Inoportú i inesperat empat al camp de l'Arboç

Jornada 19 del grup 25 de 4ª catalana

Arboç: 2
R.Rocafort: 2

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep, Arnau, Moha, Dani, Lluís, Roger Ollé (Pere '60), Alex, Roc, Irakli i Marcel (Arnauet '70).

Aquest passat dissabte, el Racing es va desplaçar al sempre complicat camp de l'Arboç. Els locals gaudien d'un bon estat de forma i la seva posició en la classificació, a només dos punts del conjunt de la Conca, demostraven la línia ascendent d'aquest equip des de que varen aconseguir la primera victòria, precisament, al Municipal de les Forques en el partit de la primera volta.

El partit va començar a les 16:30h i amb el Racing posicionat sobre el terreny de joc amb un 4-4-2. Durant els primers deu minuts van sortir molt concentrats i amb ganes d'atacar, fins i tot van poder marcar el primer en un remat al travesser d'Alex, després d'engaltar la pilota amb un fort xut. Aquesta va ser l'opció més clara, ja que s'estancaven en els metres finals. L'Arboç es defensava com podia, esperant poder sortir a la contra. I així va ser. Amb només una pilota llarga i dos tocs, van montar un contraatac que el davanter va definir molt bé amb un xut ajustat al pal, i marcava el primer per el seu equip. Tot i això, en els minuts posteriors, el Racing seguia sent el que portava la batuta del partit i seguia buscant el gol amb un bon toc de la pilota. Però es notava que els nervis per el gol encaixat s'havien apoderat dels jugadors, els quals no van ser capaços de reduïr distàncies fins al descans del partit.

Ja a la segona part, durant els minuts inicials la dinàmica seguia sent la mateixa. El Racing controlava el joc del partit, però pecava de precípitació en la seva realització i sobretot, en la seva definició. Però a base d'insistència la recompensa de l'empat va arribar, quan en un córner a favor racinguista i després d'una sèrie de rebots, va ser Pere el que se'n va beneficiar i va batre al porter amb un bon xut, aconseguint l'empat i el seu primer gol amb la samarreta del Ràcing. Havia costat encetar la llauna i s'havia d'aconseguir el segon gol fós com fós. Per això va caure com un jerro d'aigua freda l'autogol d'Arnau en defensar una falta penjada a la seva àrea. Molt mala fortuna però s'havia de pensar en positiu tot i el poc temps que qeudava. El Racing va apretar les dents i va gaudir d'oportunitats, però va ser en una falta lateral on va aconseguir l'empat. Dani la va centrar a l'àrea rival, i després d'un parell de pugnes, la pilota va caure als peus d'Alex que no va perdonar davant el porter, reafirmant encara més el gran moment per el que passa aquest incansable jugador. No hi va haver temps per més i el Racing marxava amb la sensació d'haver perdut dos punts, tot i incrementar la gran ratxa de partits sense conèixer la derrota.

La propera setmana, el Racing rep al Morell a les Forques. El conjunt visitant ocupa actualment la segona posició en la taula i es tracta d'un molt bon equip que de ben segur que no posarà les coses gens fàcils.