Jornada 18 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 2
Creixell: 0

Alineació R.Rocafort: Moha, Carles (Josep '60), Arnau, Sergi, Dani, Moha, Lluís, Arnauet (Roger Ollé '70), Alex, Irakli (Marcel '75) i Roc.

Després de dues jornades d'àusència, tornen les cròniques racinguistes de bona gana, ja que l'equip està realitzant un molt bon inici d'aquesta segona volta. Des de la llàstima de l'empat contra el Sta.Oliva de fa dues setmanes, des de la importantíssima victòria aconseguida al camp de l'Altafulla en la jornada anterior i fins l'aconseguida en la jornada actual, han portat al Racing a encadenar una sèrie de set partits sense conèixer la derrota.

Va ser aquest passat diumenge que es va disputar al Municipal de les Forques, el partit que enfrontaria al equip de casa, el Racing, contra el Creixell. El conjunt visitant no arribava potser en el seu millor moment, però sempre es tracta d'un equip que acostuma a posar les coses molt difícils. El partit va començar a dos quarts de cinc de la tarda, sota un ambient solejat i amb la gran afició racinguista ja albergada per començar a animar als seus. Durant els primers minuts, el partit encara no era de ningú, els equips no especulaven gaire i no hi havia circulació de la pilota. Tot i el descontrol general, el Creixell va treure una oportunitat amb una passada a l'interior de l'àrea, on l'un contra un davant Moha, va ser solventat molt bé per aquest. De fet, va ser a partir d'aquí quan el Racing va començar a jugar amb més criteri i tranquilitat. Fruit d'això, van començar a venir les primeres aproximacions a la porteria contrària. En una bona jugada de Roc, des de la banda esquerra, centra la pilota perquè al segon pal, entri Alex com una bala i faci pujar l' 1 a 0 al marcador. D'aquí fins al descans, clar domini racinguista, que tot i gaudir de més oprtunitats, no va poder ampliar l'avantatge respecte el seu rival.

Ja a la segona part, la dinàmica del partit seguia ben bé igual. El Racing, molt concentrat en el joc, matenia a ratlla al seu rival, tot i que aquest tampoc generava, ni va generar, massa perill de cara a la porteria defensada per Moha. Però els de la Conca saben que l'avantatge d'un gol és poca i que qualsevol petit error et pot fer perdre punts. Havien de marcar el segon com fós. Ja ho provava la davantera blanc i vermella, amb molt bones accions d'Irakli i una pilota enviada al travesser per Roc. Però va ser altre cop l'incombustible Alex el que per fi ho va aconseguir. Va aprofitar molt bé el rebot posterior de l'un contra un d'Irakli contra el porter per acabar marcant un golàs...amb el genoll! Ara sí que el partit estava sentenciat, i a escassos minuts del final ja es podien assaborir els tres punts que s'acabarien quedant a les Forques.

En definitiva, un molt bon partit el realitzat pels homes de Calavera, ja sigui per tota la concentració demostrada, per haber sapigut aguantar el resultat tants minuts, o simplement, per acabar amb la porteria a zero. Una molt bona línia que s'ha de continuar prolongant almenys fins el proper partit, en el qual el Racing visitarà el sempre complicat camp de l'Arboç.