dimarts, 19 de març del 2013

Una mala primera part va condemnar a l'equip rocafortí

Jornada 20 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 3
Morell: 4

Alineació R.Rocafort: Moha, Josep, Arnau, Lluís, Dani, Pere, Roger Ollé (Rovira '70), Roc, Alex, Arnauet i Irakli.


Aquest passat diumenge, el Racing Rocafort va rebre la visita d'un dels equips més en forma de la competició, el Morell, el qual ocupa la tercera plaça en la classificació. Els homes de Calavera esperaven poder donar la campanada i ampliar encara més la ratxa de partits sense conèixer la derrota.

El partit va començar a les cinc de la tarda, i en els primers minuts, la pilota anava d'un costat a l'altre sense cap mena de control. Així va ser fins al minut deu, quan es va passar d'un gol quasi cantat a favor del Racing a que el Morell encetés el marcador. El migcampista visitant va començar a encarrilar el partit pels seus, marcant un autèntic golàs de vaselina des de trenta metres. No començaven bé les coses per l'equip de casa, i menys encara quan pocs minuts després, el Morell ampliava distàncies quan el seu davanter va batre a Moha després de rebre una passada a l'interior de l'àrea. El Racing estava acusant massa la seva imprecisió i falta d'intensitat, i els visitants ho estaven aprofitant d'allò més bé. Pocs minuts després, altre cop passada interior cap al veloç davanter, el qual s'escapa de la defensa i marca el tercer amb un fort xut creuat. El Racing només va demostrar signes de recuperació en una bona jugada començada per Pere, centrada per Roc i rematada per Irakli que el porter va salvar amb una gran parada. I per si encara no n'hi hagués prou, el Morell "rematava" la feina marcant el quart, quan el davanter va aprofitar una pilota morta que va quedar a l'interior de l'àrea després de l'execució d'una falta lateral. A escassos minuts per al descans, el Racing va aconseguir reduïr distàncies mitjançant Irakli, el qual va rematar amb el cap un córner.

Ja a la segona part, el Racing havia de millorar la seva imatge considerablement. Ja més enllà del tres punts, l'afició racinguista no es mereixia el que estava veient. El Morell semblava que ja en tenia prou, però també cal dir que l'actitud i intensitat del Racing havia anat a molt millor, fet que va propiciar que els visitants es quedéssin més estancats en el seu camp. L'entrada de Rovira, que reapareixia després d'un mes i mig lesionat, va tenir que veure en el segon del Racing. Va xutar una falta que va ser aturada molt bé pel porter, però en la següent jugada el defensa va cometre penal sobre Alex, i Roc no va perdonar en la seva definició. El Racing escurçava distàncies, però se'n havien de fer dos més per empatar el partit. Estaven crescuts i el Morell cada cop més aculat i sense tindre-les totes. I encara menys, quan Arnauet va marcar el tercer després d'aprofitar una pilota morta després d'un llançament de córner. Faltaven pocs minuts, però empatar el partit encara era possible. L'acció que potser ho va truncar va ser l'expulsió amb vermella directa de Rovira, per una dura entrada a un rival. El marcador no va canviar fins al final del partit, i el Racing encaixava una derrota molts partits després.

Llàstima de partit en el que una penosa primera part i potser una mala acció, van condemnar el Racing a la derrota. Però la propera setmana tenen l'oportunitat de redimir-se davant el Vila-Rodona, conjunt que es troba empatat a punts amb els de la Conca però que no passa, precisament, pel seu millor moment.