulsat i l'equip rebia el tercer en un gran contraatac portat a terme pels tres puntes locals, definit altre cop, pel mateix davanter que firmava un "hat-trick".

Aquest cop, pocs mèrits va fer l'equip de la Conca per treure alguna cosa positiva d'aquest partit. La propera setmana, toca guanyar sí o sí a casa davant el Vila-Rodona, ja no perquè es tracti d'un rival especial pels de Rocafort, sinó per la necessitat i obligació de guanyar els primers punts a les Forques.